Δεν έχω κάνει σχέση ποτέ..
Μήνυμα #125341 από άσχετος στις 12 Φεβρουαρίου 2014, 7:46μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Γεια σας μέλη του φτου!Σε λίγους μήνες φτάνω 16 χρονών και μέχρι στιγμής,δεν έχω κάνω ποτέ σχέση και αυτό με αγχώνει πάρα πολύ..Έχω φάει 2 Χ,αλλά έχουν ενδιαφερθεί μερικά κορίτσια,αλλά είμαι πολύ ντροπαλός και δεν μπορώ να μιλήσω σε κάποια που δεν γνωρίζω καλά,πολύ εύκολα..Μου κόβονται τα πόδια..Είμαι ψηλός 1.77, και αρκετά εμφανίσιμος(έτσι μου λένε)αλλά και πάλι,δεν μου αρέσει καθόλου ο εαυτός μου,δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθεση..Όλοι οι φίλοι μου,έχουν κάνει κάτι,εκτός από εμένα..Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν,πιο πολύ από το facebook,αλλά εγώ,δεν ξέρω να μιλάω σε μια κοπέλα δηλαδή να αρχίζω μια συζήτηση με κάποια που μου αρέσει(ούτε από facebook και ειδικά από κοντά που δεν τολμάω να πλησιάσω σε 2 μέτρα)... Και τώρα τελευταία,έχω κόψει την παρέα με τους φίλους μου,καθώς παίζω ποδόσφαιρο και δεν μπορώ να βγαίνω συνέχεια και νιώθω πως απομακρύνονται..Τι μπορώ να κάνω για αυτό? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #125347 από Epistimon στις 12 Φεβρουαρίου 2014, 10:14μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΦιλε αυτο που χρειαζεσαι ειναι αυτοπεποιθεση και να πιστευεις στον εαυτο σου. Ολοι εχουμε περασει το αγχος με τις κοπελες αλλα καποια στιγμη το ξεπερασαμε. Συγκεκριμενα θα σου δωσω ενα παραδειγμα με εμενα. Οταν τα ειχα φτιαξει με μια κοπελα στα 16μου ειχα τρομερο αγχος ακομα και την στιγμη που τα ειχαμε.Ενιωθα ανασφαλεια μηπως μετανιωσει που ειναι μαζι μ. Αλλα τελικα χωρισαμε γιατι δεν μπορουσαμε να ειμαστε ετσι.Τωρα που ειμαι 17 εμαθα οτι εκανα χοντρη μαλακια και τα εφτιαξα με μια αλλη κοπελα που η κατασταση παει τελεια. Πρεπει να νιωθεις σιγουρος για τον εαυτο σου και οτι εισαι αποδεκτος απο κοριτσια. Να ντυνεσαι ωραια και ειδικα στο σχολειο η οταν βγαινεις με παρεα που εχει και κοριτσια ωστε να καταφερεις το πρωτο σημαντικο βημα! Το δευτερο και σημαντικοτερο ειναι να μην εισαι ανασφαλης. Μην φοβασαι την χυλοπιτα γιατι οποιος λεει οτι δεν εχει φαει ποτε χυλοπιτα στην ζωη του τοτε η ειναι πολυ μικρος ακομα η απλα δεν τα εχει φτιαξει ποτε με κοπελα! Προσπαθησε να πιανεις κουβεντα με κοριτσια στο σχολειο αλλα μην το πηγαινεις πολυ σε φαση FRIEND ZONE.Εαν σε βοηθησα πατα "αποδεκτη"! Ευχαριστω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |