Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 16:31 @Θ. Κλημεντίνη
Νομιζω οτι φτες εσυ.Που ειχες δει τοσα αρνητικα σημαδια και συνεχισες να ασχολεισαι.Και λεω οτι φτες εσυ που εχασες την ψυχρεμια σου.Εγω στην θεση δεν θα ασχολιωμουν καν.Δεν ξεκολας ευκολα αλλα τουλαχιστον προσπιησου μπροστα της μεχρι να το πιστεψεις οτι δεν την θες και πριν το καταλαβεις θα ειναι οντος ετσι.Η αποψη μου ειναι να μην ξαναασχοληθεις και να μην μεινεις καν φιλος μαζι της.Μην της μιλας μην της φωναζεις μην μιλας για αυτην και γενικα ξεχνατην.Αδιαφορησε.Ακομα και αν εχεις θυμο και δεν αντεχεις να μεινεις ανετος.
Πήγαινε στο θέμα: της ειπα οτι δεν θελω να την ξερω
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 16:23 @Κλάψιμο
Και μενα η μανουλα μου το 2006 περασε ιδιο λουκι.Ημουν σκατο τοτε αλλα τα καταλαβαινα ολλα και το περασα μαζι της.Παντα εκλεγε κρυφα μου αλλα το καταλαβαινα.Το περασα μαζι της και εγω και η υπολυπη οικογενεια.Σημερα που εχουν περασει 5 χρονια ειναι καλα εχει ξανασταθει στα ποδια της και ειναι πολυ δυνατη και χερομαι να ζω την καθε μου μερα μαζι της γιατι ειναι ο μονοδικος ανθρωπος για τον οποιο θα εκανα τα παντα οπως ειπες.Εχω ιδιποδιο με την μανα μου και δεν ντρεπομαι να το πω.Και την αγαπω και θα θυσιαζομουν για χαρη της γιατι εχει περασει πολλα.Ευχομαι σε ολλους σας να μην το περασεται αυτο και πανω απολλα υγεια.Kαι να ξερεις αγαπητη Hater οτι και εγω πραγματικα συμπασχω και συγκινουμε οταν ακουω παρομοια.
Πήγαινε στο θέμα: Για την μαμά μου!
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 16:16 @Sex
Μετραει η τεχνικη επισης και μαλιστα περισσοτερο απο το παχος και το μεγεθος...Απο 11-12 και πανω ειναι ικανοποιητικο.Τωρα βγαλε συμπερασματα.
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος!
Μήνυμα στις 16/4/2011 στις 16:14 @Διάφορα
Eμενα οι milf μου αρεσουν :p... Cougar δεν ειχα ιδεα οτι ειναι αυτες οι γερο...ανες.Εγω νομιζα οτι ηταν το τερας στο lineage στην ketra. Πήγαινε στο θέμα: Ονομασια,,,
Μήνυμα στις 13/4/2011 στις 22:49 @Θ. Κλημεντίνη
Μην το κτυπησεις πολυ ομως λιγο ισα ισα να το σηκωσει... (καλη ιδεα δοκοιμασε την).Περα απτην πλακα. Πήγαινε στο θέμα: 3ήμερη
Μήνυμα στις 13/4/2011 στις 22:46 @Διάφορα
Δοκοιμασαι απλα αποσμιτικα κτλ.Και αν το προβλημα ειναι τοσο εντονο τοτε συμβουλεψου καποιο ειδικο.Ακομα και τον χειμωνα υδρωνεις στο κρυο(τοτε ισως θα ηταν μια απο τις ειδιετερες περιπτωσης)?
Πήγαινε στο θέμα: εφιδρωση
Μήνυμα στις 13/4/2011 στις 20:05 @Κλάψιμο
Κανε υπομονη και αν ξεκολησει με τον αλλον τοτε κανε αλλη μια προσπαθεια γιατι κριμα ειναι να μην της πεις τι νιωθεις.Μπορει τωρα να μην δινει σημασια γιατι ειναι με τον αλλον οποτε περιμενε,προσπαθησε προχωρα η θα τα παρατησεις αφου πρωτα θα ξερεις οτι προσπαθησες.
Πήγαινε στο θέμα: πως να την ξεχασω??
Μήνυμα στις 13/4/2011 στις 19:54 @Sex
Κοιτα αν το κανεις με καποτα σηγουρα οχι...Αν το κανεις χωρις υπαρχει μια σταση η οποια σε μενα τουλαχιστον νιωθω οτι θα κοπει.Συνηθος οι πρωτες φορες ειναι πιο ιπιες και λογικα δεν θα πονεσεις εγω δεν πονεσα. Ουτε μου εχει κοπει ακομα αυτη η κλωστη παρολο που εχω κανει αρκετααα πραγματα. Πήγαινε στο θέμα: την πρωτη φορα
Μήνυμα στις 13/4/2011 στις 14:46 @Διάφορα
Πριν καταφυγεις σε ολλα αυτα εχεις σκευτει να δοκοιμασεις απλα αποσμιτικα για τον υδρωτα.Και κατι αλλο φορας φανελακι?Τα ρουχα σου ειναι ανετα η ειναι ναϊλον?
Πήγαινε στο θέμα: εφιδρωση
Μήνυμα στις 13/4/2011 στις 14:43 @Ftou.gr admin
Χαχαχχαχαχααχα....Δωστε της ενα reward νομιζω το αξιζει ουτε ενας στα 10 χρονια δεν θα το προσεχε και να που ο βρεθηκε καποιος... (Εγω προσωπικα με δυσλεξια κιολας με τιποτα). Πήγαινε στο θέμα: Γλύψιμο |