Μήνυμα στις 30/5/2014 στις 22:14 @Διάφορα
Τι ειδους κουρεματα προτιματε σε ενα αγορι 17χρονων? Καταρχας κοντο η μακρυ μαλλι? να κουρευει τα γυρω γυρω και να αφηνει τα μπροστα? Πειτε ο καθενας τι προτιμαει Πήγαινε στο θέμα: ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ!!!
Μήνυμα στις 24/5/2014 στις 12:54 @Θ. Κλημεντίνη
Η βλακεια ειναι οτι μετα μου λεει οτι μαγαπαει και απλα τον εχει κολλητο τιποτα παραπανω και εγω καθομαι αυτοματως και τα πιστευω!
Πήγαινε στο θέμα: Αρχισαν παλι τις επαφες μεταξυ τους!
Μήνυμα στις 24/5/2014 στις 11:42 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας ! Πραγματικα βοηθανε!
Πήγαινε στο θέμα: Αρχισαν παλι τις επαφες μεταξυ τους!
Μήνυμα στις 24/5/2014 στις 00:12 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια! πριν αναφερθω σε αυτο το θεμα θα ηθελα να μου απαντησετε και να παρω γνωμες γιατι ειναι αρκετα σοβαρο το θεμα για μενα! Λοιπον ας το παρουμε απο την αρχη...τα εχω με μια κοπελα 4μιση μηνες τωρα..αυτη ειχε ενα κολλητο 2 χρονια τωρα αλλα πριν κανα 2μηνο-3μηνο σταματησαν να μιλανε επειδη αυτος την γουσταρε πολυ μιλαγανε παρα πολλες ωρες στο κινητο αλλα αυτη ειπε οτι τα εχει μαζι μου και δεν γινεται να κανει κατι με αυτον! Αυτος την εβρισε με λογια που δεν μπορω να τα γραψω εδω (παντως ηταν προσβολες σε τυπου ΤΑΝΑΠΟΥ και πολυ χειροτερα) και σταματησαν να μιλανε...μετα τα ξαναβρηκαν και αυτος την ξαναγουσταρε και ξαναεπεσε πολυ βρισιδι οπου σταματησαν παλι να μιλανε για 2-3 μηνες...σημερα η κοπελα μου ειπε οτι τα ξαναβρηκανε και το προβλημα ειναι οτι φοβαμαι οτι την ξαναγουσταρει...μιλανε αρκετες ωρες στο τηλεφωνο (μενει σε πιο μακρυνη περιοχη αυτος) με αποτελεσμα να θεωρω οτι εχει 2 γκομενους...εμενα και αυτον! Αυτη μπορει να τον θεωρει κολλητο αλλα εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι θα γινει παλι κατι...και αμα τσακωθω μαζι της μπορει να βρει ευκαιρια να κανει κινηση αυτος! Πειτε μου τι να κανω γιατι εχω τρομερα νευρα τωρα και δεν εχω ουτε ενα στοιχειο να του μιλησω εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! Περιμενω πως και πως την βοηθεια σας παιδια γιατι πιστευω οτι θα λαβω σωστες απαντησεις! Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Αρχισαν παλι τις επαφες μεταξυ τους!
Μήνυμα στις 21/5/2014 στις 19:56 @Sex
Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω ποτε ολοκληρωσατε και για τα αγορια αμα ολοκληρωσαν με κοπελα η σε οικο ανοχης... Εγω που ειμαι 17μισο και δεν εχω κανει κατι πρεπει να νιωθω αβολα? Πήγαινε στο θέμα: Ποτε ολοκληρωσατε πρωτη φορα?
Μήνυμα στις 4/5/2014 στις 18:59 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια του ftou! θα ηθελα να ανεφερθω σε ενα προβλημα που νιωθω ασχημα. Εχω αρκετες τριχες στα ποδια και αυτος ειναι ο λογος που δεν θελω τωρα που αρχιζει το καλοκαιρι να φοραω βερμουδες. Δεν θελω οταν φοραω βερμουδα να φαινονται τοσο οι τριχες των ποδιων μου γιατι ειναι πολλες και φαινονται αντιαισθητικα για μενα! Σε σχεση με τους φιλους μ εχω περισσοτερες και θελω να κανω κατι για να τις μειωσω! Προς θεου δεν θελω να τις ξυρισω απλα θα ηθελα να τις κανω να μην φαινονται τοσο! Εχετε καμια ιδεα? Με ψαλιδι θα ηταν καλο? Περιμενω τις γνωμες σας Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Τριχες ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ
Μήνυμα στις 29/4/2014 στις 23:12 @Θ. Κλημεντίνη
Ωραιος με βοηθησες οπως ηθελα αδερφε μ! Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ
Μήνυμα στις 29/4/2014 στις 21:14 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια του ftou. Θα σας ζητησω την γνωμη για μερικα πραγματα για το ΠΩΣ πρεπει να αντιδραω και τι να κανω σε αυτες τις καταστασεις! Τα εχω με μια κοπελα η οποια παει γυμνασιο και εγω παω δευτερα λυκειου. Μερικες φορες συμπεριφερεται λες και δεν την νοιαζω και ειδικα τον τελευταιο καιρο κανει πολυ την δυσκολη σε πολλα θεματα και ισως φταει επειδη την εχω παραχαιδεψει! Για παραδειγμα λεει "Μπορω να βρω και καλυτερο απο εσενα απλα σαγαπαω" η παρατηρω οτι στο Facebook κανει like σε πολλα αγορια που μπορει να της αρεσουν ενω ξερει οτι μπορω να το δω! Σχολειο κανει πολυ την δυσκολη και μερικες φορες οταν ειναι με τις φιλες τις δεν μου δινει καν σημασια! Επισης ξερει οτι ζηλευω και αμα κανω να ζηλεψει εκεινη γινεται χαμος και τσακωνομαστε πολυ ασχημα. Γενικα απομακρυνεται τον τελευταιο καιρο απο εμενα ενω μαγαπαει και μου μιλαει οπως πρεπει οποτε θελει! Θελω να με συμβουλευσετε πως να την φερομαι εγω ΜΕ ΣΚΟΠΟ οχι να τσακωθουμε η να χωρισουμε αλλα να την κανω να μου μιλαει ωραια και καλα οπως παλια. Δηλαδη απο αυριο στο σχολειο τι να κανω? Να της στειλω σημερα μηνυμα αμα δεν μου στειλει εκεινη? Πειτε οτι νομιζετε Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και ελπιζω να μην σας κουρασα ![]() Πήγαινε στο θέμα: ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ
Μήνυμα στις 15/4/2014 στις 23:47 @Κλάψιμο
Φιλε μου ποτε μην βαζεις αλλους να αποφασιζουν για την προσωπικη σου ζωη! Φυσικα και δεν ειναι λογος επειδη στο ειπε η μαμα σου να την χωρισεις! Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να καθισεις με την κοπελα σου και να συζητησεις το προβλημα της! Μην ανησυχεις στην αρχη μπορει να νευριασει λιγο αλλα θα σε καταλαβει και θα κανει το σωστο...να της προτεινεις δηλαδη να βαλει τον αθλητισμο και την σωστη διατροφη στην ζωη της! Αμα διαφωνει στην αρχη θα πρεπει να την πιεσειςμε μαλακο φυσικα τροπο ωστε να το καταλαβει απο μονη της και να κανει αυτο που πρεπει! Αμα την χωριζες για αυτο τοτε θα ησουν εσυ ο ανωριμος και ο κακος σε αυτη την σχεση ΓΙΑΤΙ για φαντασου να ησουν εσυ στην θεση της και να σε χωριζε ΚΑΠΟΙΑ! τι θα ενιωθες? Κανε αυτο που σου ειπα και πιστευω οτι θα αρχισει να λυνεται το προβλημα! Αποδεκτη εαν σε καλυψα! Πήγαινε στο θέμα: Παχύσαρκος Σύντροφος
Μήνυμα στις 12/4/2014 στις 00:37 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια...θα τα πω οσο πιο καλα μπορω και θελω πραγματικα την στηριξη και την βοηθεια σας! Πρωτα απο ολα παω δευτερα λυκειου και τα εχω φτιαξει με μια κοπελα απο την δευτερα γυμνασιου. Τα εχουμε περιπου 4 μηνες.Μερικοι μπορει να πειτε οτι επειδη την περναω 3 χρονια δεν ειναι ωριμη και τετοια.Επειδη και εγω αυτο πιστευα με τον καιρο καταλαβα οτι εχει παραπανω ωριμοτητα απο τις φιλες τις και οτι μπορει να σταθει σε μια σχεση.Το προβλημα ειναι οτι τις τελευταιες 2 εβδομαδες συμπεριφερεται πολυ παραξενα.Ξερω οτι μαγαπαει και δεν θελει να χωρισουμε αλλα ωρες ωρες πιστευω ακριβως το αντιθετο.Για παραδειγμα μου δειχνει οτι δεν νοιαζεται καθολου...στο τηλεφωνο θελει να μιλαμε λιγοτερο απο παλια...σχολιαζει αλλα αγορια που περνανε απο διπλα μας οταν ειμαι και εγω μπροστα και τετοια.Γενικα δειχνει μια αδιαφορια και ρωτησα μια φιλη μου και μου ειπε οτι το κανει η επειδη δεν ειναι ωριμη ακομα η επειδη θελει να την ακολουθαω σε οτι λεει και με λιγα λογια ενω αυτη δεν μου δινει σημασια εγω να της δινω συνεχεια. Εχουμε ελατωσει πολυ τον χρονο που μιλαμε απο παλια και οτι με το παραμικρο λαθος που μπορει να κανω γινεται της πο##νας! Θελω να μου πειτε τις γνωμες για το τι θα κανω εγω? Πιστευω οτι πρεπει να κανει και αυτη πραγματα και να νοιαζεται οπως πιο παλια. Και πειτε οτι την γραφω και εγω...δεν υπαρχει προβλημα στο να χωρισουμε? Απαντηστε μου για το πως θα της φερομαι απο αυριο! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που το διαβασατε και περιμενω! Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα σε σχεση! |