Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πατέρας πωλεί εγκυκλοπαίδεια. Ο γιος ξέρει τα πάντα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126831 από Epistimon στις 29 Απριλίου 2014, 9:14μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
Γεια σας παιδια του ftou.
Θα σας ζητησω την γνωμη για μερικα πραγματα για το ΠΩΣ πρεπει να αντιδραω και τι να κανω σε αυτες τις καταστασεις!
Τα εχω με μια κοπελα η οποια παει γυμνασιο και εγω παω δευτερα λυκειου.
Μερικες φορες συμπεριφερεται λες και δεν την νοιαζω και ειδικα τον τελευταιο καιρο κανει πολυ την δυσκολη σε πολλα θεματα και ισως φταει επειδη την εχω παραχαιδεψει! Για παραδειγμα λεει "Μπορω να βρω και καλυτερο απο εσενα απλα σαγαπαω" η παρατηρω οτι στο Facebook κανει like σε πολλα αγορια που μπορει να της αρεσουν ενω ξερει οτι μπορω να το δω!
Σχολειο κανει πολυ την δυσκολη και μερικες φορες οταν ειναι με τις φιλες τις δεν μου δινει καν σημασια! Επισης ξερει οτι ζηλευω και αμα κανω να ζηλεψει εκεινη γινεται χαμος και τσακωνομαστε πολυ ασχημα. Γενικα απομακρυνεται τον τελευταιο καιρο απο εμενα ενω μαγαπαει και μου μιλαει οπως πρεπει οποτε θελει!
Θελω να με συμβουλευσετε πως να την φερομαι εγω ΜΕ ΣΚΟΠΟ οχι να τσακωθουμε η να χωρισουμε αλλα να την κανω να μου μιλαει ωραια και καλα οπως παλια.
Δηλαδη απο αυριο στο σχολειο τι να κανω? Να της στειλω σημερα μηνυμα αμα δεν μου στειλει εκεινη? Πειτε οτι νομιζετε
Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και ελπιζω να μην σας κουρασα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126833 από Bluejack στις 29 Απριλίου 2014, 9:56μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Είπες να πούμε ότι νομίζουμε:

Γράφτην λίγο, καλό θα κάνει.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #126839 από pi8hkos97 στις 29 Απριλίου 2014, 10:52μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Απότι θυμάμαι είχες ξαναγράψει άλλα 2-3 ποστ για την περίεργη κοπέλα σου, και σε ένα σου είχα απαντήσει. Για να ξαναγράφεις, πάει να πει ότι δεν...
Άρα πάμε στα πιο δραστικά μέτρα. Καταρχάς σου τονίζω ότι ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ, ΟΛΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ (ΣΗΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΜΗΝ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ. Άρα θα της πεις να χωρήσετε διότι δεν τραβάει άλλο. Έτσι ακριβώς. Στο φβ δεν θα της μιλάς ποτέ, ούτε λικε εννοείται, απλά θα την έχεις φίλη σαν να είναι ανύπαρκτη. Ξέρω ότι θα τρελένεσαι, αλλά δεν χρειάζεται. Όπως σου τόνισα και πριν άμα σε θέλει (που σε θέλει γιατί αλλιώς θα σε άφηνε), το πολύ σε 2 βδομάδες θα της σπάσει ο τσαμπουκάς και ο εγωισμός της και θα γυρίσει τρέχοντας. Και εσύ θα έχεις την ηθική ικανοποίηση ότι σούταρες και δεν σε σούταρε. Το ξέρω ότι ο καιρός που θα είστε "χωρισμένοι" θα είναι δύσκολος, αλλά αν θες αποτελέσματα κάντο.

Υ.Γ. Επειδή ζήτησες συμβουλή για να είστε καλά μαζί, έγραψα αυτό που έψαχνες. Όμως επειδή θυμάμαι και τα άλλα ποστ σου για το θέμα και σε ταλαιπωρεί καιρό, στείλτην σταλήθεια αυτή τη φορά να ξεμπερδεύεις με δάυτην. Τόσα μουν@κια υπάρχουν ρε αδερφέ, στη μικρούλα θα κολήσεις; Πανε βρες καλύτερα μια της ηλικίας σου ή καλύτερα ένα χρόνο μικρότερη, γιατί έτσι θα έχεις και την ευκαιρία για σεξ. Ενώ η δικιά σου και να τα ξαναβρείτε δεν το κόβω να σου κάθεται, γιατί απλά είναι μικρή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126843 από Epistimon στις 29 Απριλίου 2014, 11:12μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
Ωραιος με βοηθησες οπως ηθελα αδερφε μ!
Ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login