Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις δύο το πρωί. Τηλεφώνησέ του στις τέσσερις και πες του πόσο σου άρεσε.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Τριχες ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126943 από Epistimon στις 04 Μαΐου 2014, 6:59μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
Γεια σας παιδια του ftou!
θα ηθελα να ανεφερθω σε ενα προβλημα που νιωθω ασχημα. Εχω αρκετες τριχες στα ποδια και αυτος ειναι ο λογος που δεν θελω τωρα που αρχιζει το καλοκαιρι να φοραω βερμουδες. Δεν θελω οταν φοραω βερμουδα να φαινονται τοσο οι τριχες των ποδιων μου γιατι ειναι πολλες και φαινονται αντιαισθητικα για μενα! Σε σχεση με τους φιλους μ εχω περισσοτερες και θελω να κανω κατι για να τις μειωσω! Προς θεου δεν θελω να τις ξυρισω απλα θα ηθελα να τις κανω να μην φαινονται τοσο! Εχετε καμια ιδεα? Με ψαλιδι θα ηταν καλο?
Περιμενω τις γνωμες σας
Ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126948 από omartrelos στις 04 Μαΐου 2014, 7:34μμ

omartrelos

μέλος από: 4/5/2014
Αδερφέ αν ήξερα την ηλικία σου θα μπορούσα να σου απαντήσω. Εγώ είμαι 14 και έχω αρκετές αλλά δεν αισθάνομαι άσχημα καθώς όλοι στην ηλικία μου έχουν. Αν αισθάνεσαι πολύ άσχημα θα μπορούσες να τις κόψεις ελαφρώς με ψαλιδάκι ή αλλιώς με ξυριστική μηχανή να τις αφαιρέσεις. Αλλά πίστεψε με, καλύτερα να έχεις πολλές παρά καθόλου. Επίσης το πρόβλημα που έχεις ουσιαστικά δεν είναι πρόβλημα. Μην σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι απλά να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου. Αν είσαι πολύ ανασφαλής, η πρόταση μου είναι μερικές σειρές πιο πάνω :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126949 από Darkwin στις 04 Μαΐου 2014, 8:27μμ

Darkwin

banned
μέλος από: 7/6/2011
Και εγώ είχα πολλές τρίχες πριν απο κάμποσο καιρό και τις πήγα και τις ξύρισα και μπορώ να πω είναι πολύ πιο καλύτερα να είναι ξυρισμένες. Ο καθένας όπως γουστάρει. Εσύ αμα δεν θες να τις ξυρίσεις, θα πάρεις ψαλιδάκι που αυτό δεν θα σε βοηθήσει γιατί και να το κάνεις, πάλι το ίδιο θα σου φαίνεται. Το είχα κάνει και εγώ με ψαλιδάκι και καμία διαφορά, μέχρι που τις ξύρισα τελείως και μου ξαναβγήκαν μετά απο ένα μήνα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login