Προβλημα σε σχεση!
Μήνυμα #126389 από Epistimon στις 12 Απριλίου 2014, 12:37πμ
![]() |
Γεια σας παιδια...θα τα πω οσο πιο καλα μπορω και θελω πραγματικα την στηριξη και την βοηθεια σας! Πρωτα απο ολα παω δευτερα λυκειου και τα εχω φτιαξει με μια κοπελα απο την δευτερα γυμνασιου. Τα εχουμε περιπου 4 μηνες.Μερικοι μπορει να πειτε οτι επειδη την περναω 3 χρονια δεν ειναι ωριμη και τετοια.Επειδη και εγω αυτο πιστευα με τον καιρο καταλαβα οτι εχει παραπανω ωριμοτητα απο τις φιλες τις και οτι μπορει να σταθει σε μια σχεση.Το προβλημα ειναι οτι τις τελευταιες 2 εβδομαδες συμπεριφερεται πολυ παραξενα.Ξερω οτι μαγαπαει και δεν θελει να χωρισουμε αλλα ωρες ωρες πιστευω ακριβως το αντιθετο.Για παραδειγμα μου δειχνει οτι δεν νοιαζεται καθολου...στο τηλεφωνο θελει να μιλαμε λιγοτερο απο παλια...σχολιαζει αλλα αγορια που περνανε απο διπλα μας οταν ειμαι και εγω μπροστα και τετοια.Γενικα δειχνει μια αδιαφορια και ρωτησα μια φιλη μου και μου ειπε οτι το κανει η επειδη δεν ειναι ωριμη ακομα η επειδη θελει να την ακολουθαω σε οτι λεει και με λιγα λογια ενω αυτη δεν μου δινει σημασια εγω να της δινω συνεχεια. Εχουμε ελατωσει πολυ τον χρονο που μιλαμε απο παλια και οτι με το παραμικρο λαθος που μπορει να κανω γινεται της πο##νας! Θελω να μου πειτε τις γνωμες για το τι θα κανω εγω? Πιστευω οτι πρεπει να κανει και αυτη πραγματα και να νοιαζεται οπως πιο παλια. Και πειτε οτι την γραφω και εγω...δεν υπαρχει προβλημα στο να χωρισουμε? Απαντηστε μου για το πως θα της φερομαι απο αυριο! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που το διαβασατε και περιμενω! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #126393 από pi8hkos97 στις 12 Απριλίου 2014, 10:58πμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΦίλε μου κοίτα πώς έχει η κατάσταση. Η κοπέλα έχει καταλάβει ότι εσύ κάνεις τα πάντα γιαυτήν και δεν σου δίνει την απαιτούμενη σημασία γιατί σε θεωρεί δεδομένο. Μπορεί αυτό που λέω να ακούγεται συνηθισμένο και όλοι να το λένε, όμως στην περίπτωσή σου ισχύει αυτό. Αυτό που μπορείς να κάνεις και έχει αναμφισβήτητα σίγουρα αποτελέσματα είναι να την γράφεις και εσύ, ώστε να μη σε θεωρεί δεδομένο. Αν και είναι δύσκολο δεν πρέπει να σε καταλάβει γιατί αν νιώσει για πιο λόγο τη γράφεις πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος. Να μερικά παραδείγματα για το τί μπορείς να κάνεις:1) Περιμένεις να σου στείλει αυτή, ή να σου πει να βγείτε (πες ότι περνάει και μία βδομάδα χωρίς να σου στείλει ξέρω ότι θα τρώγεσαι να καταλάβεις αν σε θέλει ή όχι, αλλά πίστεψέ με τη δεύτερη βδομάδα θα τρέξει από πίσω σου (αν και θα γίνει νωρήτερα αλλά βάζω το μέγιστο). 2) Την πρώτη φορά που θα σου πει να βγείτε βγες, τη δεύτερη φορά πες της εσύ να βγείτε για να μην υποψιαστεί. Μετά περιμένεις πάλι αυτήν, και όταν σου πει να βγείτε πες ότι έχεις κανονίσει με την παρέα σου. 3) Όταν ξαναβγείτε (κατά προτίμηση από δική της παρότρυνση), και δεις κανένα κορίτσι στο δρόμο σχολίασέ την και εσύ. 4) Αν έχεις καμιά κολλητή βγείτε φώτο μαζί στο φβ (εννοείται όχι να φιλιέστε και τέτοια, απλά να είστε αγκαλιά). Μετά από όλα αυτά το λιγότερο που θα κάνει είναι να σε παρακαλάει γονατιστή. Καλή επιτυχία. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |