Μήνυμα στις 28/11/2011 στις 23:32 @Sex
Συνήθως 15-20 λεπτά.Αν πάλι είσαι πολύ ξαναμμένος τελειώνεις και στο τρίλεπτο αντίθετα αν έχεις και δεν έχεις κρατάς και κάνα σαραντάλεπτο+. Με λίγα λόγια ανάλογα την όρεξη.Εμένα μου έχει συμβεί απο δευτερόλεπτα κατόπιν διείσδυσης έως και σαράντα μπορεί ίσως παραπάνω λεπτά. Πήγαινε στο θέμα: Ποση ωρα ειναι το normal;
Μήνυμα στις 28/11/2011 στις 17:21 @Sex
Ρε συγνώμη αλλά και εγώ θα ξενέρωνα ειδικά αν αυτός ο ήχος προερχόταν από το συγκεκριμένο.Αλλά ένταξη μην σε παίρνει και από κάτω η πρώτη είσαι η τελευταία.Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήταν αυτή αιτία να ξεκόψω όμως από κάποια. Παντός ομολογώ δεν μου έχει συμβεί.Ηρέμησε και ξέχνα το.Όσο και κάπως να είναι δεν είναι δα και τόσο σπουδαίο.
Πήγαινε στο θέμα: Ενας ανεπιθυμητος ηχος!
Μήνυμα στις 28/11/2011 στις 17:12 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Ουσιαστικά αυτά που διάβασες παίζουν to 20% στο να γράψεις καλά στην έκθεση.Σημασία έχει να έχεις άποψη και να διατυπώνεις όμορφα αυτά που σκέφτεσαι.Στις πανελλήνιες να στο θέσω αλλιώς δεν έχει παίσει ποτέ θέμα ακριβώς δουλεμένο από φυλλάδια κτλ.Πεύτουν θέματα συνδιαστικά που χρησημοποιεις μερικα απο αυτα που έχεις διαβασει και τα εμπλουτιζεις με δικες σου ιδεες ετσι ώστε να το πας στο ζητουμενο και να μην βγεις εκτως θέματος.Χαλάρωσε και δώσε βάση στις γλωσσικες και στην περίλυψη.Πήγαινε στο θέμα: διαγωνισμα στην εκθεση
Μήνυμα στις 28/11/2011 στις 14:12 @Θ. Κλημεντίνη
Τις τελευταίες μέρες και σήμερα ούτε βλέμα της έρειξα (μωρε της έρειξα αλλά δεν την άφησα να το καταλάβει).Έχω πέσει πολλές φορες πάνω της και αυτη συνεχίζει να κρατάει ψυχρή στάση όπως λέτε.Ε το ξεπερνάω σιγά σιγά αλλά δεν μπορώ να πώ ότι το έχω καταφέρει εξολοκλήρου ακόμα.Αλλα είμαι σε καλό δρόμο.Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...Εχω κλίσει στο να μήν της ξαναμηλίσω και να πάω παρακάτω.Άνοιξαν και άλλες πόρτες(που θα μου πάει θα το χωνέψω κάποια στιγμη).
Πήγαινε στο θέμα: Μπέρδεμα εξαιτίας ερωτική απογοήτευσης.
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 15:36 @Sex
Ήσουν αγχωμένος.Συμβαίνουν αυτά.
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 15:00 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Τι λέτε ρε που θα δώσει 25-30 ευρο για ένα hdmi μονο και μονο επιδη λέει sony?Φίλε αν ψάξεις παίρνει και με 5 και κάνει εξίσου καλά την δουλειά του.Και οι διαφορες αν υπάρχουν θα είναι πολύ μικρες από θα ειναι με τα πανάκριβα.ορίστευπάρχουν ακόμα πιο φθηνά εξίσου καλά...Εγώ έχω αγοράσει ένα 5.99 και είμαι υπερευχαριστημένος!!! Πήγαινε στο θέμα: ps3 hdmi
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 13:32 @Sex
1)Δεν θέλει άγχος.Όλα καλά θα πάνε. 2)???Τι άλλος τρόπος? 3)Κανένα πρόβλημα απλά για να είσαι πιο ντούρος μην τραβάς όταν πρόκειται να έρθεις σε επαφή. 4)Λούλης?Φαντασιώνεσαι άντρες?Σου αρέσει η ιδέα να κάνεις κάτι με άντρα?Αν όχι πες απλά ότι αυτό είναι περιέργεια.Έτσι είναι οι γκέϊ? 5)Μου τυχαίνει συχνά και χωρίς λόγο.Φυσιολογικότατο πρέπει να είναι. Αντίθετα αν δεν λειτουργούσε και γενικά δεν συναίβεναι θα έπρεπε να ανησηχούσες. 6)Αν έχει καυλ΄΄΄σει πιο πριν ναι ίσως.Διαφορετικά δεν έχω ιδέα. 7)Ναι ύπερκετα. 8)Μπορεί ναι μπορεί όχι εξαρτάται τι θα κάνεις.Εμένα δεν έχει κοπεί ποτέ του. Πήγαινε στο θέμα: Απορίες πάνω στο σεξ
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 11:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Ε δεν έπαθες τίποτα απολύτως ψάξε άλλο πρόβλημα. Το aids μεταδίδεται μέσο σεξουαλικής επαφής και γενικά αν έρθεις σε επαφή με υγρά.Και με άμεση επαφή με το αίμα μολυσμένου.(δηλαδή αν έχεις πληγή και πάει το αίμα κάποιου μολυσμένου εκεί (απίθανο), σύριγγες κτλ.Αν απλά καθόσουν τι να πάθεις? Πήγαινε στο θέμα: παρανιχιδα και μεταδοση AIDS
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 01:40 @Sex
Έβαλες δάκτυλο σε καμιά πόρνη?Αν όχι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.Αλλά γενικά να προσέχεις για να είσαι ήσυχος.
Πήγαινε στο θέμα: παρανιχιδα και μεταδοση AIDS
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 01:37 @Μηχανήματα
Θα φτιάξω έναν σαν τον παλιό pride το καλοκαίρι.Δηλαδή είναι έτοιμος από αυτό που μας πέρασε.Δυστυχώς δεν υπάρχουν server πλέον σαν αυτό και επειδή o pride c6 και ο elite c4 ήταν τα αγαπημένα μου έφτιαξα έναν server συνδυασμό αυτό των δύο τον οποίο θα τον διαφημίσω όταν τον φτιάξω και ανεβεί ολοκληρωμένος...
Πήγαινε στο θέμα: Ψάχνω server Lineage να παίξω! |