Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ένα PC χωρίς COBOL και Fortran είναι σαν μια σοκολάτα χωρίς κέτσαπ και μουστάρδα.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

διαγωνισμα στην εκθεση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #90002 από George13 στις 28 Νοεμβρίου 2011, 5:04μμ

George13

Εικονίδιο
μέλος από: 12/3/2011
παιδες παω α λυκειου και σημερα μας ανακοινωσε η καθηγητρια οτι αυριο θα γραψουμε διαγωνισμα στην εκθεση-εκφραση στα μαθηματα γλωσσα(ιδιωματα-διαλεκτοι) γλωσσομαθεια και διαφημιση.τα εχω διαβασει ολα αλλα δεν ξερω που να δωσω βαση.πχ δν μας εχει πει οτι θα σας βαλω ενα κειμενο και εσεις θα γραψετε μια εκθεση με βαση το κειμενο ή θα σας βαλω να μου απαντησετε σε καποιες ερωτησεις κατανοησεις.μπορειτε να μου πειτε τι βαζουν οι καθηγητες σε αυτες τις ταξεις στα διαγωνισματα?

ευχαριστω εκ των προτερων.
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #90004 από Doctoras στις 28 Νοεμβρίου 2011, 5:12μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Ουσιαστικά αυτά που διάβασες παίζουν to 20% στο να γράψεις καλά στην έκθεση.Σημασία έχει να έχεις άποψη και να διατυπώνεις όμορφα αυτά που σκέφτεσαι.Στις πανελλήνιες να στο θέσω αλλιώς δεν έχει παίσει ποτέ θέμα ακριβώς δουλεμένο από φυλλάδια κτλ.Πεύτουν θέματα συνδιαστικά που χρησημοποιεις μερικα απο αυτα που έχεις διαβασει και τα εμπλουτιζεις με δικες σου ιδεες ετσι ώστε να το πας στο ζητουμενο και να μην βγεις εκτως θέματος.Χαλάρωσε και δώσε βάση στις γλωσσικες και στην περίλυψη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login