Μήνυμα στις 21/7/2011 στις 00:37 @Διάφορα
Παιδιά πριν πολλά χρόνια 5-6 για την ακριβια ειχα βρει ενα φυτο σε μια γλαστρα διπλα στα σκουπίδια και το μαζεψα διοτι ειμε εβεστητος και κουβαλαω καπια ανεξηγητη τρελα για με τα φυτα τα ζωα τα εντομα κτλ.Τελος παντος το μεταφυτεψα σε μια μεγαλη γλαστρα και τωρα 5-6 χρονια μετα εχει γινει τεραστιο και εχει σχηματισει κορμο.Ειναι δεντρο με γρηγορη αναπτυξη που μου διαφευγει το ονοματου και βγαζει κατι ανθους μαυρους που μεσα εχουν χνουδι και σπορους σαν καλαμποκι.Δεν ειναι δεντρο που προσφερει κατι περα απο οξυγονο αλλα λυπαμε να το βλεπω να καταπιεζεται στην γλαστρα και να πεφτει καθε τρεις και λιγο απο τον αερα και ουτε θελω να το στειλω.Και μου εχει καρφωθει η ιδεα να το μεταφυτεψω σε ενα σχολειο που ειναι δυο τετραγωννα απο το σπιτι μου.Αλλα θελω να ρωτησω κατι.Είναι παρανομο?Και αν ειναι γιατι?Δεν ειναι και χα...ς στο κατω κατω.Δεν πρεπει να ειμαστε οικολογοι?Θα ηταν καλη ιδεα τον αυγουστο να παω ενα βραδυ κατα τις 2 να το φυτεψω ωστε να μην γινω αντιλυπτος?Το ξερω ειναι ασχετη και ισως βαρετη ερωτηση αλλα ηθελα να το ρωτησω.Σας ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μην σας κουρασα.(Τουλαχιστον οχι πολυ). Α και θελω να τονισω οτι εχω δει πολα ατομα που ακομα και μεσημερη μπροστα σε δρομο φυτεβουν στους κενους χωρους των πεζοδρομειων δεντρα και δεν εχουν εντολες απο τον δημο.Ειναι απλη γειτονες.Και τα δεντρα ειναι καλα και ουτε εχουν παει μεσα. Πήγαινε στο θέμα: Απορίες για φύτεμα δέντρου!
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 23:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αυτο ειναι και εγω ετσι εβγαζα στην υλικια σου...Καθως περναν τα χρονια θα ασπριζει και θα γινεται πιο πυχτο.Το εχεις καταφερει απλα εισε μικρος για να βγαζεις σπερμα οπως οι ενηλικες.Ουτε αυτο να μην σε ανυσιχει.Γενικα ολλα οσα ρωτησες ειναι φυσιολογικοτα και σε ολους ετσι ηταν πριν μπουν στην εφηβια.Δεν γινεσαι αντρας απο την μια στιγμη στην αλλη.Περνας καποια σταδια.Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 23:49 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γη ειναι και γυριζει...Φωτια ειναι και καιει...Μασχαλες ειναι και υδρωνουν...Που λες δεν μπορεις να κανεις κατι στις μασχαλες σου ετσι ωστε να μην υδρώνουν αλλα θα μπορουσα να σου πω μερικα κολπακια για να αποφευγεις να ζεστενεσαι και να μην υδρώνεις.Πριν πας καπου κανε ενα ντους με χλιαρο νερο.Και μετα σκουπισου καλα.Μην εισε νοπος.Βαλε οτι βαζεις στις μασχαλες σου για τον υδρώτα και μετα φορα ενα φανελακι αμανικο και λεπτο ετσι ωστε να ο υδροτας να μην φενεται και να μην το νιωθεις καν πως υδρωνεις.Μετα φορα μια ανοιχτοχρωμη μπλουζα, το ειδανικο χρομα ειναι ασπρο (σε καμια περιπτωση μαυρο).Και να αποφευγεις τις ναιλον και πολυ στενες.Το φανελακι αν θες μην το φορεσεις αν σου φενεται υπερβολη απλα να ξερεις οτι αν τυχει και υδρωσεις ενω δεν το φορας θα γινεις μουσκεμα...Πήγαινε στο θέμα: Υδρότας σε μασχάλες
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 23:28 @Διάφορα
H μπες χρηση ευκερια και ψαξε που τα χαρίζουν.
Πήγαινε στο θέμα: Aγορα bulldog
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 20:27 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι θεμα μεταβολισμου παντος.Ο οργανισμος σου κανει πολες καψεις και για αυτο χρειαζεσαι μεγαλες ποσοτητες φαγητου για να παρεις.Τωρα που εισε μικρος ειναι δυσκολο μεγαλώνοντας ομως που ο μεταβολισμος γινεται πιο αργος να στο πω θα ειναι πιο ευκολο.Εγω ειμε 17 τωρα.Και παλευω να παρω κιλα απο τα 15.Τωρα τελευτεα αρχιζω και βλεπω την διαφορα αλλα και παλυ ξεσκιζομαι στο φαι και η ειναι πολυ μικρη.
Πήγαινε στο θέμα: ειμαι πολυ λεπτος
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 20:20 @Sex
Και ετσι να ειναι τι μας νοιαζει εμας?Σημασια εχει οτι μικρο ξεμικρο πηδαμε και το κανουμε καλα.Αντι να χαιρομαστε που εχουμε ασχολουμαστε με στατιστικες?
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους Ελληνες
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 20:09 @Sex
Καθε μορφη καρκινου δεν ειναι μεταδοτικη!!!Και απο το σαλιο μεταδιδεται μονο η φυματιωση.Μεταδιδονται και αλλα πραγματα απο το σαλιο αλλα οχι τοσο σοβαρα αλλα καλο ειναι οτι δεν εμπιστευεσαι να μην το αφηνεις να περναει ετσι.
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 16:27 @Sex
Tι να σου πω πιανε ολο και πιο πολυ κουβεντα μαζι της καθε φορα και θα καταλαβεις αν δεις και η σημασια που θα σου δινει ειναι ιδια με ολλα τα αλλα τα παιδια η οτι σε αποφευγει δεν νομιζω ουτε καν να περναει κατι απο το μυαλο της.Ειναι δυσκολο να το χειρηστη μαθητης αυτο.Νομιζω οτι λογικο ειναι οι καθιγιτριες σε αυτη την περιπτωση να διαλεγουν διοτι ο αλλος πρεπει να εχει κατι ξεχωριστο για να της γιαλισει.Δεν εχω ιδεα λυπαμε.Εγω ειχα τρελες κα....ες με μια γυμναστρια την χρονια που μολις περασε και δες τι εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα.Μακάρι να γινόταν.Δές εδω .
Πήγαινε στο θέμα: Καθηγίτρια και μαθητής
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 14:27 @Sex
Πρεπει να πεσεις σε περιπτωση καθηγιτριας και το θεωρω απυθανο.Αλλα οτι συμβαινει συμβαινει. Δηλαδη σηγουρα οι καθιγιτριες που θα μπορουσαν να το κανουν αυτο ειναι χιλιαδες αλλα δεν βλεπονται.Εσυ θες μια που να ειναι ωραια ανεξερετου υλικιας.Και συνιθως οι ωραιες δεν ειναι για τετια.Πρεπει να πεσεις με λιγα λογια σε καθιγιτρια που να ειναι ωραια,να γουσταρει να κανει σχεσει με μικροτερους ,ριψοκυνδινη.Που τετιες δτην Ελλαδα να ειναι μετριμενες 15-20?
Πήγαινε στο θέμα: Καθηγίτρια και μαθητής
Μήνυμα στις 20/7/2011 στις 14:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Οτι ειχα να πω το ειπα περι του θεματος... Πήγαινε στο θέμα: Κλικ για να ρίξεις κάποια... ΣΤΟ ΚΡΕΒΆΤΙ |