Aγορα bulldog
Μήνυμα #82355 από xZiiNeR στις 20 Ιουλίου 2011, 3:50μμ
![]() |
Γεια σας παιδια,θα ηθελα την βοηθεια σας,ενδιαφερομαι να αποκτησω ενα αγγλικο μπουλντογκ,γιατι μου αρεσει πολυ τοσο σαν εμφανιση οσο κ σαν χαραχτηρα απο αυτα τα λιγα που ξερω!αλλα με προβληματιζει λιγο η τιμη!!!! κ επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο σκυλια δεν θελω να την πατησω.... θελω λοιπον να μου πειτε: 1.πως μπορω να ξεχωρισω ενα γνησιο μπουλντογκ??? 2.ποσο περιπου κανει???? 3.που μπορω να βρω ενα τετοιο σκυλο εκτος απο pet-shop? 4.μου πρωτεινεται να αγορασω σκυλο απο pet-shop h οχι??? σας ευχαριστς προκαταβολικα!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82383 από zoupi2007 στις 20 Ιουλίου 2011, 11:09μμ
![]() |
καμια φιλοζωικη μπορει να εχει κανα καλο ζωντανο , με τα εμβολια του με ολα... και αν οχι εδω (αθηνα) , επαρχια θα βρεις πιστευω... δεν νομιζω να σου περνουν λεφτα... και μπορει να πεσεις σε καλη περιπτωση , απο γενα και τετοια... θελει ψαξημο... ειδικα αν δεν εχεις και χρηματικη ανεση... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82384 από zoupi2007 στις 20 Ιουλίου 2011, 11:15μμ
![]() |
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ εδω ισως βρεις πληροφοριες... ( admin συγνωμη αν δεν κανει να ανεβασω την σελιδα ) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82385 από Doctoras στις 20 Ιουλίου 2011, 11:28μμ
H μπες χρηση ευκερια και ψαξε που τα χαρίζουν. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82556 από makis92 στις 25 Ιουλίου 2011, 11:41μμ
![]() ![]() μηνύματα: 367 ![]() |
Απο έναν καλό εκτροφέα της ράτσας είναι το καλύτερο και συνήθως στα καλά εκτροφεια κάνουν 800-1000 ευρώ.Εγω απο πετ σοπ θα το απέφευγα γιατί πολλά απο αυτά είναι άρρωστα και έχω διαβάσει αρκετα.! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |