Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ειρωνεία είναι να αποστειρώνουν την ένεση για να σε εκτελέσουν.
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου

προβλημα μετα το φασωμα..

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89813 από alexunder στις 26 Νοεμβρίου 2011, 1:28μμ

alexunder

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/11/2011
Λοιπον παιδια .. το προβλημα μου και το θεμα που με απασχολει εγινε περιπου ενα χρονο πριν αλλα μεχρι τωρα δεν εχω μιλισει ουτε και το εχω ερευνισει καθολου.. Ημουν με την κοπελα μου και φασωνομασταν (φιλιομασταν κτλπ) .. σε καποια φαση ειχα στυση αλλα η θεση του σωμματος μου ηταν τελειως αβολη και γενικα να σας πω οτι οι ορχεις και το πεος (σε στυση) ηταν "ζουληγμενα" .. μολις φυγαμε καταλβα οτι ειχα εναν πονο σε εκεινη την περιοχη λες και μου τα ειχαν χτυπισει αληπυτα και μιλαμε για τετοιον πονο που μεχρι και εμμετο εκανα..(πιστευω να καταλαβαινετε οτι οταν λεω πονουσαν λεσ και μου τα χτυπισαν αλυπιτα ενοω οτι ητν λεσ και ειχα φαει πολλεσ κλοτσιες η κατι τετοιο..) μολις πηγα σπιτι επεσα για υπνο ενω ποννουσα γυμνος και οταν ξυπνισα ειχε περασει ο πονος.. τωρα το θεμα μου ειναι σχετικα με το αν εχει επιρεαστει το σπερμα μ μετα απο ολο αυτο γιατι νομιζω οτι οταν χτυπας σε τετοια "σημεια" εχεις προβλημα.. ευχαριστω προκαταβοληκα!! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89815 από HiddenBoy στις 26 Νοεμβρίου 2011, 3:21μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Αμα μετα απο 1 χρονο δεν σε ξαναπονεσε τοτε εισαι ενταξει αφου εξπερματονεις καλα εισαι οκ... Για να σου λυθουν με συγουρια η αποριες μπορεις οποτε θες να επισκεφτεις για απλες εξετασεις εναν γιατρο αν και δεν νομιζω απλως θα πιεζοταν το πεος ενω ηταν σε στυση και θα τραυματιστικε αλλα τωρα περασε οποτε εισαι ενταξει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89817 από alexunder στις 26 Νοεμβρίου 2011, 3:36μμ

alexunder

Εικονίδιο
banned
Το πεος δεν ειχε προβλημα..Πιο πολυ με πονουσαν οι ορχεις!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89833 από HiddenBoy στις 26 Νοεμβρίου 2011, 8:55μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
Το ιδιο ισχυει και οι ορχεις τραυματιζονται αλλα δεν συμαινει οτι θα πονανε εφορου ζωης εφοσον περασαν ειναι οκ... Παρε παραδειγμα κατι σουτ με μπαλα που τρονε μερικοι στους ορχεις δεν μενουν και στυροι για αυτο αραξε και μην το σκεφτεσε.. Εκτως και αν σε τρωει τοσο πολη πηγενε σε γιατρο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89872 από alexunder στις 27 Νοεμβρίου 2011, 12:07μμ

alexunder

Εικονίδιο
banned
Εγινε φιλε μου..ευχαριστω!! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login