Μήνυμα στις 3/12/2011 στις 21:07 @Sex
Πανε σε καποιον γιατρο.. Ισως να ειναι καποια κυστη αλλα τιποτα το σοβαρο.. Και εγω ειχα και εχω το ιδιο προβλημα (εγω ειχα και ενοχλησεις εκτος απο τα "βουναλακια") αν εχεισ και εσυ ενοχλησεις οταν πειραζεις τον ορχη πανε σε καποιον γιατρο δεν ειναι απολυτως τιποτα ..Εγω την εχω εδω και 4-5 χρονια κ με ποιανουν πολυ σπανια..
Πήγαινε στο θέμα: Εξωγκοματα
Μήνυμα στις 2/12/2011 στις 18:08 @Διάφορα
Πυλο φιλαρακι..Το πιο καταληλο !!
Πήγαινε στο θέμα: κουρεμα
Μήνυμα στις 27/11/2011 στις 12:07 @Sex
Εγινε φιλε μου..ευχαριστω!! :)
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα μετα το φασωμα..
Μήνυμα στις 26/11/2011 στις 15:36 @Sex
Το πεος δεν ειχε προβλημα..Πιο πολυ με πονουσαν οι ορχεις!!
Μήνυμα στις 26/11/2011 στις 13:28 @Sex
Λοιπον παιδια .. το προβλημα μου και το θεμα που με απασχολει εγινε περιπου ενα χρονο πριν αλλα μεχρι τωρα δεν εχω μιλισει ουτε και το εχω ερευνισει καθολου.. Ημουν με την κοπελα μου και φασωνομασταν (φιλιομασταν κτλπ) .. σε καποια φαση ειχα στυση αλλα η θεση του σωμματος μου ηταν τελειως αβολη και γενικα να σας πω οτι οι ορχεις και το πεος (σε στυση) ηταν "ζουληγμενα" .. μολις φυγαμε καταλβα οτι ειχα εναν πονο σε εκεινη την περιοχη λες και μου τα ειχαν χτυπισει αληπυτα και μιλαμε για τετοιον πονο που μεχρι και εμμετο εκανα..(πιστευω να καταλαβαινετε οτι οταν λεω πονουσαν λεσ και μου τα χτυπισαν αλυπιτα ενοω οτι ητν λεσ και ειχα φαει πολλεσ κλοτσιες η κατι τετοιο..) μολις πηγα σπιτι επεσα για υπνο ενω ποννουσα γυμνος και οταν ξυπνισα ειχε περασει ο πονος.. τωρα το θεμα μου ειναι σχετικα με το αν εχει επιρεαστει το σπερμα μ μετα απο ολο αυτο γιατι νομιζω οτι οταν χτυπας σε τετοια "σημεια" εχεις προβλημα.. ευχαριστω προκαταβοληκα!! :)
Μήνυμα στις 25/11/2011 στις 13:53 @Sex
Ευχαριστω πολυ παιδια!! :)
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και αναπτυξη
Μήνυμα στις 24/11/2011 στις 19:57 @Sex
Γεια σας παιδια θελω να κανω μια ερωτιση σχετικα με το σεξ και την αναπτυξη..Λοιπον η απορια μου ειναι η εξης: αν κανω σεξ για πρωτη φορα θα σταματισει η αναπτυξη μου και η αναπτυξη του πεους μου??
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και αναπτυξη |