Φίμωση στην βάλανο
Μήνυμα #88256 από ptheolo στις 30 Οκτωβρίου 2011, 11:59μμ
μέλος από: 19/10/2011 μηνύματα: 260 0 |
Ρε παιδιά είχα προσέξει εδώ και καιρό ότι έχω μία μικρή φίμωση αλλά λέω μικρή είναι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Είδα σήμερα τυχαία ένα άλλο forum που ρώταγαν διάφορα και πέτυχα ένα που έλεγε ότι δεν αποκαλύπτετε η βάλανος. Όταν έρχομαι σε στύση το πετσάκι κατεβαίνει πολύ λίγο. Όταν τραβάω μαλακ*α δεν με πονάει ή κάτι τέτοιο. Επίσης είδα κάτι που λεγόταν βραχύ χαλινό, αυτό έχω? Επίσης ο αδερφός μου μού έχει πει πως δεν μπορεί να κατεβάσει το πετσάκι του σχεδόν καθόλου γιατί πονάει. Πρέπει κάποιος από τους δυο μας να κάνει περιτομη? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88258 από boyheraklio στις 31 Οκτωβρίου 2011, 12:15πμ
μέλος από: 6/10/2011 μηνύματα: 34 0 |
Καλο θα ειναι να επισκεφτητε κανενα γιατρο θα έλεγα. ίσωσ να χρειάζεται ίσως και όχι... καλήτερα να γίνει τώρα αν χρειάζεται πάντωσ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #88262 από aswtos στις 31 Οκτωβρίου 2011, 2:14πμ
μέλος από: 2/9/2011 μηνύματα: 428 0 |
Αποδεκτή απάντησηαπο οσα λες μαλλον χρειαζοσαστε και οι δυο περιτομη. η φιμωση δεν δημιουργει καποιο πονο κατα τη διαρκεια του αυνανισμου ουτε εχει σαν αποτελεσμα να μην αποκαλυπτεται καθολου η βαλανος. ενα μικρο τμημα της βαλανου οτι και να γινει θα αποκαλυπτεται αλλα αν δεν μπορει να αποκαληφθει ολη η βαλανος τη στιγμη που βρισκεσαι σε στυση τοτε χρειαζεσαι περιτομη. σε αντιθετη περιπτωση η ελευθερη σεξουαλικη επαφη θα σου ειναι αρκετα επωδυνη στο μελλον ενω ακομη και να τα καταφερεις θα εχεις και λιγοτερες πιθανοτητες τεκνοποιησης αφου μια σημαντικη ποσοτητα σπερματος θα εγκλωβιζεται αναμεσα στο πετσακι και τη βαλανο. επισκεφθητε εναν ουρολογο με πειρα στο θεμα οσο μπορειτε συντομοτερα. δεν ειναι κατι που θα σας δημιουργησει αμεσα προβλημα ή καποια επιπλοκη απλα μπορει να σας δημιουργησει εμποδια στη μελλοντικη σεξουαλικη σας ζωη. ειναι μια απλη επεμβαση που δεν εχει κανενα αρνητικο παρα μονο θετικα. το πρωτο διαστημα μεχρι να εξοικειωθεις λιγο με τη νεα εικονα του πεους σου μπορει να σου φανει λιγο περιεργο αλλα συνηθιζεται γρηγορα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |