αποτριχωση σε απόκρυφα σημεία
Σελ. 1
Μήνυμα #88077 από boyheraklio στις 28 Οκτωβρίου 2011, 3:12μμ
μέλος από: 6/10/2011 μηνύματα: 34 0 |
Λοιπόν πρώσφατα ξύρησα το σώμα μου (στήθος-κοιλιά-π******) αλλά βλέπω ότι οι τρίχες αγρίεψαν... Έχω ξυριστεί με ξυραφάκι 2 μόνο φορεσ και συμβαίνει αυτό.... τι να κάνω; έχω ακούσει για μία κρέμα αποτρίχωσης? θα κανει κατι καλύτερο; για πείτε ρερ παιδιά ποιόσ ειναι ο καλύτεροσ τρόποσ αποτρίχωσης; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88081 από XxXGreGXxX στις 28 Οκτωβρίου 2011, 3:50μμ
μέλος από: 14/7/2009 μηνύματα: 392 0 |
Εγω παλι δεν καταλαβαινω γτ να ξυριζεσε στο στηθος.. Τελος παντων. Για το στηθος και την κοιλια δν γνωριζω , τωρα για τον φιλο σου κατω πιστευω οτι το ξυραφακι ειναι το καλυτερο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88087 από boyheraklio στις 28 Οκτωβρίου 2011, 4:08μμ
Απλά μου φαίνεται αισθητικά ποιο ωραίο ξυρισμένο γενικά και με είχε φάει η κοπέλα μου να ξυριστώ :Ρ... Τέλος πάντων όσο για το φίλο μου το ξερω πως το ξυράφι είναι το καλύτερο... Ευχαριστω παντως.... καμια αλλη αποψη; :Ρ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88090 από AmazonaToumpaLi στις 28 Οκτωβρίου 2011, 4:12μμ
μέλος από: 26/10/2011 μηνύματα: 43 0 |
Πραγματι υπαρχει κρεμα ξυρισματος αλλα δεν κανει να την βαλεις στα γεννητικα οργανα +που βρομαει..και δεν εχει και καμια τεραστια διαφοραα απο το ξυραφι.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88091 από boyheraklio στις 28 Οκτωβρίου 2011, 4:17μμ
Τι να δοκιμάσω που να μην αγριέψει τισ τρίχες... Εσεισ οι γυναίκες περνάτε τόσα με τισ αποτριχώσεις και δεν καταλαβένουμε καν αν εχετε ιχνος τριχας :Ρ.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88096 από lagouditos στις 28 Οκτωβρίου 2011, 5:37μμ
μέλος από: 20/8/2011 μηνύματα: 186 0 |
Δεν αγριέυονται οι τρίχες φίλε, μύθος είναι αυτό. Η τρίχα έχει μηχανισμό από τον οργανισμό για το πόσο θα μεγαλώσει στα συγκεκριμένα σημεία. Απλά είναι πολύ κοντές τώρα που ξαναβγήκαν και ψιλοτρυπάνε και δινουν την αίσθηση ότι είναι πιο δυνατες. Αν ίσχυε αυτο, μετά από κανα χρόνο ξυρίσματος, επρεπε να τα άφηνες να μεγαλώσουν και να γίνοντουσαν μαλλιά. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88099 από boyheraklio στις 28 Οκτωβρίου 2011, 5:39μμ
Πάντως την νιώθω ποιο δυνατή και να βγαίνει ποιο γρήγορα σε σχέση με τη πρώτη φορα που είχα ξυριστεί... Εν πασει περιπτώση καμια εναλακτικη λύση κανεισ; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #88105 από AmazonaToumpaLi στις 28 Οκτωβρίου 2011, 6:59μμ
μέλος από: 26/10/2011 μηνύματα: 43 0 |
Αποδεκτή απάντησηεννοειτε οτι ι τριχα δυναμωνει οσο την κοβεις, η αληθεια ειναι οτι οι τριχες εκει κατω μεγαλωνουν μεχρι και 6 μηνες σε αντιθεση με τα μαλλια που μεγαλωνουν για 9 χρονια χωρις κοψιμο..τωρα απο εκει και περα το κοψιμο ειναι κοψιμο και δυναμωνει τις τριχες(αγριευει) οσο για το πως φεναιτε σαν να μην εχουμε καθολου τριχες λεγεται χαλαουα και δεν νομιζω να μπορειτε να το κανετε εκει κατω.. αυτο που θα σε προτεινα ειναι να παρεις μια μηχανη ξυρισματος για να κανεις την δουλεια σου και πιο γρηγορα και πιο ευκολαα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88109 από boyheraklio στις 28 Οκτωβρίου 2011, 7:27μμ
hm οκ θα δοκιμάσω.. Πάντως δεν είχα σκοπό να κάνω και χαλάουα εκεί κάτω, απλα σε στήθος και κοιλά δεν θέλω να φαίνεται τίποτα οπότε εκεί ήθελα να επικεντροθώ... Ευχαριστώ ;) τελικα μια γυναίκα πάντα ξέρει... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #88113 από lagouditos στις 28 Οκτωβρίου 2011, 8:44μμ
μέλος από: 20/8/2011 μηνύματα: 186 0 |
Για βρες μου επίσημη έρευνα που να το αποδικνύουν αυτό σε εργαστηριακό περιβάλον. Η τρίχα είτε την κόψεις με την μηχανή, είτε με ξυραφάκι, είτε με ψαλίδι είναι το ίδιο. Με το ξυραφάκι απλά ερεθίζετε και το δέρμα. Η τρίχα φαίνεται πιο άγρια διότι είναι μικρή και τρυπάει περισσότερο, και επίσης είναι πιο μαύρη απο την προηγούμενη διότι το μερος της τρίχας που κόπηκε είχε ξανίξει από το φως. Ξυρίζομαι εδώ και πολλά χρόνια στο σώμα και σε διαβεβαιώ ότι κατά καιρούς έχω αφήσει σε σημεία να ξαναβγούν, και μετά από λιγο καιρό είναι όπως παλιά, απαλές και πιο ανοιχτόχρωμες απ όσο ήταν οταν βγήκαν. Αν δεν ξέρεις μην παραπληροφορείς και τρομάζεις τον άλλον ότι θα ξυριστεί και θα γίνει πίθηκος. Επειδή παλιά το έλεγαν οι γονείς, γιαγιαδες, παπούδες, προπαπούδε, μπατζανακιδες και όλα τα σόια δεν σημένει ότι ήταν και σωστό. Φήμες ήταν, δεν ήξεραν. Φίλε ξυρίσου ελεύθερα, όπου θες. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |