πρωτη φορα-βαλανος
Μήνυμα #87821 από bananaloulou στις 23 Οκτωβρίου 2011, 11:52μμ
μέλος από: 23/10/2011 μηνύματα: 28 0 |
παιδια γεια σας... ξερω οτι κατα την διαρκεια της σεξουαλικης επαφης το δερμα του πεους πρεπει να κατεβαινει κατω ευκολα αλλα και κατα την διαρκεια του αυνανισμου. εμενα δεν κατεβαινει στην στυση. οταν ειναι χαλαρο κατεβαινει πολυ ευκολα και ο αυνανισμος γινεται κανονικα οταν τελειωνω και χαλαρωνει το πετσακι δεν ξανα κλεινει οπως ηταν πριν και μενει ενα μικρο ανοιγμα και οταν βαζω εσωρουχο στην επαφη ειναι δυσαρεστο. θα ηθελα να μαθω πως φτιαχνετε...μηπως εχω καποιο ειδος φιμωσης? για την βαλανο τι μπορω να κανω? εχω καποιο προβλημα σοβαρο? ειναι αυτα φυσιολογικα ? παρακαλω βοηθηστε με! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87822 από bananaloulou στις 24 Οκτωβρίου 2011, 12:05πμ
σας παρακαλω απαντηστε! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #87823 από aswtos στις 24 Οκτωβρίου 2011, 12:16πμ
μέλος από: 2/9/2011 μηνύματα: 428 0 |
Αποδεκτή απάντησητο γεγονος οτι οταν βρισκεσαι σε στυση το πετσακι δεν κατεβαινει υποδηλωνει την υπαρξει μαλλον καποιας φιμωσης η οποια ομως φαινεται να ειναι ηπια οποτε ισως δεν χρειαζεται να κανεις καποια επεμβαση. αυτο που δεν καταλαβα απολυτα ειναι αν η βαλανος σου μπορει να αποκαλυφθει πληρως οταν εισαι σε πληρη στυση εστω και με δικη σου προσπαθεια.παντως αυτο που περιγραφης με το ανοιγμα μαλλον συμβαινει επειδη το πεος σου ακομη βρισκεται σε καποια διεγερση και δεν εχει χαλαρωση τελειως ωστε να καλυπτεται η βαλανος. η επαφη της γυμνης βαλανου με το εσωρουχο ειναι λογικο να ειναι δυσαρεστη αφου η επιφανεια της ειναι πολυ ευαισθητη στην καθε επαφη και ειναι συνηθισμενη να καλυπτεται απο το πετσακι εντος του οποιου εκρυονται βλεννωδη υγρα που την προστατευουν. ετσι οταν ενα σημειο της μενει ακαλυπτο προκαλειται αυτη η δυσαρεστη αισθηση. αυτο δεν χρειαζεται να σε ανυσηχει καθολου. ειναι απολυτα φυσιολογικο. σε αυτο που ισως χρειαζεται να δωσεις λιγο προσοχη και ισως να το εξετασεις ειναι η πιθανοτητα να εχεις φιμωση. απο οσα λες δεν φαινεται κατι εντονο αλλα πιθανονο να χρειαζεται να κανεις μερικη περιτομη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87825 από bananaloulou στις 24 Οκτωβρίου 2011, 12:55πμ
σε ευχαριστω ασωτε. το πετσακι απλα δεν καταιβενει στην στυση το πλυ να φανει η μιση βαλανος και ως εκει για να φενει ολοκληρη πρεπει να το τραβικω οταν ειναι χαλαρο και μετα να αρχισει η διαδικασια... σιγουρα ειναι φιμωση ή απλα λογω του οτι ακομα δεν έχω σεξουαλικη επαφη (ειμαι 16) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #106843 από ShouldntBeNamed στις 07 Αυγούστου 2012, 1:59πμ
μέλος από: 7/8/2012 μηνύματα: 5 0 |
λοιπον 1) απο τη στιγμη π το πετσακι κατεβαινει κανονικα δεν εχεισ φημωση και δν θεσ επεμβαση οποτε κουλαρε ... τωρα εαν καταλαβα καλα λεσ οτι οταν τελειωνεισ δν ξανακλεινει σωστα? ισωσ εαν το πετσακι δν κατεβαινε ευκολα το ζωρισεσ και εχει σφινωσει με καπιο τροπο... σε αυτη την περιπτωση ειναι επικινδυνο να μεινει ετσι μονιμα κ να θεσ επεμβαση! εαν απλα δν κλινει αλλα ανοιγει κανονικα ισωσ εχεισ μεγαλη βαλανο. μια λυση ειναι να περιμενεισ μεχρι το πεοσ να χαλαρωσει... ελπιζω να βοηθησα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |