Μήνυμα στις 7/8/2012 στις 14:42 @Sex
καταρχην κανεισ δν ξερει το σωμα καποιου καλυτερα απο τον εαυτο τ... δν ειναι παρακσενο κσενερωσε... εκτιμαμε το ενδιαφερων σ αλλα αγαπη μ τα βαζεισ με τον μαστερ! τη βαραμε απο τα 10, δν μπωρεισ να παρεισ και πτυχειο σε μια νυχτα! νιωθουμε λεσ και μασ βαραει μαλακια ενασ καθιστεριμενοσ με το αριστερο χερι υπο την επιρεια ψυχοτροπικων μανυταριων... δοκιμασε να κανεισ κατι π δν μπωρουμε και μονοι μασ και αστο στη μεση για αλατοπιπερο
Πήγαινε στο θέμα: την επαιξα στο αγορι μου
Μήνυμα στις 7/8/2012 στις 03:02 @Sex
ακου τι λεει ρε ο.Ο καταρχην η μαλακια ειναι κατι π γινετε ωσ αντικατασταση τησ σεξουαλικησ επαφησ. ενοειτε πωσ δν σιγκρινονται! Πήγαινε στο θέμα: σεξ και μαλακια
Μήνυμα στις 7/8/2012 στις 02:43 @Sex
ομολογω πωσ δν εχω κσαναδει αυτον τον τροπο αυνανισμου αλλα ποιοσ ειμαι εγω π θα σασ κρινω ... αυτο π κσερω ειναι πωσ δν ειναι απαραιτιτο να κατεβαιωει το πετσακι. στιν σεξουαλικη επαφη παντοσ το πετσακι κατεβενει τελειωσ (τουλαχιστον ετσι εγινε σε εμενα) με τον καιρο το πετσακι θα χαλαρωσει και θα κατεβαινει ανετα . για παραδειγμα εγω μικροσ την επεζα με τα 2 δαχτυλα μονο γτ δν κατεβαινε (πονουσε) μετα αρχισα κανονικα γτ με τον καιρο χαλαρωνει, και τωρα μ κατεβαινει ολο κανονικα ετσι θα γινει και σε εσενα (ελπιζω) ελπιζω να βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: Φοβαμαι
Μήνυμα στις 7/8/2012 στις 02:24 @Sex
μα γτ σε προβληματιζει κατι τοσο απλο... δν ειναι αναγκη να το κρυψεισ... νομιζεισ πωσ ο καθενασ θα σχολιαζει για το εργλειο σ? καλο ειναι να ξερεισ ομωσ πωσ το συστημα λειτουργει αλλα υπαρχουν φορεσ π ο "χαρουλησ" μπωρει να σε κανει ρομπα... λοιπον π.χ. οταν εισαι με γκομενα η στην παραλεια κτλ μπωρεισ 1) περπατα με τισ φτερνεσ για καμποση ωρα (δν κανω πλακα),2) σκψσουκατι αντιερωτικο/συγκινιτικο... 3) βαλε κατι πανω : πετσετα , τσαντα , την γκομενα (αλλα τοτε δν θα ειναι για να το κρυπσεισ πλεον)
Πήγαινε στο θέμα: στυση στην παραλια
Μήνυμα στις 7/8/2012 στις 01:59 @Sex
λοιπον 1) απο τη στιγμη π το πετσακι κατεβαινει κανονικα δεν εχεισ φημωση και δν θεσ επεμβαση οποτε κουλαρε ... τωρα εαν καταλαβα καλα λεσ οτι οταν τελειωνεισ δν ξανακλεινει σωστα? ισωσ εαν το πετσακι δν κατεβαινε ευκολα το ζωρισεσ και εχει σφινωσει με καπιο τροπο... σε αυτη την περιπτωση ειναι επικινδυνο να μεινει ετσι μονιμα κ να θεσ επεμβαση! εαν απλα δν κλινει αλλα ανοιγει κανονικα ισωσ εχεισ μεγαλη βαλανο. μια λυση ειναι να περιμενεισ μεχρι το πεοσ να χαλαρωσει... ελπιζω να βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα-βαλανος |