Πρωκτικος ερωτας
Μήνυμα #87637 από mariapap στις 20 Οκτωβρίου 2011, 11:44μμ
μέλος από: 14/10/2011 μηνύματα: 2 0 |
Γεια σας.Ειμαι 19 χρονων και εδω και 5 μηνες τα εχω με τον αντωνη,ενα πολυ καλο παιδι.Σαν καθε φυσιολογικο ζευγαρι εχουμε ολοκληρωσει και εμεις τη σχεση μας αλα τωρα τελευταια το αγορι μου ζηταει να κανουμε και πρωκτικο σεξ αλλα εχω ακουσει οτι ποναει και μπορει να κολησω αρρωστιες αλλα απο την αλλη δεν κινδυνευεις να μεινεις εγκυος.Φοβαμαι να του πω οχι για να μην τον χασω.Τι λετε πως ειναι πιο καλυτερα να κανω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87640 από ptheolo στις 21 Οκτωβρίου 2011, 12:02πμ
μέλος από: 19/10/2011 μηνύματα: 260 0 |
Εγώ δεν ξέρω πολλά αλλά απότι έχω διαβάσει εδώ μπορώ να πω τα παρακάτω: 1)Εμείς δεν θα σου πούμε τι θα κάνεις, εσύ πρέπει να αποφασίσεις και αν εκείνος δεν θέλει πρόβλημα του.(γνώμη μου αυτό) 2)Κοίτα πονάει αλλά με την χρήση μπόλικου λιπαντικού θα μειωθεί. 3)Αρρώστιες δεν θα κολήσεις εφόσον χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό. Και βέβαια δεν πρέπει από το κόλπο με το ίδιο προφυλακτικό να πας στον πρωκτό! Αυτά από εμένα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87898 από billitsa (: στις 24 Οκτωβρίου 2011, 10:37μμ
μέλος από: 17/8/2011 μηνύματα: 10 0 |
Φοβαμαι να του πω οχι για να μην τον χασω. ^ Δηλαδή αν του πεις οτι δεν είσαι έτοιμη/δεν θες, έχει περίπτωση να σε χωρίσει; (FACEPALM) Αν δεν θες, δεν κάνεις, τόσο απλό. Πρέπει να το σεβαστεί αυτό...:S |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87921 από petrakos15 στις 25 Οκτωβρίου 2011, 2:42μμ
μέλος από: 29/7/2011 μηνύματα: 24 0 |
το αγορι σου επρεπε να ξερει οτι το πρωκτικο θα σε κανει να εσθανεσε σαν μια 'τρυπα'εφοσον θεν ερεθιζεσε οσο με το κολπικο sex και δεν σε τιμαει να κανεις κατι τετιο αλλα αμα θες αφησε τον αλλα να ξερεις οτι μπορει να του αρεσει και εσενα οχι και θα σου το ζειταει συνεχεια οποτε δικη σου επιλογη ειναι .α και κατι ακομα αυτο με τις αρωστιες οταν βαλει το πεος στον πρωκτο σου φροντισε να μιν κανετε κολπικο γιατι θα μεταδωθουν μικροβια.αυτα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |