Μήνυμα στις 30/10/2011 στις 17:56 @Sex
Καταρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω που έγραψες ξανά, χάρηκα τόσο πολύ..!:) Kατα δεύτερο πάλι καλά που τώρα δεν σας έχει ενοχλήσει κανείς μέχρι στιγμής... Αλλά, να σου πω... μια απορία.. πως γίνεται να θυμάσαι καταγράμμα τι έγινε εκείνη την μέρα; Εφτιαξα δυο καφεδες και πηρα φρυγανιες απ’ το ντουλαπι. Επρεπε να μιλησουμε. ^ είναι πολύ συγκεκριμένες περιγραφές για να τις θυμάσαι! Ελπίζω τα πράγματα να εξελιχθούν έτσι ωμαλά και να μην σας ξαναενοχλήσει ποτέ..κανείς! Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 27/10/2011 στις 16:40 @Sex
Μπορεί να επηρεάσει την γονιμότητα σου στο μέλλον.
Πήγαινε στο θέμα: σεξ εκτρωση
Μήνυμα στις 25/10/2011 στις 13:43 @Sex
Καταρχάς, όταν είστε μαζί , άρχισε να την φιλάς στον λαιμό και παράλληλα να της χαιδεύεις το αιδίο.. και σιγά σιγά κατέβενε και πιο κάτω πχ μετά άρχισε να την φιλάς στο στήθος... μετά πιο κάτω και όταν φτάσεις εκεί, πες της '' θες;'' και ανάλογα το τι θα σου πει... όσο για το αν συχένεται μετά το στοματικό να την φιλάς, εξαρτάται από την κάθε κοπέλα... Επίσης για το ότι τελειώνεις μέσα της, για αυτό είναι τα προφυλακτικά, για να σε προστατεύουν, μπας και γίνει καμιά στραβή. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως σπάσει ας πούμε και δεν το πάρετε είδηση.. ή αν βγει...
Πήγαινε στο θέμα: Αρχη στοματικου ερωτα
Μήνυμα στις 24/10/2011 στις 23:20 @Sex
Καταρχάς, θέλω πραγματικά να σε συγχέρω για το ότι παρόλο που ζούμε σε μια κοινωνία, που οι παραπάνω είναι στενόμυαλοι και ρατσιστές, εσύ έχεις αποδεχτεί αυτό που είσαι και δεν τα έβαλες κάτω. Και πριν να γνωρίσεις το κορίτσι που ανέφερες που έμενες σπίτι της, τα είχες περάσει όλα μόνος σου. Κι το δούλεμα από ηλίθια ανώριμα πλάσματα στο σχολείο και το γεγονός ότι όλοι σε παράτησαν μετά από αυτό. Είναι τραγικοί, τους λυπάμαι... δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Εγώ λατρεύω την διαφορετικότητα, και πραγματικά σε έχω συμπαθήσει τόσο, που θα ήθελα πολύ να ήσουν φίλος μου. Η ιστορία σου με έχει αγγίξει πολύ. Βλέπω πως έχει περάσει καιρός από τότε που έγραψες το τελευταίο σου μήνυμα, πράγμα που με ανυσηχεί... Θα ήθελα πολύ να μάθω αν είσαι καλά, και για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Αν το δεις, σε παρακαλώ, γράψε μας. Ελπίζω να είσαι καλά πάντως... *Αν κάποιος έχει νέα σχετικά με το παιδί,γράψτε... Πήγαινε στο θέμα: Δε ξέρω πια τι είμαι!
Μήνυμα στις 24/10/2011 στις 22:37 @Sex
Φοβαμαι να του πω οχι για να μην τον χασω. ^ Δηλαδή αν του πεις οτι δεν είσαι έτοιμη/δεν θες, έχει περίπτωση να σε χωρίσει; (FACEPALM) Αν δεν θες, δεν κάνεις, τόσο απλό. Πρέπει να το σεβαστεί αυτό...:S Πήγαινε στο θέμα: Πρωκτικος ερωτας
Μήνυμα στις 17/8/2011 στις 18:41 @Flame
Να μην σε ενδιαφέρει τι κάνει στην ΔΙΚΙΑ της ζωή. Και ο λόγος ακριβώς που θες να ξεκόψεις ποιος είναι;; επειδή έχει γκόμενο και κάνει μαζί του ο,τι γουστάρει; Ήμαρτον.
Πήγαινε στο θέμα: Είναι 14 ετών...και ειναι μαζι πολύ λίγο!
Μήνυμα στις 17/8/2011 στις 18:27 @Sex
με εξιτάρει σαν ιδέα...ίσως :Ρ
Πήγαινε στο θέμα: τρίο (1 άντρας, 2 γυναίκες)
Μήνυμα στις 17/8/2011 στις 18:16 @Flame
εγώ θα κάνω σεξ μόνο όταν παντρευτώ και μετά...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν καταλαβαινω τιποτα. |