Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το διαχωριστικό όριο της συνήθειας από την εμμονή είναι μικρό, πολύ μικρό.
Παρασκευή, 11 Απριλίου

βάλανος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #87455 από Rodius στις 17 Οκτωβρίου 2011, 8:54μμ

Rodius

μέλος από: 17/10/2011
Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στο φορουμ.Και θα ήθελα να απαντήσετε στο πρόβλημα μου.Λοιπόν είμαι 16 και την έχω 18 πόντους είναι μεγάλη ή μικρή? Επίσης δεν έχω κάνει περιτομή και έχω το πετσάκι στη βάλανο.Δεν έχω φίμωση γιατί κατεβαίνει κανονικά, αλλά δεν μ'αρέσει αισθητικά.Θα ήθελα να έχω μονίμως κατεβασμένο το πετσάκι.Όμως άκουσα ότι στην αρχή είναι κάπως άβολα και τσούζει αλλά μετά από κάποιες μέρες είναι ΟΚ και δεν σε ενοχλεί, Αληθεύει?.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα σ'αυτό?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87457 από aswtos στις 17 Οκτωβρίου 2011, 9:42μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
με 18 εκατοστα μεγεθος και στα 16 σου κιολας θεωρειται προς το μεγαλη. σιγουρα αρκετα πανω απο το μεσο ορο. οταν λες πως θες να ειναι συνεχεια κατεβασμενο το πετσακι μαλλον εννοεις να μενει συνεχεια ακαλυπτη η βαλανος σου. για να συμβει αυτο θα πρεπει να κανεις περιτομη. αλλος τροπος δεν υπαρχει. απο οσο λες δεν υπαρχει καποιος χρηστικος λογος που να σε αναγκαζει να το κανεις αλλα ειναι επιλογη. πανω σε αυτο δεν νομιζω πως θα εχεις καποια αντιρρηση απο καποιον γιατρο ωστε να σου κανει την επεμβαση επομενως μπορεις να απεφθυνθεις σε καποιον με ειδικοτητα ουρολογου, χειρουργου ή πλαστικου χειρουργου ωστε να συζητησετε μαζι για την επεμβαση αλλα και για το αισθητικο αποτελεσμα που θελεις να πετυχεις απο τη στιγμη που αναγκαζεσαι εξαιτιας φιμωσεις. μπορεις να κανεις ειτε μερικη περιτομη ειτε πληρης. αυτο θα το κρινεις εσυ. για περιπου μια βδομαδα με 10 μερες μετα την επεμβαση θα εχεις καποιες μικρες ενοχλησεις απο τα ραμματα οι οποιες θα ειναι ολο και λιγοτερες. οι υπολοιπες ενοχλησεις εχουν να κανουν καθαρα με την ευαισθησια της βαλανου στην εντονη επαφη της με αλλες επιφανειες αφου ολο αυτο το διαστημα καλυπτοταν απο το πετσακι το οποιο παραγει βλεννωδεις εκρισεις που δημιουργουν ενα προστατευτικο καλυμμα πανω της. ωστοσο πιστευω πως για να συνηθισεις και να αντιληφθεις πως θα ειναι αυτη η αισθηση μπορεις και τωρα να κατεβασεις το πετσακι σου και να κρατησεις για καποιο διαστημα τη βαλανο ακαλυπτη. τελος θα σου προτεινα να επιλεξεις εναν εμπειρο γιατρο για την επεμβαση ετσι ωστε το μετεγχειριντικο αποτελεσμα να σε καλυπτει αισθητικα και να μην εχεις στραβα ραμματα ή ασυμμετρα σημεια. ειναι κατι που αν το κανεις μετα δεν διορθωνεται με κανενα τροπο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87459 από Rodius στις 17 Οκτωβρίου 2011, 10:07μμ

Rodius

μέλος από: 17/10/2011
Δεκτά.Κι όμως γίνεται χωρίς περιτομή να αφήσω ακάλυπτη τη βάλανο.Μόνιμα.Απλά η ενσταση μου σχετικα μ'αυτο ειναι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.Πόσες περιπου μέρες κάνει να συνηθίσει η βάλανος την επιφάνεια του εσωρούχου?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #87462 από aswtos στις 17 Οκτωβρίου 2011, 10:21μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011

Αποδεκτή απάντηση

για να μην ειναι ενοχλητικο θελει πανω κατω 10 μερες αλλα να ειναι ακαλυπτη συνεχεια, μερα νυχτα. οσο περναει ο καιρος θα γινεται και λιγοτερο ενοχλητικο. μετα απο λιγους μηνες θα εχει σκληρυνει η επιφανεια της βαλανου και δεν θα νοιωθεις απολυτως τιποτα. τον πρωτο καιρο μπορεις να την καλυπτεις με αλοιφη ξυλοκαινης για να "μουδιαζει" και να αποκτας αναισθησια στην επαφη με το εσωρουχο. αυτο θα σε ανακουφιζει απο της οποιες ενοχλησεις. αν μπορεις να την κρατας διαρκως ακαλυπτη δεν υπαρχει κανενα προβλημα. δεν εχει καποια επιπτωση. ισα ισα που η βαλανος θα συνηθισει στις επαφες και θα εχεις και μεγαλυτερη αντοχη στο σεξ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login