Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν κάνω ποτέ προσευχή πριν φάω. Η μάνα μου μαγειρεύει καλά.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

παιδια βοηθια!!!!!!

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #85591 από apolitos94 στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 6:30μμ

apolitos94

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 10/9/2011
παιδια 3ερι μιπος κανενας ι καμια πος μπορι να μεγαλοσι το πεοσ πολι??
προφίλάλλα...
6
Μήνυμα #85592 από tasos41997 στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 6:41μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Να σουν ο πρωτος που ρωτας

Γηνετε μονο με χειρουργιο αλλα ξεχνα το

Υπομονη μεχρι τα 22 που μεγαλωνει θα εχει γηνει ανακοντα
προφίλάλλα...
Μήνυμα #85595 από apolitos94 στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 6:48μμ

apolitos94

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(tasos41997@10 Σεπτεμβρίου 2011)

ναι ρε σι αλλλα τον εχο 11-12 και ειμαι 17 πορο ακομα 8α μεγαλοσι περιπου?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #85597 από tasos41997 στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 7:27μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
Έγραψε:(apolitos94@10 Σεπτεμβρίου 2011)
Έγραψε:(tasos41997@10 Σεπτεμβρίου 2011)

ναι ρε σι αλλλα τον εχο 11-12 και ειμαι 17 πορο ακομα 8α μεγαλοσι περιπου?

Υπομονη...

Το κοριτσι μπορει να ερθει σε οργασμο απο 7 εκατοστα και πανω αρα εισαι καλημενος
προφίλάλλα...
Μήνυμα #85600 από apolitos94 στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 7:34μμ

apolitos94

Εικονίδιο
banned
ευχαριστο 1ον γιατιν βοηθια αλλη μια εροτισι εχο ενα κοριτσι και ειναι παρθενα και ειναι 18 και εγο ειμαι 17 οπος καταλαβενισ δεν το εχει κανι αυτι ενο εγο ναι.... Αυτι κολονι μ λεη οτι δεν 8ελι κα ι μετα μ λεη οτι δεν ειναι ετιμι τι μπορο να κανο για να εχο αποτελεσμα δλδ(να το κανουμε)?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #85601 από Doctoras στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 7:35μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Από καθόλου έως και 3-4 πόντους.Δεν ισχύει για όλους αυτο το (μεγαλώνει μέχρι τα 21-22).Είναι καθαρά θέμα σε πιό σταδιο της ανάπτυξης βρίσκεσαι και θέμα γονιδίων.Εγώ ένα θα σου πω αν και όλο και κάτι θα πάρει μέχρι τα 21 σου σκέψου πως δεν πρόκειται να σου μεγαλώσει άλλο.Ετσι ώστε αν δεν σου μεγαλώσει άλλο να χαίρεσαι που το έχεις και λειτουργει και να μάθεις να αξιοπιείς αυτο που έχεις.Και αν μεγαλώσει με κάθε εκατοστό να πετάς από την χαρά σου.Εντακα-δωδεκα εκατοστα στο κάτω κατω δεν το λές ουτε μεγάλο ουτε μικροσκοπικο γενικά δεν είναι τραγικό.Κείμενεται μέσα στα normal μεγεθει.Ο μέσος ορος του πληθησμου την έχει απο 12-15.Σημασία δεν έχει πόσο μεγάλος είσαι αλλά πόσο δείχνεις.Αυτοπεπιιση ρε και καμία δεν θα σου πει κατι γιατι αυτο είναι απο τα τελευταία πραγματατα που κοιταν σε ένα αγόρι.Εκτώς αν θέλει απλά να γαμ...θει που και πάλι αν ξέρεις να το χρησημοποιεις σωστα την φτάνεις στον ευδομο ουρανο και με 9 εκατοστα.
Και εγώ μην νομίζεις δεν έχω και κανα τέρας αλλά με όσες έχω πάει με έχουν κάνει να νιώθω λες και είμαι pro στο τομέα.Σού ξαναλέω άμα υπάρχει αυτοπεπίθηση και ότι κανεις το κάνεις με την λόγικη να περάσεται καλα και οι δυο οποια και να έχεις απεναντήσου θα είσαι αναμφίβολα και πολύ καλός!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #85603 από apolitos94 στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 7:48μμ

apolitos94

Εικονίδιο
banned
Έγραψε:(Doctoras@10 Σεπτεμβρίου 2011)
Από καθόλου έως και 3-4 πόντους.Δεν ισχύει για όλους αυτο το (μεγαλώνει μέχρι τα 21-22).Είναι καθαρά θέμα σε πιό σταδιο της ανάπτυξης βρίσκεσαι και θέμα γονιδίων.Εγώ ένα θα σου πω αν και όλο και κάτι θα πάρει μέχρι τα 21 σου σκέψου πως δεν πρόκειται να σου μεγαλώσει άλλο.Ετσι ώστε αν δεν σου μεγαλώσει άλλο να χαίρεσαι που το έχεις και λειτουργει και να μάθεις να αξιοπιείς αυτο που έχεις.Και αν μεγαλώσει με κάθε εκατοστό να πετάς από την χαρά σου.Εντακα-δωδεκα εκατοστα στο κάτω κατω δεν το λές ουτε μεγάλο ουτε μικροσκοπικο γενικά δεν είναι τραγικό.Κείμενεται μέσα στα normal μεγεθει.Ο μέσος ορος του πληθησμου την έχει απο 12-15.Σημασία δεν έχει πόσο μεγάλος είσαι αλλά πόσο δείχνεις.Αυτοπεπιιση ρε και καμία δεν θα σου πει κατι γιατι αυτο είναι απο τα τελευταία πραγματατα που κοιταν σε ένα αγόρι.Εκτώς αν θέλει απλά να γαμ...θει που και πάλι αν ξέρεις να το χρησημοποιεις σωστα την φτάνεις στον ευδομο ουρανο και με 9 εκατοστα.
Και εγώ μην νομίζεις δεν έχω και κανα τέρας αλλά με όσες έχω πάει με έχουν κάνει να νιώθω λες και είμαι pro στο τομέα.Σού ξαναλέω άμα υπάρχει αυτοπεπίθηση και ότι κανεις το κάνεις με την λόγικη να περάσεται καλα και οι δυο οποια και να έχεις απεναντήσου θα είσαι αναμφίβολα και πολύ καλός!
ναι εχο μια εμπιρι το εκανα για προτι μ φορα στιν 1η γιμνασιου και αρχισα να το κανο πιο σιχνα στιν προτι λικιου και δεν μ εχουν πι κατι αλλα ιθελα να βεβεοθο. τι μπορο να κανο με το κοριτσι μ για να το κουμε?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #85607 από Doctoras στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 7:59μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Ρε συ δεν θα της το ζητήσεις.Αυτο έρχεται πάνω σε ακανονιστες φάσεις οπως χαμούρεμα και τέτοια που σου έρχεται αυτή η επιθυμία.Αν έρθει και αυτήνης ταυτόχρονα θα το καταλάβεις απο το πώς θα αντιδράει στις κινησεις σου και απο το πως θα σου φέρεται και τότε θα έρθει και το αναπόφθεκτο.Αυτό που πρέπει εσύ σαν άντρας να κάνεις είναι να περνάς απλά καλά μαζί της και να την κάνεις να νιώθει όμορφα και ενοείται να μην το συζητησεις ποτε αυτο μαζί της.και δεύτερον την ώρα που θα είστε στα χουφτώματα φιλια (κοινως θα φασώνεστε) καπου ειδιοτικα παντα έτσι και σου έρθει αυτη η επιθυμία να προσπαθεις με διάφορους τροπους να της το μεταδώσεις.Για αυτό να επιδιώκεις να συναντιέστε αρκετα συχνα prive και να φασώνεστε και θα έρθει.Και οταν ειστε σε public places να περνατε καλα και να μιλατε για να την κανεις να νιωθει οτι δεν θες μονο το σεξ απο αυτην αλλα και οτι καταβαθος την αγαπας και νοιαζεσαι.Που ετσι ειναι αλλα οι κοπελες θελουν να το βλεπουν και με πραξεις οχι μονο λογια.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #85610 από apolitos94 στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 8:13μμ

apolitos94

Εικονίδιο
banned
ναι σε αυτο π ειπε μ ειπε προτα οτι θελι να νιοσι ετιμι και μετα τι μπορο να κανο?ακομα ειχε ερ8ι σπιτι μ και εγινε μια μαλακια στο δικοτισ μοριο μεσα τιν εγδαρα παρα πολι λιγο και φοβιθικε να μιν ιταν ι παρθενιατις γιατι μ ιπε οτι δεν θελι να τιν χασι και με εχει μπερδεπσι λιγο γιατι τιν μια ειναι αγρια στο τιλ ι οταν τιν σινανταο εξο και εχει γενικοτερα αγριεσ σκεπσι τι μπορο να κανο να στισ πραγματοπιισι και στο κρεβατι?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #85611 από apolitos94 στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 8:36μμ

apolitos94

Εικονίδιο
banned
ναι σε αυτο π ειπε μ ειπε προτα οτι θελι να νιοσι ετιμι και μετα τι μπορο να κανο?ακομα ειχε ερ8ι σπιτι μ και εγινε μια μαλακια στο δικοτισ μοριο μεσα τιν εγδαρα παρα πολι λιγο και φοβιθικε να μιν ιταν ι παρθενιατις γιατι μ ιπε οτι δεν θελι να τιν χασι και με εχει μπερδεπσι λιγο γιατι τιν μια ειναι αγρια στο τιλ ι οταν τιν σινανταο εξο και εχει γενικοτερα αγριεσ σκεπσι τι μπορο να κανο να στισ πραγματοπιισι και στο κρεβατι?ι ποσ να τιν κανο να μ κανι στοματικο?

προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login