Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, καις 150 θερμίδες την ώρα.
Παρασκευή, 11 Απριλίου

σεξ σε δημοσιο χωρο

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #84394 από juannita στις 22 Αυγούστου 2011, 2:36μμ

juannita

Εικονίδιο
μέλος από: 22/8/2011
γειααα σας.. ειμαι καινουρια εδω και ειπα να γραψω ενα θεματακι που μ απασχολει.το εχουμε συζητησει με τον φιλο μου και το θελουμε και οι δυο αλλα ντρεπομαι. για το σεξ σε δημοσιο χωρο εννοω. μου λεει αρκετες φορες παμε στις τουαλετες και αν κ θελω κατι καινουριο και πιο..ριψοκινδυνο φοβαμαι μηπως μας πιασουν. δεν ξερω εσεις τι λετε? να το κανω? το εχετε κανει?

αα και κατι αλλο ασχετο :$
μ αρεσει παρα πολυ να παιρνω π***α στο αγορι μου αλλα με αηδιαζει το να καταπιω το σπερμα..το εχω δοκιμασει μια φορα..το εχουμε συζητησει και μου λεει οτι δεν εχει προβλημα. αλλα ξερω οτι το θελει. ομως οταν σκεφτομαι να το κανω γ να μην τον ξενερωνω, ξενερωνω εγω και δεν θελω να του κανω τιποτα. σας ξενερωνει πολυ να μην τελειωνετε μεσα στο στομα μας?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #84406 από City Of Angels στις 22 Αυγούστου 2011, 4:28μμ

City Of Angels

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/11/2010

Αποδεκτή απάντηση

Το 95% των αντρων τρελαινεται οταν η γυναικα καταπινει το σπερμα την ωρα που του κανει στοματικο!!Εκει μπορεις να τον κανεις να δει αστερακια κ να παραμιλαει...Μονο μια φορα εχεις καταπιει?Και ηταν με το αγορι που εχεις τωρα?Πως αντεδρασε?Μηπως σε χαλασε η γευση?Γιατι υπαρχει λυση...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84410 από juannita στις 22 Αυγούστου 2011, 4:48μμ

juannita

Εικονίδιο
μια φορα ναι και με αυτον..βασικα εκεινη την στιγμη δεν κοιταξα καν και δεν το σκεφτηκα κιολας..απλα τα καταπια προσπαθοντας να μην δειξω οτι δεν μ αρεσε καθολου..γενικα με ενοχλει και η μυρωδια αλλα και η γευση..βεβαια δν καταλαβα εκεινη την φορα μυρωδια αλλα μονο γευση..εχω ακουσει κατι γ αναναδες και κατι τετοια αλλα δν νομιζω οτι θ κνει τπτ..δν ξερω..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84413 από sophie19 στις 22 Αυγούστου 2011, 4:57μμ

sophie19

Εικονίδιο
μέλος από: 27/6/2011
αν θες να το δοκιμασεις πρεπει να βρεις καταλληλο χωρο.Να μην υπαρχει κοσμος αλλα οχι να ειναι και πουθενα απομερα και να εχει προσβαση καποιος γιατι κυκλοφορουν και ανωμαλοι.Για τις τουαλετες δε ξερω,πες οτι πλακωνει κοσμος και δεν μπορειτε να βγειτε για ωρα τι γινεται; Εγω δε θα το προτιμουσα,αν θες δημοσιο χωρο μπορεις να βρεις κατι πιο καταλληλο απο τις τουαλετες
Ασε που 9 στις 10 βρωμανε απελπιστικα!ειναι ξενερα μεγαλη για μενα

Και στο ασχετο,αν σε αηδιαζει δεν το κανεις
πρεπει να ναι πολυ αχαριστος ο αλλος για να απαιτα μετα απο ολοκληρη πιπα να τα καναπινεις και αναγκαστικα.Αφου λες οτι δεν σου σχολιαζει να χερεσαι,λογικο ειναι να νιωθεις πως το θελει αλλα δεν μπορεις να του τα δινεις και ολα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84415 από juannita στις 22 Αυγούστου 2011, 5:02μμ

juannita

Εικονίδιο
Έγραψε:(sophie19@22 Αυγούστου 2011)
Ασε που 9 στις 10 βρωμανε απελπιστικα!ειναι ξενερα μεγαλη για μενα

Και στο ασχετο,αν σε αηδιαζει δεν το κανεις
πρεπει να ναι πολυ αχαριστος ο αλλος για να απαιτα μετα απο ολοκληρη πιπα να τα καναπινεις και αναγκαστικα.Αφου λες οτι δεν σου σχολιαζει να χερεσαι,λογικο ειναι να νιωθεις πως το θελει αλλα δεν μπορεις να του τα δινεις και ολα

δεν το ειχα σκεφτει αυτο γ τις τουαλετες..εχεις δικιο :)
δεν μου λεει τπτ μωρε ουτε με πιεζει. αλλα νιωθω μια πιεση απο μονη μου..οτι το θελει και δεν του το κανω.γτ θελω να του κανω αυτα που θελει και αυτα που του αρεσουν. ισως το βλεπω εγω καπως δεν ξερω=/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84416 από asap στις 22 Αυγούστου 2011, 5:47μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
η γευση του σπερματος εξαρταται απο την διατροφη του αγοριου σου... με λιγα λογια αμα θελει να τα καταπινεις ας προσεξει λιγο και την παρτη του ... :Ρ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84417 από juannita στις 22 Αυγούστου 2011, 5:55μμ

juannita

Εικονίδιο
Έγραψε:(asap@22 Αυγούστου 2011)
η γευση του σπερματος εξαρταται απο την διατροφη του αγοριου σου... με λιγα λογια αμα θελει να τα καταπινεις ας προσεξει λιγο και την παρτη του ... :Ρ

χαχα..κατι πιο συγκεκριμενο??που πρεπει να προσεξει εννοω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84418 από City Of Angels στις 22 Αυγούστου 2011, 6:13μμ

City Of Angels

Εικονίδιο
banned
Να τον βαλεις να φαει μια σοκολατα η' κανα φρουτο πριν του κανεις στοματικο κ θα δεις οτι το σπερμα θα εχει γλυκια γευση μετα!Για τον ανανα ισχυει παντως!!!Μηπως εκεινη την φορα που καταπιες,ειχε πολυ ποσοτητα?και ψιλοξενερωσες απο αυτο?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84419 από City Of Angels στις 22 Αυγούστου 2011, 6:14μμ

City Of Angels

Εικονίδιο
banned
Ποσο χρονων εισαι κ ποσο το αγορι σου?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84420 από asap στις 22 Αυγούστου 2011, 6:30μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login