Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

βοηθεια δεν βγαινει αλλο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #83418 από -giwrgos7- στις 08 Αυγούστου 2011, 4:41μμ

-giwrgos7-

μέλος από: 12/6/2010
γεια κ απο μενα. ειμαι 15 χρονων και μονο για 15 δεν φαινομαι ...ειμαι 1.62 υψος, τρυχοφυια ανυπαρκτη στις μασχαλες κ στ προσωπο και αναμεσα στα ποδια τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα..εχω 2 με τρεις τριχες περιπου μονο και το πεος μ ειναι 8 εκατωστα σε στυση..αντιμετοπζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? και δεν 8ελω να μου πειτε το αν 9α γινει το πουλι μ μεγαλυτερο αλλα τουλαχιστον αν 9α μπω στην εφηβεια κ γω ποτε .. κ τα αλλα ερχονται ..βασικα αν 3ερετε υπαρχει τροπος να μπω στην εφηβεια γρηγορα? πχ . καποιο ειδος φαγητου η τροπου ζωης 3ερω γω..

για σπερμα δεν α3ιζει να πω κατι... ουτε σταγωνα..   απλα πιστευω οτι μονο εγω ειμαι τοσο χαλια ..σαν 6η δημοτικου φαινομαι ...       
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83419 από -giwrgos7- στις 08 Αυγούστου 2011, 4:42μμ

-giwrgos7-

σορρυ για την προχειροτητα στα γραμματα..απλα ειχα συνηθισει να γραφω greekglish
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83427 από -giwrgos7- στις 08 Αυγούστου 2011, 8:53μμ

-giwrgos7-

Σας παρακαλω απαντηστε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83430 από Webmaster στις 08 Αυγούστου 2011, 10:51μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Άλλοι μπαίνουν στην εφηβεία στα 12, άλλοι στα 17. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Υπάρχει όμως περίπτωση να είναι και παθολογικό το αίτιο. Κάνε εξετάσεις για celiac disease και αν βγει ότι έχεις κόψε κάθε επαφή με προϊόντα που έχουν αλεύρι (ψωμιά, μπισκότα, μακαρόνια, πίτες, κέικς). Όχι μόνο θα λυθεί το πρόβλημα της καθυστερημένης εφηβείας αλλά θα γλιτώσεις και από πρόωρους καρκίνους αργότερα. Περισσότερα για celiac disease (και διάβασε και εκεί που λέει "Growth failure and/or pubertal delay"). Δυστυχώς το ελληνικό internet είναι και σ' αυτό το θέμα φτωχό και τα ελληνικά sites δεν έχουν όλες τις πληροφορίες που πρέπει γι' αυτή την αρρώστια. Για να είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάτι τέτοιο, να πας να κάνεις εξετάσεις, αν και θα το έχεις καταλάβει ήδη αν σε πιάνει πονόκοιλος ή στομαχόπονος ή διάρροια όταν τρως πολλά ψωμιά.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83431 από -giwrgos7- στις 08 Αυγούστου 2011, 10:58μμ

-giwrgos7-

οχι δεν με πιανει κατι τετοιο...αλλα μηπως 3ερει κανεις εναν τροπο να "3υπνησω" ολον αυτον τον μηχανισμο και να αρχισω να ανπτυσομαι κ εγω?εσυ webmaster γνωριζες κατι τετοιο? σορρυ αν σε τρελλαινω αλλα ειμαι ετσι εδω κ τρια χρονια
προφίλάλλα...˵quote˶
10
Μήνυμα #83433 από Webmaster στις 08 Αυγούστου 2011, 11:19μμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002

Αποδεκτή απάντηση

Δεν υπάρχει τρόπος. Να κάνεις υπομονή και κάποια στιγμή θα έρθει.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #84931 από thanos4ever στις 31 Αυγούστου 2011, 5:23μμ

thanos4ever

Εικονίδιο
μέλος από: 31/8/2011
αδικα αγχωνεσαι ...ο πατερας μου ειχε ενα παρωμοιο προβλημα .αργοτερα στα 16-17 αρχισε να μπαινει στην εφηβεια .μεχρι τα 15 ηταν γυρα στο 1.70 τωρα ειναι..1.96
good luck
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85088 από andreas13 στις 03 Σεπτεμβρίου 2011, 1:42πμ

andreas13

μέλος από: 31/7/2011
Λοιπον φιλε πιστευω πως μπορω να σε βοηθησω. Ειμαι και εγω σαν εσενα 15 ετων. Τριχες στις μασχαλες ΛΙΓΕΣ, το ιδιο και στο προσωπο...στα ποδια κατι γινεται. Στο πεος πριν ενα χρονο δεν ειχα καμια τριχα και τωρα εντελως ξαφνικα αυτο το καλοκαιρι εχει γινει δασος και το πεος εχει αρχισει να μεγαλωνει γρηγορα και αισθητα.

Και στο υψος το ιδιο. Ψηλωσα απιστευτα αποτομα φετος (8 ΕΚ.)!

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πριν ενα χρονο ειχα και εγω το ιδιο προβλημα. Απλως σε σενα παιρνει πιο πολυ χρονο..

Επισης το υψος οντως μπορει να δεχθει επιρροες απο τον τροπο ζωης.

Παιδια τα οποια κανουν λιγη ασκηση την ημερα και εχουν καλη διατροφη γινονται και πιο ψηλα. Πιστευω οτι τα αποτελεσματα θα σου ερθουν πολυ αποτομα. Αν και καλο θα 'ταν να κανεις τις εξετασεις που λεει παραπανω.

Ελπιζω να σε βοηθησα....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login