Μήνυμα στις 1/8/2012 στις 22:17 @Sex
Φιλαρακο σε καταλαβαινω απολυτα...ειμαι και εγω 15 και φετος τον φεβρουαριο εχυσα για πρωτη μου φορα..μην ανησυχεις δεν ειναι κατι σοβαρο..και εγω ειχα αγχωθει απιστευτα.. απλα φαινεται πως ειναι καθηστεριμενη εφηβεια.. αυτο που ειχα και εγω
Πήγαινε στο θέμα: σπερμα - πλς βοήθεια!!
Μήνυμα στις 8/8/2011 στις 22:58 @Sex
οχι δεν με πιανει κατι τετοιο...αλλα μηπως 3ερει κανεις εναν τροπο να "3υπνησω" ολον αυτον τον μηχανισμο και να αρχισω να ανπτυσομαι κ εγω?εσυ webmaster γνωριζες κατι τετοιο? σορρυ αν σε τρελλαινω αλλα ειμαι ετσι εδω κ τρια χρονια
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια δεν βγαινει αλλο
Μήνυμα στις 8/8/2011 στις 20:53 @Sex
Σας παρακαλω απαντηστε
Μήνυμα στις 8/8/2011 στις 16:42 @Sex
σορρυ για την προχειροτητα στα γραμματα..απλα ειχα συνηθισει να γραφω greekglish
Μήνυμα στις 8/8/2011 στις 16:41 @Sex
γεια κ απο μενα. ειμαι 15 χρονων και μονο για 15 δεν φαινομαι ...ειμαι 1.62 υψος, τρυχοφυια ανυπαρκτη στις μασχαλες κ στ προσωπο και αναμεσα στα ποδια τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα..εχω 2 με τρεις τριχες περιπου μονο και το πεος μ ειναι 8 εκατωστα σε στυση..αντιμετοπζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? και δεν 8ελω να μου πειτε το αν 9α γινει το πουλι μ μεγαλυτερο αλλα τουλαχιστον αν 9α μπω στην εφηβεια κ γω ποτε .. κ τα αλλα ερχονται ..βασικα αν 3ερετε υπαρχει τροπος να μπω στην εφηβεια γρηγορα? πχ . καποιο ειδος φαγητου η τροπου ζωης 3ερω γω.. για σπερμα δεν α3ιζει να πω κατι... ουτε σταγωνα.. απλα πιστευω οτι μονο εγω ειμαι τοσο χαλια ..σαν 6η δημοτικου φαινομαι ... Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια δεν βγαινει αλλο
Μήνυμα στις 13/6/2010 στις 14:15 @Sex
οκ παιδια ευχαριστω πολυ! Αλλα ολοι οι φιλοι μου μου λενε οτι χυνουν κανονικα και εγω δεν χινω ουτε σταγωνα ακομα!! ειναι καλο?
Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος
Μήνυμα στις 12/6/2010 στις 17:30 @Sex
δηλαδη φιλε μεχρι τα 18 θα την εχω τουλαχιστων 14 εκατωστα?? Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος
Μήνυμα στις 12/6/2010 στις 17:08 @Sex
Γεια σας παιδια! Γραφτηκα στο site για να ζητησω τις γνωμες σας για ενα θεμα που με απασχολει απο τα 11 μου χρονια..ειμαι 13 χρονων και το πεος μου ειναι 9 εκατοστα.ειναι φυσιολογικο? ακομη ειναι εξισου φισιολογικο το οτι μετα απο πολλες και πολυωρες προσπαθειες δεν εχω εκσπερματωσει ακομα? φετος αρχισα να βγαζω τριχες. εχω λιγες και κοντες στο πανω μερος και εχω και τεσσερις μεγαλες οι οποιες ειναι ιδιο μεγεθος με το πεος μου οταν ειναι χαλαρο (δηλαδη 4 εκατωστα) .Σας παρακαλω απαντηστε μου επειδη εχω πολλα κομπλεξ πανω σε αυτο το θεμα και αυτο επηρεαζει την καθημερινη μου ζωη.Νιωθω πολυ μειονεκτικα απεναντι στους συνομιλικους φιλους μου..απαντηστε σας παρακαλω!!!
Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος |