Αφρός ξυρίσματος για το πέος!!!
Μήνυμα #83285 από Doctoras στις 06 Αυγούστου 2011, 12:08πμ
Ο τίτλος δεν είναι υποτιμητικός ίσα ίσα αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό που θέλω να ρωτήσω.Λοιπόν ,μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα ξυριστική μηχανή της έπαιρνα όσο κοντά μπορούσα και μετά στο ντουζ με ένα ξυραφάκι τις έκανα πιο καλά.Άκουσα ότι υπάρχει ένας αφρός αντρικός της gillette αλλά δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος για το πρόσωπο η κάποιος άλλος ειδικός για αυτό το σημείο.Γιατί έχω σκοπό να το αγοράσω άμεσα και δεν ξέρω αν πρέπει να ψάξω για κάτι συγκεκριμένο διότι αυτά για το πρόσωπο μπορεί να μην κάνουν για αυτή την δουλειά ή αυτός που ξυρίζεσαι εκεί κάτω είναι ο ίδιος με του προσώπου?Κάποιος που ξέρει παρακαλώ ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83295 από TRaF στις 06 Αυγούστου 2011, 3:11πμ
![]() |
αρχικα νομιζω πως εισαι σε λαθος κατηγορια... οσο αφορα το θεμα σου δεν υπαρχει καποιος ξεχωριστος αφρος οσο ξερω για την περιοχη που θες.. και να ξερεις πως τα προιοντα που υπαρχουν για το προσωπο ειναι πολυ καλυτερα αποτα αλλα που ειναι πχ για ενα συγκεκριμενο σημειο του σωματος καθοτι ολοι δινουν περισσοτερη προσοχη στο προσωπο.. οποτε ειναι αλυτερος ο αφρος του προσωπου κατα τη γνωμ μου... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83303 από Doctoras στις 06 Αυγούστου 2011, 8:29πμ
Nαι μάλλον είμε σε λαθος θέμα διότι αλιώς το σκευτόμουν όταν το έγραφα. Ρωτάω μήπως προκείψεις τίποτα απρόοπτο βάζωντας αφρό ξυρίσματος προσώπου διότι αλιώς ερεθίζεται το πρόσωπο και αλιώς η συγκεκριμένη περιοχη. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83308 από TRaF στις 06 Αυγούστου 2011, 1:11μμ
![]() |
αν τα παρεις κοντρα μπορει να βγουν καποια σπυρακια οπως και στο προσωπο... επισης τις πρωτες 2-3 φορες ισως κοκκινησει σε 2-3 σημεια μονο αυτο γινεται σε μενα οκ οπως παντα θα υπαρχει μια μικρη φαγουρα δεν νομιζω ν γινει τιποτα αλλα αα επισης μετα το ξυρισμα βαλε λιγο after save (αν γραφεται ετσι) στην περιοχη και θα εισαι μια χαρα..!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83318 από Doctoras στις 06 Αυγούστου 2011, 5:33μμ
Φιλε έχω ξαναξυριστει δεν το κανω πρωτη φορα ξερω.Απλα δεν εχω βαλει ποτε αφρό!Ευχαριστω πάντος.Κοντρα τις ξυριζω και μονο την πρωτη μερα υπαρχει ενας μικρος ερεθισμος την αλλη μερα ειμε οκ.Απλα νομιζω πως με τον αφρο θα γλυτωσο αυτο της μερας. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83329 από City Of Angels στις 06 Αυγούστου 2011, 9:59μμ
![]() ![]() μηνύματα: 206 ![]() |
Σου εχω λυση χωρις να χρειαστεις αφρο!με 49 ευρω αγορασε την ξυριστικη σωματος(και για ευαισθητες περιοχες),philips body groom!Κανει θαυματα!!Την εχω εγω κ δεν την αλλαζω με τιποτα!Μετα απο καθε ξυρισμα "εκει κατω",εχω δερμα μωρου κυριολεκτικα!!Και ουτε ερεθισμους,ουτε τιποτα!Ειναι αδιαβροχη κ μπορεις να την χρησιμοποιεις ακομα κ την ωρα που κανεις μπανιο!Παρτην κ θα με θυμηθεις... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |