cyber sex
Μήνυμα #82442 από alexic στις 22 Ιουλίου 2011, 2:31μμ
μέλος από: 24/6/2011 μηνύματα: 4 0 |
με την κοπελα πλεον μενουμε μακρια ... θα ηθελα να της πω να κανουμε cyber sex πως να την παω εκει την κουβεντα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82447 από psixakias στις 22 Ιουλίου 2011, 5:10μμ
μέλος από: 20/7/2011 μηνύματα: 332 0 |
Εκεί που θα μιλάτε θα της λες..''Αχ πόσο θα ήθελα να σε είχα κοντά μου στην αγαλιά μου.. '' σιγά σιγά .. ''αχ ποσο θα ήθελα να ειμασταν αγαλίτσα στο κρεβάτι'' και αφου σου λέει και αυτή ότι θα ήθελε πετατης ένα ''κάποιοι φίλοι μου λέγανε για ένα cyber sex ... ξέρεις τι είναι?'' αν σου πει πες τις ''θεσ να δοκιμάσουμε?'' εαν σου πει δεν ξέρει ψάξε το στο google στίλε της link να μάθει και πες της πάλι ''θες να δοκιμάσουμε?'' πιστέυω θα πιάσει...!!! πάντα με τέτιο τρόπο κάνω ότι κάνω εγω! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #82451 από sophie19 στις 22 Ιουλίου 2011, 5:27μμ
μέλος από: 27/6/2011 μηνύματα: 131 0 |
το να της πεις ξεκαθαρα "θες να κανουμε cyber;" το θεωρω πολυ βλακεια οτι και να της εχεις πει πριν..προσωπικα αν μου ελεγε το αγορι μου ετσι και να ηθελα δε θα του το λεγα..Να ξερεις πως οπως εσυ εχεις αναγκες εχει κι αυτη.Να της το φερεις με τροπο χωρις να βιαζεσαι για κατι,κι οπως θα αρχισεις μια πιο πονηρη κουβεντουλα θα δεις πως θα αντιδρασει και θα πραξεις αναλογα ακομα εχε στο νου σου πως cyber sex μπορει να κανεις με καμερα η και χωρις αρα μπορεις να δεις με τι νιωθει αυτη καλυτερα οτι κι αν προτιμας εσυ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |