Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Σιγά, η πατρίδα κοιμάται
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Real feel

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #82426 από DanzaKuduro στις 21 Ιουλίου 2011, 5:20μμ

DanzaKuduro

Εικονίδιο
μέλος από: 21/7/2011
Παιδιά έχει κανείς χρησιμοποιήσει τα Durex Real feel?Έχω ακούσει ότι είναι γαμάτα!Ποια η γνώμη σας όσοι τα έχετε δοκιμάσει?Επίσης,είναι πιο εύκολο να σπάσουν?(ακόμα δεν είμαι έτοιμος για μπαμπάς! :P )Έχει καμιά σχέση με το σεξ χωρίς προφυλακτικό?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82428 από Doctoras στις 21 Ιουλίου 2011, 6:45μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Δεν εχει τυχει να το δοκοιμασω αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι ιδιο με χωρις προφυλακτικο.Απλα ισως να το προσεγκιζει και να εχει πιο πολυ εσθηση σε σχεση με τα κλασικα.Αλλα και παλι ομως δεν νομιζω να ειναι σε θεση να συγκριθουν με το να το κανεις χωρις προφυλακτικο γιατι η εσθηση ειναι τελειως διαφορετικη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82432 από DanzaKuduro στις 21 Ιουλίου 2011, 10:34μμ

DanzaKuduro

Εικονίδιο
μέλος από: 21/7/2011
Kαλά κανείς δεν τα έχει δοκιμάσει να μας πει γνώμη? :/
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #82441 από giannisefoa στις 22 Ιουλίου 2011, 1:04μμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009

Αποδεκτή απάντηση

Εγώ τα δοκίμασα μια φορά κατά τύχη και από τότε δεν τα άλλαξα με τίποτα!!!!!!!! :) Η αλήθεια είναι ότι δίνουν και σε εμένα και στην κοπέλα μου πιο αληθινή αίσθηση απότι τα υπόλοιπα και απ την άλλη δεν έσπασε ποτέ κάποιο απ αυτά...Το μόνο μειονέκτημά του είναι πως είναι λίγο πιο στενά από τα υπόλοιπα και ψιλοδυσκολεύουν μέχρι να τα βάλεις αλλά όταν τα βάλεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login