Ανωμαλιες με φιλους
Μήνυμα #81186 από Gray στις 03 Ιουλίου 2011, 5:05μμ
μέλος από: 29/4/2011 μηνύματα: 464 0 |
για πειτε ρε παιδες... μαλακια με φιλους εχετε τραβιξει? αλλες ανωμαλιες με φιλους εχετε κανει? τις εμπειριες σας λοιπον... θα κανατε ποτε τιποτα τετοιο? αν οχι γιατι? παραδειγματα για βοηθεια... - αν σας ζητουσε να του την παιξετε με ανταλαγμα να σου κανει και αυτος το ιδιο?... το παρακανα?... αν σας ζητουσε χειροτερα πραγματα? :O ενταξη παμε στα απλα που εχω κανει και εγω... η απλη μαλακια με φιλους... αυτη ειναι η δικια μου εμπειρια... και μαλιστα μου καλο αραισε γιατι την ειχα και μεγαλυτερη , χεχε ..οταν ενοω μαλακια .. ο καθενας το πουλι του.. αστε.. ειχε ενας φιλος και μεζουρα τρελο γελιο.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81188 από panosx στις 03 Ιουλίου 2011, 5:26μμ
μέλος από: 1/9/2010 μηνύματα: 720 0 |
βλεπαμε 7 ατομα τν ντουβλη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81193 από Pelvic_Thrust στις 03 Ιουλίου 2011, 6:04μμ
μέλος από: 5/11/2009 μηνύματα: 613 0 |
Το να αυνανιζεται ενας ανδρας μαζι με την παρεα του δεν το θεωρω σωστο (για να μην πω τιποτα αλλο).. αλλα θα το δεχτω στα χρονια που ζουμε. Ομως, καποιος που θελει να λεγεται ανδρας ΔΕΝ δικαιολογειται να κανει ανωμαλιες με την παρεα του. Τι αλλο να κανει δλδ ?? Να παρουν πιπα ο ενας τον αλλον ? Ε τοτε ειναι gay και δεν ειναι ανωμαλια. Και οχι δεν ειμαι ρατσιστης. Μην σας παρασερνουν αυτες οι νορμαλιστικες, εφηβικες, προοδευτικες μαλακιες Αμερικανικης προελευσεως.. που σκοπο εχουν να σας κανουν να μην ξερεται ποιες ειναι οι σεξουαλικες σας προτιμησεις και να καταντησει η κοινωνια μας με ανωμαλα οντα, και ολα αυτα πανω στη πιο κρισιμη ηλικια ενος ανθρωπου: την εφηβια. Ειναι η περιοδος που ισως επηρεασει καθοριστικα την κοινωνικη και σεξουαλικη ζωη ενος ατομου, επειδη τοτε αρχιζουμε να συναναστρεφομαστε περισσοτερο με το αντιθετο φυλο και να το βλεπουμε ερωτικα και φυσικα τοτε ανακαλυπτουμε το σωμα μας. Επειδη ξερω ποιος ειμαι, παντα ηξερα, και δεν χρειαστηκε ποτε να πειραματηστω με μαλακιες και να αποκτησω ηληθιες "εμπειριες"... εαν καποιος φιλος μου μου εκανε προταση να του την παιξω η τπτ αλλο απλα θα τον διεγραφα απ'την ζωη μου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81203 από OmgMan στις 03 Ιουλίου 2011, 7:30μμ
μέλος από: 20/6/2011 μηνύματα: 58 0 |
Εμενα μου εχει ζητησει ενας φιλος να παω σπιτι του για να βαρεσουμε καμοια μαλακεια και να δουμε κανα βιντεο αλλα εγω δεν το δεχομαι... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81432 από Darkblade στις 05 Ιουλίου 2011, 6:24μμ
μέλος από: 5/7/2011 μηνύματα: 3 0 |
Σιγα ρε παιδια εγω με τον κολιτο μου ειμασταν σε ενα δωματιο με μια μια γυναικα να μας παιρνει και τους δυο πιπα ταυτοχρονα!!Αλλα ενταξει ειπαμε οχι να πειραματιστεις π.χ. να γαμηθεις με τον φιλο σου!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #81438 από DAINOS στις 05 Ιουλίου 2011, 6:39μμ
μέλος από: 16/8/2010 μηνύματα: 228 0 |
η μαλακία στην εποχή που ζούμε θεωρήτε φυσιολογική ακόμα και αν τραβάς με 100 άτομα. το χειρότερο που έχω κάνει είναι να την παίξω σε μία παραλία με έναν φίλο.. απομακρισμένοι έτσι.. χωρίς να την βλέπουμε ο ένας τον άλλον. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |