Παιδια θα τρελαθω
Μήνυμα #80526 από stahis στις 24 Ιουνίου 2011, 11:08μμ
Ειπα στους γονεις μου οτι με ποναει εδω κ 1 βδομαδα και γελανε και λενε μαλακιες πως να παω μονος; Ποσα λευτα θα δωσω για ακτινες; Θα τα δωσω εχω πολλα! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80532 από Doctoras στις 24 Ιουνίου 2011, 11:39μμ
Πυθανον να θεωρησαν οτι δεν υπαχει λογος ανυσιχιας για αυτο.Μην το παρεξηγησεις αυτο που θα σου πω αλλα πες τους (στον πατερα σου) να τα δει και αν υπαρχει προβλημα πιστεψεμε και σοβαρα θα σε παρει και θα πατε αμεσος για εξετασεις. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80537 από stahis στις 25 Ιουνίου 2011, 12:13πμ
Μαλακες ειναι θα μεινω εγω στειρος επειδη κανουν τον χαβα τους!!! Μονος θα παω τελειωσε αλλα ποσα λευτα να κουβαλαω; | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80542 από pantelis20 στις 25 Ιουνίου 2011, 1:05πμ
![]() |
Εξαρτάται το τι ασφάλεια έχεις. Ξες ίκα δημόσιο κτλ Πιο φτηνά θα σου βγεί να κλείσεις και να πας σε ένα νοσοκομείο που νομίζω τώρα πληρώνουν όλοι 5ευρώ. και οι εξετάσεις γίνονται εκει μέσα και πάλι πιο οικονομικά απο το να τις κάνεις έξω. Τωρα για να βρούν προβλήματα στους όρχεις δεν κάνουν ακτινογραφία αλλά κάτι σαν υπέρηχο. Μην πάς στο έτσι σε γιατρό γιατί θα σε αρμέξει. Συνήθως σε εξωτερικό γιατρό χωρίς ασφάλεια παίρνουν την επίσκεψη 50-60 ευρώ και ο υπέρηχος αν δεν γραφτεί σε κάποιο βιβλιάριο είναι πολλά |
προφίλάλλα...˵quote˶ |