Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
"Λάθος" είπε ο σκαντζόχοιρος και κατέβηκε απ' τη βούρτσα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ο πρωην της κολλητης μου.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #78825 από PrincAri. στις 07 Ιουνίου 2011, 2:27πμ

PrincAri.

Εικονίδιο
μέλος από: 7/6/2011
Νομιζω πως ο τιτλος μιλαει απο μονος του.. να σημειωσω πως και η κολλητη μου πλεον εχει γινει ex-κολλητη καθως διαλεξε να με απομακρινει και να κρατισει αυτον. Θελω να ρωτησω ποια θα ηταν η δικη σας αντιμετωπιση αν η δικη σας καλυτερη φιλη πηγαινε με τον πρωην σας αλλα σας το ελεγε φανερα μετανιωμενη....?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78830 από dark4 στις 07 Ιουνίου 2011, 3:26πμ

dark4

μέλος από: 29/8/2010
Ίδια με της φίλης σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78831 από Verus στις 07 Ιουνίου 2011, 4:15πμ

Verus

Εικονίδιο
μέλος από: 30/12/2010
Αφού (τυπικά τουλάχιστον) θα ήταν πρώην, δεν θα μπορούσα να έχω κάποια φανερή αντίδραση.
Σίγουρα θα "σπαζόμουν" και με την "κολλητή" και με τον "πρώην" αλλά ως εκεί, δε θα το κρατούσα μανιάτικο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78834 από rhgas στις 07 Ιουνίου 2011, 10:21πμ

rhgas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2011
Δεν μπορώ να καταλάβω αφου είναι πρώην γιατί την πείραξε τόσο πολυ και σε ξέκοψε κιόλας..Για αυτό λέγεται πρώην γιατι δεν σε νοίαζει τι κάνει και με ποιόν.Ναι μεν ειναι λογικό να την πείραξε λίγο μιας και εισαι καλυτερη της φίλη αλλα μέχρι εκει.Και τι εννοείς 'διαλεξε να απομακρύνει εμενα και να κρατίσει αυτον'?Αφού ειναι πρώην της πως τον κράτισε?Αν όταν πήγες μαζί του ήταν ακόμα μαζι ή έστω αυτή ηταν ακόμα τσιμπημένη μαζί του τοτε τι να σου πώ.Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78851 από PrincAri. στις 07 Ιουνίου 2011, 4:17μμ

PrincAri.

Εικονίδιο
μέλος από: 7/6/2011
δεν ηταν ακομα μαζι. μου ειχε πει μαλιστα οτι δεν την ενοιαζε καν. ναι μεν την ενοχλησε αυτο που εκανα αλλα ως εκει. φαινεται ομως πως μετα το ξανασκευτηκε και εβαλε τον εγωισμο πανω απο μενα αφου επιχειρησε να ξανακανει κατι μαζι του μονο και μονο για την επιβεβαιωση (αποδεδηγμενο). αυτο εννοω οτι κρατησε αυτον παρα εμενα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login