Ερωτήσεις από αρχάριο
Μήνυμα #73625 από ebola55 στις 09 Μαρτίου 2011, 4:57μμ
μέλος από: 9/3/2011 μηνύματα: 5 0 |
Καλησπέρα. Είμαι 20 χρονών και ακόμα δεν έχω κάνει sex αν και το θέλω πολύ! Ναι καλά ακούσατε. Τέλος πάντων έχω να κάνω μερικές ερωτήσεις. Από όσα έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ και γενικά στο Internet πρόβλημα φίμωσης δεν έχω, γιατί όταν είμαι σε στύση το πετσάκι κατεβαίνει κανονικά μέχρι κάτω χωρίς πόνο και με τεντωμένο το χαλινό και το κεφάλι φαίνεται κανονικά. Όμως όσες απόπειρες έχω κάνει να βάλω προφυλακτικό, υπάρχει μια δυσκολία να μπεί γιατί κάτω απο το κεφάλι έχει μαζευτεί το πετσάκι και με κάποιο τρόπο πρέπει να το τραβήξω προς τα έξω και ταυτόχρονα να το κατεβάσω προς τα κάτω για να μπεί. Πάντως δεν μπένει όπως στις τσόντες που το ακουμπάνε στην κορυφή του κεφαλιού και με μια κίνηση το κατεβάζουν όλο κάτω. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει αν είναι πρόβλημα και τί μπορει να γίνει σε αυτήν την περίπτωση? Και κάτι τελευταίο. Όταν αυνανίζεσαι ο κορμός του πέους μένει σταθερός και το πετσακί ανεβοκατεβαίνει. Στο σεξ ισχύει το ίδιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73626 από giannisefoa στις 09 Μαρτίου 2011, 5:09μμ
μέλος από: 6/5/2009 μηνύματα: 292 0 |
Κοίτα...Εγώ δεν έχω καταφέρει ποτέ να βάλω προφυλακτικό όπως στις τσόντες...Πάντα πρέπει να προσπαθήσω λίγο.Όσο για την 2η ερώτησή σου κανονικά στο σεξ θα έπρεπε να ανεβοκατεβαίνει το πετσάκι αλλά αυτό δεν ισχύει εντελώς λόγω του προφυλακτικού που εμποδίζει κάπως την κίνηση του... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73695 από ebola55 στις 11 Μαρτίου 2011, 2:40μμ
Γενικά το να μαζέυεται κάτω από το κεφάλι το δέρμα έιναι φυσιολογικό? Συμβαίνει και σε άλλους? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73696 από Bluejack στις 11 Μαρτίου 2011, 2:57μμ
μέλος από: 28/12/2007 μηνύματα: 713 0 |
Όταν είναι σε στύση , μαζεμένο κάτω από το κεφαλάκι τότε ανεβαίνει σχετικά νορμάλ πάνω ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73734 από ebola55 στις 11 Μαρτίου 2011, 10:04μμ
ναι κανονικά. χωρίς πόνους τσουξίματα και άλλα τέτοια. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73740 από GrandmasterL στις 11 Μαρτίου 2011, 11:06μμ
μέλος από: 22/4/2010 μηνύματα: 205 0 |
1)Ναι ο κορμος μενει σταθερος. 2)Θα σου βγουν ολα οταν πας να κανεις σεξ...Δεν χρειαζεται προπονηση. Στις τσοντες ειναι αλλο πραμα,μην σκεφτεσαι εσενα με βαση τον τσοντοπαιχτη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73744 από jimmas στις 12 Μαρτίου 2011, 11:17πμ
μέλος από: 29/5/2010 μηνύματα: 233 0 |
Είσαι κομπλέ, μην ανησυχείς. Οι περισσότεροι στις τσόντες και γενικά στο εξωτερικό έχουν κάνει περιτομή οπότε δεν υπάρχει το πετσάκι που μαζεύεται και φουσκώνει κάτω από το κεφαλάκι. Εκτός αυτού βέβαια εξαρτάται από το ίδιο το προφυλακτικό. Για παράδειγμα τα DUO είναι πιο σφιχτά από τα DUREX. Μετά έχει να κάνει και λίγο με την λίπανση. Δηλαδή πόσο έχεις υγρανθεί εσύ και αν το προφυλακτικό έχει και αυτό λιπαντικό ώστε να μαλακώσει το πετσάκι, να γλιστράει και να κατεβαίνει πιο εύκολα. Κατά τα άλλα η διαδικασία δεν αλλάζει με το πετσάκι να ανεβοκατεβαίνει. Εξαρτάται όμως όταν λες πως ο κορμός μένει σταθερός. Για παράδειγμα σε μερικές στάσεις θα πάρει κάποια κλίση... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |