Μήνυμα στις 22/3/2011 στις 16:51 @Sex
Εγώ μια φορά σταμάτησα στην 5η γιατί άρχισε και με πόναγαν τα αρχίδια μου. Και λέω θα είναι επειδή προσπαθούν να παράγουν σπέρμα!
Πήγαινε στο θέμα: πόνος στο πέος
Μήνυμα στις 13/3/2011 στις 17:43 @Sex
ΟΚ κατάλαβα. Ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις από αρχάριο
Μήνυμα στις 11/3/2011 στις 22:04 @Sex
ναι κανονικά. χωρίς πόνους τσουξίματα και άλλα τέτοια.
Μήνυμα στις 11/3/2011 στις 14:40 @Sex
Γενικά το να μαζέυεται κάτω από το κεφάλι το δέρμα έιναι φυσιολογικό? Συμβαίνει και σε άλλους?
Μήνυμα στις 9/3/2011 στις 16:57 @Sex
Καλησπέρα. Είμαι 20 χρονών και ακόμα δεν έχω κάνει sex αν και το θέλω πολύ! Ναι καλά ακούσατε. Τέλος πάντων έχω να κάνω μερικές ερωτήσεις. Από όσα έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ και γενικά στο Internet πρόβλημα φίμωσης δεν έχω, γιατί όταν είμαι σε στύση το πετσάκι κατεβαίνει κανονικά μέχρι κάτω χωρίς πόνο και με τεντωμένο το χαλινό και το κεφάλι φαίνεται κανονικά. Όμως όσες απόπειρες έχω κάνει να βάλω προφυλακτικό, υπάρχει μια δυσκολία να μπεί γιατί κάτω απο το κεφάλι έχει μαζευτεί το πετσάκι και με κάποιο τρόπο πρέπει να το τραβήξω προς τα έξω και ταυτόχρονα να το κατεβάσω προς τα κάτω για να μπεί. Πάντως δεν μπένει όπως στις τσόντες που το ακουμπάνε στην κορυφή του κεφαλιού και με μια κίνηση το κατεβάζουν όλο κάτω. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει αν είναι πρόβλημα και τί μπορει να γίνει σε αυτήν την περίπτωση? Και κάτι τελευταίο. Όταν αυνανίζεσαι ο κορμός του πέους μένει σταθερός και το πετσακί ανεβοκατεβαίνει. Στο σεξ ισχύει το ίδιο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις από αρχάριο |