απαντηστε χαχα
Μήνυμα #67231 από timo boll στις 19 Οκτωβρίου 2010, 3:00πμ
μέλος από: 19/10/2010 μηνύματα: 7 0 |
παιδεσ ειμαι 18 και αρχισα να χινο απο τιν 1ι λικειου αργα το ξερω παρολο που και κοπελεσ ειχα και γενικα δεν ειμουν στεριμενοσ τορα το προβλημα ειναι αλλο 1ον το κεφαλακι οταν το ακουμπαο με τσουζει καπωσ??? 2ον το κεφαλακι εινε μεσα για να το βγαλο κατεβαζο το πετσακι αλλα δεν βγενει και πολι αλλα αμα ωαζο λιπαντικο βγενει καποσ περισοτερο αλλα και παλι οχι ολο γτ εχει αφτο σααν σκινι που ειναι μιποσ αμα γαμισο χορισ καποτα σπασει αφτο ??????? 3ον αμα εχο προβλημα δεν μπορο να παο για περιτομη νττρεπομε απιστεφτα ιπαρχει αλλι λισι????????απαντιστε πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67236 από DAINOS στις 19 Οκτωβρίου 2010, 2:28μμ
μέλος από: 16/8/2010 μηνύματα: 228 0 |
το κεφαλακι που σε τσουζι καπως δεν υπαρχει προβλιμα. ειναι επιδει το πετσακι ειναι πανο συνεχια και ετσι εχει σινιθισει να ειναι νοπό. Το σκινει που λες δεν χρειαζετε να κοπει και οταν κανεις σεξ χωρις καποτα δυσκολο να κοπεί. δεν χρειάζετε να κοπει.. αμα κοπει το κεφαλι δεν θα σε τσουζι μετα απο λιγο καιρο γιατι θα σινιθισι το κεφαλι να ειναι εξω και οχι μεσα στο πετσακι. καταλαβες. δεν χρειαζετε ομως δεν υπαρχει κανενα προβλημα. και σεξ θα μπωρεις να κανεις κανονικα ολα! Προβλημα θα εχεις αμα κλεισει η αμα δεν πηγενει ΚΑΘΟΛΟΥ κατω. ειπες οτι σου πηγενει εστο λιγο κατω αραγε δεν υπαρχει προβλημα. πηγενε και σε ουρολογο αμα θες. Καθε μερα σιγα σιγα κατεβαζετο λιγο κατο και με τον καιρο θα κατεβενει μονο του ολο και πιο πολυ να βγενει ολο το κεφαλι εξω! Δεν υπαρχει προβλημα με το σκινι!! ελπιζω να βοηθισα!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67239 από Kostakis_18GR στις 19 Οκτωβρίου 2010, 3:15μμ
μέλος από: 28/8/2010 μηνύματα: 34 0 |
εχεις φιμωση,θα κανεις περιτομη,εγω σημερα πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι εχω λειτουργικη φιμωση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67257 από timo boll στις 19 Οκτωβρίου 2010, 6:34μμ
μέλος από: 19/10/2010 μηνύματα: 7 0 |
δλδ να μιν εχω φιμοση δεν παιζει???? αμα κανο αφτο που λεει το παιδι απο πανω με λιγο baby oil δεν φτιαχνει σιγα σιγα???? αμα δεν κανο περιτομη ενο πρεπει να κανο τι προβλημα θα υπαρχει??? θα κανο κανονικα σεξ??????????? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67260 από Kostakis_18GR στις 19 Οκτωβρίου 2010, 6:45μμ
μέλος από: 28/8/2010 μηνύματα: 34 0 |
Λοιπον,αμα δεις οτι ειναι το πετσακι γιρο γιρο απο το κεφαλακι εννοω να ειναι σαν κολλημένο και κατω απο το κεφαλακι να εχεις μια κλωστη και βλεπεις οτι δεν κατεβαίνει ποτε θελεις περιτομη,σιγα και εγω περιτομη θα κανω,πηγα σημερα στον γιατρο και μου ειπε οτι εχω Λειτουργικη φιμωση,πανε και εσυ σε εναν γιατρο μην φοβασαι..Αυτα απο μενα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |