Μήνυμα στις 4/12/2010 στις 14:30 @Sex
ευχαριστω,θα παω στον γιατρο μου να το δει αμα ειναι
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 4/12/2010 στις 12:08 @Sex
ομως με ενοχλει η κλωστουλα οταν ειμαι σε στυση
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 4/12/2010 στις 01:43 @Sex
παιδια ειμαι 19 χρονον και την εχω 15-16 εκατοστα..δεν εχω κανει ακομα σεχ..ειχα φιμωση 7 χρονια περιπου δηλαδη δεν κατεβαζα το κεφαλι λετε γι αυτο να ειναι μικρη? πριν ενα μηνα πηγα σε γιατρο και μου εδωσε αλοιφες να κανω μαλαξεις και τωρα κατεβαινει κανονικα το κεφαλι μονο που οταν ειμαι σε στυση ποναει εκει που ειν η κλωστη,δηλαδη σαν να μην το αφινει να αναπτυχθει/σηκωθεί δεν ξερω κ εγω τι... ζηταω βοηθεια... Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος
Μήνυμα στις 19/10/2010 στις 18:45 @Sex
Λοιπον,αμα δεις οτι ειναι το πετσακι γιρο γιρο απο το κεφαλακι εννοω να ειναι σαν κολλημένο και κατω απο το κεφαλακι να εχεις μια κλωστη και βλεπεις οτι δεν κατεβαίνει ποτε θελεις περιτομη,σιγα και εγω περιτομη θα κανω,πηγα σημερα στον γιατρο και μου ειπε οτι εχω Λειτουργικη φιμωση,πανε και εσυ σε εναν γιατρο μην φοβασαι..Αυτα απο μενα Πήγαινε στο θέμα: απαντηστε χαχα
Μήνυμα στις 19/10/2010 στις 15:16 @Sex
Εγω σημερα πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι εχω λειτουργικη φιμωση.Μου ειπε να παω να κανω περιτομη...Εχει κανει κανεις? ποναει ξερετε?
Πήγαινε στο θέμα: Λειτουργικη φιμωση?
Μήνυμα στις 19/10/2010 στις 15:15 @Sex
εχεις φιμωση,θα κανεις περιτομη,εγω σημερα πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι εχω λειτουργικη φιμωση
Πήγαινε στο θέμα: απαντηστε χαχα
Μήνυμα στις 7/10/2010 στις 15:42 @Sex
βασικα φοβαμαι/ντρεπομαι να το πω στον πατερα μου,και με αυτην την επεμβαση θα κατεβαινει το πετσακι ? ειμαι 18 προς 19 χρονών εχουν κανει κι αλλα ατομα σε τετοια ηλικια? *εχω ακουσει οτι μεγαλωνει μερικα εκατοστα* αληθευει?? Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση |