Μήνυμα στις 20/10/2010 στις 15:27 @Sex
παιδια αντι για baby oil peirazei na xreisimopoiiso lipantiko tis durex?????????????
Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 20/10/2010 στις 06:21 @Sex
baby oil απο που να παω να παρω πουλαει η durex??????
Μήνυμα στις 19/10/2010 στις 21:14 @Sex
file den eine kolimeno alla exo kati san klosti baby oil apo pou les na paro??
Πήγαινε στο θέμα: απαντηστε χαχα
Μήνυμα στις 19/10/2010 στις 18:38 @Sex
βετερανε την αλιφι μπορω να την παρω χωρισ να παω σε ουρολογο ??????? πωσ λεγετε ??? ρε σι με πριφιλακτικο μου κατεβενει αρκετα ομοσ αμα κανο σεξ με προφιλακτικο ιπαρχει περιπτοσι να σπασει το πετσακι?????????
Μήνυμα στις 19/10/2010 στις 18:34 @Sex
δλδ να μιν εχω φιμοση δεν παιζει???? αμα κανο αφτο που λεει το παιδι απο πανω με λιγο baby oil δεν φτιαχνει σιγα σιγα???? αμα δεν κανο περιτομη ενο πρεπει να κανο τι προβλημα θα υπαρχει??? θα κανο κανονικα σεξ???????????
Πήγαινε στο θέμα: απαντηστε χαχα
Μήνυμα στις 19/10/2010 στις 11:25 @Sex
παιδια αμα χρειαζεσε περιτομη και δεν κανεισ τι γντε ?? μπορεισ κανονικα να κανεισ σεξ ???
Μήνυμα στις 19/10/2010 στις 03:00 @Sex
παιδεσ ειμαι 18 και αρχισα να χινο απο τιν 1ι λικειου αργα το ξερω παρολο που και κοπελεσ ειχα και γενικα δεν ειμουν στεριμενοσ τορα το προβλημα ειναι αλλο 1ον το κεφαλακι οταν το ακουμπαο με τσουζει καπωσ??? 2ον το κεφαλακι εινε μεσα για να το βγαλο κατεβαζο το πετσακι αλλα δεν βγενει και πολι αλλα αμα ωαζο λιπαντικο βγενει καποσ περισοτερο αλλα και παλι οχι ολο γτ εχει αφτο σααν σκινι που ειναι μιποσ αμα γαμισο χορισ καποτα σπασει αφτο ??????? 3ον αμα εχο προβλημα δεν μπορο να παο για περιτομη νττρεπομε απιστεφτα ιπαρχει αλλι λισι????????απαντιστε πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
Πήγαινε στο θέμα: απαντηστε χαχα |