προωρη εκσπερματωση???
Μήνυμα #67059 από alexS στις 10 Οκτωβρίου 2010, 7:35μμ
μέλος από: 10/10/2010 μηνύματα: 9 0 |
Εχω σεξουαλικες επαφες περιπου 5-6 μηνες και σε γενικες γραμμες τελειωνω σε μικρο χρονικο διαστημα. Αρχικα τελειωνα σε 1-2 λεπτα ωσπου σιγα σιγα,με πολυ συχνη επαφη με την κοπελα μου και "ΜΕΓΑΛΗ" προσπαθεια δικια μου καταφερα να φτασω στα 10-15 λεπτα που και αυτο δεν ειναι ικανοπιοιτικο διαστημα.Τωρα ειμαι τριτη λυκειου και δεν εχω καθολου χρονο,ετσι γινεται μονο μια φορα την εβδομαδα.Ομως οποτε κανουμε κατι τελειωνω σε λιγα δευτερολεπτα και νιωθω πολυ ασχημα.Τη περισσοτερη ωρα που ειμαστε μαζι της κανω προκαταρκτικα γιατι δεν μπορω να την ικανοποιησω διαφορετικα απ'τη στιγμη που τελειωνω τοσο γρηγορα.Ειναι ενα ζητημα που επιρεαζει κατα τη γνωμη μου σε μεγαλο βαθμο τη σχεση μας επειδη και στους 2 μας αρεσει πολυ το sex,αν και η κοπελα μου μ λεει οτι δεν την ενδιαφερει καθολου που τελειωνω νωρις. Για αυτο αναζητω καποιο τροπο ωστε να μην τελειωνω νωρις,καποια τακτικη,οτιδειποτε.Ξερω οτι κανονικα αυτο διορθωνεται με τη παροδο του χρονου και τη συχνη επαφη,αμα δεν υπαρχουν προβληματα.Πως μπορω να καταλαβω αμα εχω προβλημα?Οσο για καποια τακτικη,σκεφτομουν να παρω επιβραδυντικη κρεμα,τι εχετε να μου προτεινετε? {-->ειμαι 17 χρονων και πρωταρης στο sex(δεν ξερω αμα βοιθανε,απλα τα ανεφερα)} |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67064 από jimmas στις 10 Οκτωβρίου 2010, 8:15μμ
μέλος από: 29/5/2010 μηνύματα: 233 0 |
Καλησπέρα, υπάρχουν κρέμες και πολλοί μιλάνε για την ξυλοκαϊνη αλλά το βρίσκω κάπως ανούσιο καθώς η ευχαριστήση δεν θα μοιράζεται έτσι (δηλαδή, επειδή σου μουδιάζει κάπως το πέος ώστε να αντέχει περισσότερο). Πρώτα από όλα, να υπογραμμίσω το θέμα της εμπειρίας και των συχνών επαφών. Ακόμα, μπορείς να αυνανίζεσαι πριν βρεθείτε με την κοπέλα σου. Είναι καθαρά εγκεφαλικό θέμα οπότε όσο περισσότερο απασχολείς την σκέψη και το μυαλό σου τόσο περισσότερο μπορείς να αντέξεις. Έπειτα, θα μπορούσες να κάνεις μικρές παύσεις όταν βλέπεις πως πας να κορυφώσεις και να προτείνεις να αλλάξετε στάσεις. Επίσης, υπάρχουν ειδικά προφυλαχτικά για να το επιβραδύνουν καθώς είναι πιο σφιχτά (γράφουν κάτι σαν "retarders"). Τέλος, κάτι παρόμοιο που έγκειται όμως σε εσένα: όταν αισθάνεσαι πως πας να τελειώσεις, βγάλ'το έξω και με τα τρία δάχτυλα του ενός χεριού άσκησε πίεση ακριβώς κάτω από το κεφαλάκι (με τον αντίχειρα δηλαδή από μπροστά και με τα άλλα δύο από πίσω) και με τρία δάχτυλα του άλλου χεριού κάνε το ίδιο στην ρίζα. Θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιούσες και τα δύο χέρια ταυτόχρονα. Δοκίμασε το καθένα από αυτά κατά την διάρκεια του αυνανισμού και δες τι αποδίδει. ;) ΥΓ.: Η πρόωρη εκσπερμάτωση δεν είναι ακριβώς το συνώνυμο του "τελειώνω γρήγορα" γιατί το τελευταίο οφείλεται κυρίως στο πάθος και την αντοχή. Για παράδειγμα, είναι φυσιολογικό για ένα άντρα που κάνει για πρώτη φορά στη ζωή του σεξ να εκσπερματώσει γρήγορα. Επίσης το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε ένα άντρα που δεν έχει κάνει σεξ για πολύ καιρό. Η περιστασιακή απουσία ελέγχου της εκσπερμάτωσης με πρόωρο οργασμό δεν σημαίνει ότι ο άνδρας έχει πρόβλημα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67065 από alexS στις 10 Οκτωβρίου 2010, 8:41μμ
Ευχαρηστω πολυ φιλε για τις πλιροφοριες σου =] Βασικα δεν το κανουμε με προφυλαχτικο οποτε εκτος τα retarders.(ξερω μαλακια αλλα προσεχουμε υπερβολικα και εχουμε κανει καποιες εξετασεις) Οσο για τον αυνανισμο τον εχω κοψει,επειδη καναμε sex πολυ συχνα δεν εκανα καθολου και δεν κανω ακομα απο συνηθειο.Το να αυνανιζομαι πριν βρεθω μαζι της δεν με τρελαινει σαν ιδεα απ την αποψη οτι δεν θα τη θελω τοσο πολυ μετα,δεν ξερω αν ισχυει αυτο απλα πιστευω οτι ετσι θα νιωθω.Το κολπακι με τις παυσεις μαζι με ενα συνδιασμο ασκησεων πεους(που εκανα στο σπιτι)τα εφαρμοζα καιρο για αυτο βελτιωνομουν αλλα τωρα επειδη δεν γινεται συχνα η "πραξη" και δεν εχω χρονο για τις ασκησεις δεν εχω απου να βοηθηθω.Για αυτο και σκεφτομουν τις κρεμες. Τουλαχιστον αν οχι κρεμες κατι αλλο που να βοηθαει,εχω ακουσει οτι μπορει να σε βοιθησουν ροφηματα ή καποια συγκεκριμενα τροφημα αλλα δεν ξερω περαιτερο πλιροφοριες =/... εμμμ για κρεμες αν ειναι να δοκιμασω που μπορω να βρω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67066 από alexS στις 10 Οκτωβρίου 2010, 8:48μμ
Ξεχασα να αναφερθω στο τελευταιο.. Αυτο με τα δαχτυλα δεν το εχω δοκιμασει,ομως δεν υπαρχουν επιπτωσεις? Το λεω αυτο επειδη με το να πιεσω με τον τροπο που ειπες λογικα θα τα στελνω πισω =] |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #67070 από jimmas στις 11 Οκτωβρίου 2010, 12:40πμ
μέλος από: 29/5/2010 μηνύματα: 233 0 |
Αποδεκτή απάντησηΤο τελευταίο το είχα δει σε ένα ντοκυμαντέρ και φυσικά δεν παθαίνεις τίποτα. Κάνει περίπου ότι κάνουν και τα συγκεκριμένα προφυλακτικά που σφίγγουν το πέος αναστέλλοντας κάπως την κυκλοφορία του αίματος...Από όσο ξέρω η τροφή παίζει ρόλο μόνο στην γεύση και την μυρωδιά του σπέρματος... Κάπου είχα διαβάσει πως και καλά η μπύρα βοηθάει κάπως (100-200 ml, μην το παρακάνουμε) λόγω των θρεπτικών συστατικών και του ψευδάργυρου αλλά δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την αντοχή... Δεν είναι κακό να αυνανίζεσαι, αν όχι ακριβώς πριν βρεθείτε τότε ίσως ώρες πριν. Άλλο να είσαι μόνος και άλλο μαζί της, είναι βέβαιο πως θα σ'ανάψει και θα σου ξανασηκωθεί! Πάντως αν μεσολαβούν μέρες τότε ποτέ μην το αφήνεις. Τώρα, για τρόφιμα, ροφήματα ή ειδικές ασκήσεις δεν ξέρω καθόλου αλλά και δεν τα εγκρίνω. Επιμένω πως ρόλο παίζει ο εγκέφαλος και ύστερα ο χρόνος και η εμπειρία προσπαθώντας να το ελέγξεις ή διαφορετικά να σταματάς λιγάκι αν βλέπεις πως πας να τελειώσεις. Η στάση παίζει σημαντικό ρόλο, αν έχεις ανοιχτά τα πόδια ή κλειστά, αν είσαι ξαπλωμένος ή όρθιος... ΥΓ.: Προσπαθήστε να υιοθετήσετε το προφυλακτικό, εκτός και αν παίρνει αντισυλληπτικά χάπια. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67071 από alexS στις 11 Οκτωβρίου 2010, 3:40μμ
Ωραια τοτε, το κολπακι με τα δαχτυλα θα το δοκιμασω =].Το να αυνανιζομαι ειναι κατι αναγκαιο?Πρεπει να να αυνανιζομαι και καποιες μερες που δεν βρισκομαι μαζι τις?Αν ναι για ποιο λογο?Τωρα για τα προφυλακτικα δεν υπαρχει περιπτωση να τα χρησιμοποιησουμε αυτο το διαστημα ετσι και αλλιως αλλες 25 με 30 μερες θα την δω μεχρι να τελειωσει η χρονια(πανελληνιες).Δεν πιστευω να γινει καμια αναποδια αφου γινοταν 6 μηνες συνεχομενα και δεν ειχε συνεβει τπτ.Ωστοσο στο πανεπηστιμιο αμα ημαστε ακομα μαζι,που λογικα θα 'μαστε,θα παρει αντισυλληπτικα ^^. Ευχαρηστω και παλι που με βοηθας! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67083 από 4emo στις 12 Οκτωβρίου 2010, 1:57μμ
μέλος από: 25/4/2008 μηνύματα: 130 0 |
Μου θυμιζεις τον εαυτο μου εναν χρονο πριν,ακριβως!! Και εγω το ιδιο παθενα,τελειωνα γρηγορα(χωρις προφυλακτικο) αλλα δεν με ενοιαζε.Ουτε την κοπελια ενοιαζε.. τι καθεσαι και βασανιζεσαι για τετοιο λογο?στην τελικη δεν ικανοποιησε? αυτο μετραει..κοιτα τα μαθηματα αυτο τον καιρο!! τι κατευθ. εισαι? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |