Μήνυμα στις 11/10/2010 στις 22:03 @Sex
εγω παντως με τη κοπελα μου που κοιταγαμε καπου στα 20-30 εκαναν =/
Πήγαινε στο θέμα: Πόσο κοστίζουν τα αντισυλληπτικά?
Μήνυμα στις 11/10/2010 στις 15:40 @Sex
Ωραια τοτε, το κολπακι με τα δαχτυλα θα το δοκιμασω =].Το να αυνανιζομαι ειναι κατι αναγκαιο?Πρεπει να να αυνανιζομαι και καποιες μερες που δεν βρισκομαι μαζι τις?Αν ναι για ποιο λογο?Τωρα για τα προφυλακτικα δεν υπαρχει περιπτωση να τα χρησιμοποιησουμε αυτο το διαστημα ετσι και αλλιως αλλες 25 με 30 μερες θα την δω μεχρι να τελειωσει η χρονια(πανελληνιες).Δεν πιστευω να γινει καμια αναποδια αφου γινοταν 6 μηνες συνεχομενα και δεν ειχε συνεβει τπτ.Ωστοσο στο πανεπηστιμιο αμα ημαστε ακομα μαζι,που λογικα θα 'μαστε,θα παρει αντισυλληπτικα ^^. Ευχαρηστω και παλι που με βοηθας! Πήγαινε στο θέμα: προωρη εκσπερματωση???
Μήνυμα στις 10/10/2010 στις 20:48 @Sex
Ξεχασα να αναφερθω στο τελευταιο.. Αυτο με τα δαχτυλα δεν το εχω δοκιμασει,ομως δεν υπαρχουν επιπτωσεις? Το λεω αυτο επειδη με το να πιεσω με τον τροπο που ειπες λογικα θα τα στελνω πισω =] Πήγαινε στο θέμα: προωρη εκσπερματωση???
Μήνυμα στις 10/10/2010 στις 20:41 @Sex
Ευχαρηστω πολυ φιλε για τις πλιροφοριες σου =] Βασικα δεν το κανουμε με προφυλαχτικο οποτε εκτος τα retarders.(ξερω μαλακια αλλα προσεχουμε υπερβολικα και εχουμε κανει καποιες εξετασεις) Οσο για τον αυνανισμο τον εχω κοψει,επειδη καναμε sex πολυ συχνα δεν εκανα καθολου και δεν κανω ακομα απο συνηθειο.Το να αυνανιζομαι πριν βρεθω μαζι της δεν με τρελαινει σαν ιδεα απ την αποψη οτι δεν θα τη θελω τοσο πολυ μετα,δεν ξερω αν ισχυει αυτο απλα πιστευω οτι ετσι θα νιωθω.Το κολπακι με τις παυσεις μαζι με ενα συνδιασμο ασκησεων πεους(που εκανα στο σπιτι)τα εφαρμοζα καιρο για αυτο βελτιωνομουν αλλα τωρα επειδη δεν γινεται συχνα η "πραξη" και δεν εχω χρονο για τις ασκησεις δεν εχω απου να βοηθηθω.Για αυτο και σκεφτομουν τις κρεμες. Τουλαχιστον αν οχι κρεμες κατι αλλο που να βοηθαει,εχω ακουσει οτι μπορει να σε βοιθησουν ροφηματα ή καποια συγκεκριμενα τροφημα αλλα δεν ξερω περαιτερο πλιροφοριες =/... εμμμ για κρεμες αν ειναι να δοκιμασω που μπορω να βρω? Πήγαινε στο θέμα: προωρη εκσπερματωση???
Μήνυμα στις 10/10/2010 στις 19:53 @Sex
γεια σου =] τι ενοεις δεν τον εχεις...? Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος
Μήνυμα στις 10/10/2010 στις 19:35 @Sex
Εχω σεξουαλικες επαφες περιπου 5-6 μηνες και σε γενικες γραμμες τελειωνω σε μικρο χρονικο διαστημα. Αρχικα τελειωνα σε 1-2 λεπτα ωσπου σιγα σιγα,με πολυ συχνη επαφη με την κοπελα μου και "ΜΕΓΑΛΗ" προσπαθεια δικια μου καταφερα να φτασω στα 10-15 λεπτα που και αυτο δεν ειναι ικανοπιοιτικο διαστημα.Τωρα ειμαι τριτη λυκειου και δεν εχω καθολου χρονο,ετσι γινεται μονο μια φορα την εβδομαδα.Ομως οποτε κανουμε κατι τελειωνω σε λιγα δευτερολεπτα και νιωθω πολυ ασχημα.Τη περισσοτερη ωρα που ειμαστε μαζι της κανω προκαταρκτικα γιατι δεν μπορω να την ικανοποιησω διαφορετικα απ'τη στιγμη που τελειωνω τοσο γρηγορα.Ειναι ενα ζητημα που επιρεαζει κατα τη γνωμη μου σε μεγαλο βαθμο τη σχεση μας επειδη και στους 2 μας αρεσει πολυ το sex,αν και η κοπελα μου μ λεει οτι δεν την ενδιαφερει καθολου που τελειωνω νωρις. Για αυτο αναζητω καποιο τροπο ωστε να μην τελειωνω νωρις,καποια τακτικη,οτιδειποτε.Ξερω οτι κανονικα αυτο διορθωνεται με τη παροδο του χρονου και τη συχνη επαφη,αμα δεν υπαρχουν προβληματα.Πως μπορω να καταλαβω αμα εχω προβλημα?Οσο για καποια τακτικη,σκεφτομουν να παρω επιβραδυντικη κρεμα,τι εχετε να μου προτεινετε? {-->ειμαι 17 χρονων και πρωταρης στο sex(δεν ξερω αμα βοιθανε,απλα τα ανεφερα)} Πήγαινε στο θέμα: προωρη εκσπερματωση???
Μήνυμα στις 10/10/2010 στις 18:48 @Sex
ενταξει ευχαρηστω αποδω και περα θα το εφαρμοζω ^^
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με προσπερματικά υγρά
Μήνυμα στις 10/10/2010 στις 18:14 @Sex
εμμμ συγνωμη για το τιτλο,δεν ηξερα... 1. στεφανε,θα το δοκιμασω =] 2.veterane,αναφερεις οτι για την υγρασια ευθυνεται η γυναικα,δλδ να περιμενω να γινει πρωτα κανα προκαταρκτικο και μετα να μπω? Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με προσπερματικά υγρά
Μήνυμα στις 10/10/2010 στις 16:57 @Sex
γεια σας =] συχνα οταν κανω sex ειμαι σχετικα πολυ στεγνος(πεος) αν και εχω κανονικη στιση με αποτελεσμα να με δισκολευει στη διεισδυση.θα θελα να ξερω αμα εχω καποιο προβλημα... ευχαρηστω Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με προσπερματικά υγρά |