Εφαρμογή προφυλακτικού
Μήνυμα #65868 από pergard στις 05 Σεπτεμβρίου 2010, 10:47μμ
Καλησπέρα για άλλη μια φορά... Θα ήθελα να μου δώσετε οδηγίες με λεπτομέρειες για την εφαρμογή του προφυλακτικού... Αν έχω καταλάβει καλά: 1. Το μόριο του άντρα θα πρέπει να βρίσκετε σε πλήρη στήση για να εφαρμοστισεί το προφυλακτικό. 2. Το πετσάκι θα πρέπει να ειναι κατεβασμένο μέχρι κάτω. 3. Ακουμπαμε το προφυλακτικό με τη μύτη που προεξέχει να είναι απο εξω, και ξετυλίγουμε μεχρι να φτασει στο τελος του πεους... ... Τα είπα σωστά;;; (Πέστε μου αν και τι κάνω λάθος...) | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65871 από stefanos1996 στις 05 Σεπτεμβρίου 2010, 10:57μμ
1.Ναι το μόριο του άντρα θα πρέπει να βρίσκετε σε πλήρη στήση για να εφαρμοστισεί το προφυλακτικό. 2.εγω παντως οταν βαζω προφυλακτικο δεν το εχω κατεβασμενο το πετσακι μεχρι κατω αλλα καθω το βαζεις θα κατεβει μονο του 3. ναι η μύτη που προεξέχει να είναι απο εξω, και το ξετυλιγεις μεχρι να φτασει στο τελος του πεους | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65872 από VeTeRaNoS στις 05 Σεπτεμβρίου 2010, 11:07μμ
![]() |
Όπως τα λες είναι φιλε μου.Αν υπάρχει πρόβλημα άλλαξε μέγεθος ή μάρκα στα προφυλακτικά σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65873 από pergard στις 05 Σεπτεμβρίου 2010, 11:14μμ
Σας ευχαριστώ παίδες! Κάτι τελευταίο.. Η μυτούλα που προεξέχει μετά την εφαρμογή του προφυλακτικού πρέπει να συνεχίσει να προεξέχει ή πρέπει να τεντώσει κι αυτή; | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65874 από VeTeRaNoS στις 05 Σεπτεμβρίου 2010, 11:30μμ
![]() |
Αυτην την "μυτούλα"(σπερματική θήκη) πρέπει να την πιέζεις,γιατι εχει αέρα ο οποίος πρέπει να απομακρυνθεί καθώς ειναι πιθανόν να σπάσει το προφυλακτικό. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65881 από pergard στις 05 Σεπτεμβρίου 2010, 11:38μμ
Μάάάλιστα.. κατάλαβα! Με το που φύγει ο αέρας όμως, συνεχίζει να εξέχει λίγο... έτσι δεν είναι; | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65885 από Doctoras στις 06 Σεπτεμβρίου 2010, 12:47πμ
Πρεπει αν την πιεζεις να βγει ο αερας αλλα προσοχη οχι να την τραβιξεις να εφαρμοστει και αυτη στο πεος.Γιατι το σπερμα παει εκει μετα αλιως μπορει να σπασει το προφυλακτικο.Οπως τα λες ειναι. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |