Πόσο καιρό
Μήνυμα #64626 από Mairi στις 06 Αυγούστου 2010, 4:06μμ
μέλος από: 6/8/2010 μηνύματα: 1 0 |
Παιδιά, πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να μην θεωρηθεί μια κοπέλα εύκολη; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64628 από rapas στις 06 Αυγούστου 2010, 4:51μμ
μέλος από: 4/8/2010 μηνύματα: 18 0 |
egw pisteuw pos den e3artatai apo ton xrono alla apo thn suberifora |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64629 από VeTeRaNoS στις 06 Αυγούστου 2010, 5:02μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Τι εννοείς ποσο καιρό?Απλά καλο είναι οι γυναίκες να μην "πέφτουν" με την πρώτη κουβέντα που θα τους πει ο άλλος.Συνήθως έτσι οι άντρες πεισμώνουν και προσπαθούν περισσότερο να σε κατακτήσουν.Αν όχι σε όλους στους περισσοτερους ετσι ειναι....Πάντως μην το παρακάνεις με τον χρόνο γιατί ο άλλος μια δυο θα βαρεθεί... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64631 από Doctoras στις 06 Αυγούστου 2010, 5:41μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Εμενα δεν με ξενερωνη τοσο το ευκολη αλλα το απελπισμενη.Εγω αμα μου το παιζει πολυ αδιαφοροι δεν θα ασχοληθω θελω να βλεπω οτι με κοιταζει οτι μου χαμογελαει.Με ξενερωνουν απιστευτα οταν μιλαω και αρχιζουν και λενε την λεξη τεριαζουμε ,μου αρεσει και εμενα η γυμναστικη,ειμε χαμηλων τονον κ.ο.κ για να διξει οτι εχουμε κοινα ενω στην ουσια τα λεει για να μου το διξει οτι με εγκρινη.Εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα κοριτσια που το διχνουν οτι με γουσταρουν αλλα οταν τις πλησιαζο υποδιονται το αντιθετο.Προσπαθουν να αποδιξουνΓενικα με ελκυουν οι αντιθετοι χαρακτηρες.Με λιγα λογια δεν ξερω ποσοι συμφωνουν ποσοι διαφωνουν μου αρεσει η κοπελα να το διχνει οτι με γουσταρει να με κανει να νιωθω σηγουρος και οταν την πλησιαζω να ππροσπαθει να διξει το αντιθετο και ετσι κολαω ....Οι περρισοτερες ομως απλα κοιταν τους μιλας και το θελουν να γινει πρωτα φιλικα γνωριμιες και τετια... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64632 από Dinosaur στις 06 Αυγούστου 2010, 5:58μμ
μέλος από: 5/8/2010 μηνύματα: 18 0 |
Το ευκολη δεν εξαρταται απο το χρονο,ειναι καθαρα θεμα συμπεριφορας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #64658 από mariposa στις 07 Αυγούστου 2010, 3:10μμ
μέλος από: 3/8/2010 μηνύματα: 36 0 |
εγω παντως τν μεγαλυτερη και καλυτερη σχεση μου τν εκανα με καποιον με τν οποιο καναμε σεξ απο το πρςτο ραντεβου...γενικα ως προς το συγκεκριμενο θεμα πιστευω οτι δεν πρεπει να καταπιεζεσαι αν θες να προχωρησεις να το κανεις χωρις να σκεφτεσαι τετοιου ειδους πραγματα...στην τελικη σκεψου πως αν ο αλλος ειναι τοσο ηλιθιος για να καταδικασει τν πορια τς σχεσης σας επειδη κανατε γρηγορα σεξ δεν αξιζει να ασχολησαι... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |