Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Γέλα με τα προβλήματά σου. Κι εγώ το ίδιο κάνω.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

ενα πολυ σοβαρο θεμα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #60734 από RnS cLiKA στις 29 Απριλίου 2010, 7:48μμ

RnS cLiKA

Εικονίδιο
μέλος από: 3/4/2010
παιδια 1ον γεια σας..ηθελα να σας πω οτι ειμε με την κοπελα μου και εχουμε κανει αρκετες φορες σεξ...στις αρχες με προφυλακτικο αλλα τωρα τελευταια κανουμε συνεχεια χωρις..μου λεει οτι της αρεσει πιο πολυ χωρις προφυλακτικο αλλα οσο να νε φοβαμε μην κολλισω τιποτα..τι να κανω?

επισης οταν καναμε μια φορα σεξ με προφυλακτικο εσπασε και μου ηταν πολυ στενο με αποτελεσμα να μην διοχετευεται καλα το αιμα και να μην εχω στυση..οταν ομως το εβγαλα αμεσως με λιγα χαδακια μου σηκωθηκε..

καταλαβενετε μου αρεσει και μενα χωρις προφυλακτικο και της κοπελας μου...αλλα υπαρχουν αυτα τα προβληματα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60735 από GrandmasterL στις 29 Απριλίου 2010, 9:13μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
Αν ειχε κατι θα το εχεις ηδη κολλησει,οποτε τωρα κατσε απολαυσε το :-P

Παντως μην το κανεις αυτο γενικα με αλλες κοπελες,ειδικα αν δεν τις ξερεις και πολυ...

Οσο για το προφυλακτικο που ειπες,απλα αλλαξε μαρκα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60736 από VeTeRaNoS στις 29 Απριλίου 2010, 9:15μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Μονο να κολλήσεις τιποτα?Έτσι όπως πας εσύ θα την αφήσεις έγγειο σε λίγο καιρό.Δεν λέω μπορεί να είναι καλύτερα χωρίς προφυλακτικό αλλα δεν γίνετε έτσι.Και θα μου πεις "παίρνει χάπι της επομενης μέρας" ούτε αυτό είναι σωστό.Το χάπι της επομενης μέρας είναι είναι καθαρά για ετακτη ανάγκη.Eξήγησε της και σίγουρα θα καταλάβει.

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60737 από benedictos στις 29 Απριλίου 2010, 9:22μμ

benedictos

Εικονίδιο
μέλος από: 8/4/2010
Ακου να δεις φιλε rns clika. Αν ειναι να ειχε αρρωστια θα ειχες ειδη κολησει. Αλλωστε οι περισσοτερες αρωστιες εκτος του aids φαινονται οπτικα. Αν νιωθεις τετοιες ανασφαλειες κανε μια εξεταση αιματος. Αλλα δεν πιστευω να εχεις κατι. Συμφωνω οτι το σεξ χωρισ προφυλακρικο ειναι καλυτερο. Αλλα υπαρχουν και τα ανεπιθυμητα οπως εγκυμοσυνη. Μπορει να νομιζεις οτι εχεις τον ελεγχο αλλα μην ξεγιελιεσαι. Χιλιαδες ζευγαρια προχωρανε σε εκτρωσεις καθε χρονο επειδη πιστευαν οτι εχουν τον ελεγχο. Καλυτερα λοιπον με προφυλαξη για να υπαρχει ασφαλεια. Μπορεις να πεις στην κοπελα σου αυτο ακριβως οτι φοβασαι μην γινει καποια ατυχια. Ελπιζω να βοηθησα.
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #60738 από Doctoras στις 29 Απριλίου 2010, 9:38μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Oτι ειναι να κολισεις το εχεις κολισει ηδη.
Δεν ειναι απαρετητο οτι εχετε κατι ρε παιδια.
Καθαρη ειστε και οι δυο.Τωρα κανε και απολαυσετο οπως σου ειπαν
αλλα σε μια σχεση του μελοντος ας πουμε να προσεχεις πιο πολυ.
Α μην ξεχνας και την περιπτωση εγκυμωσυνης.Εχετην στο πισω μερος του
μιαλου σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60770 από RnS cLiKA στις 30 Απριλίου 2010, 4:57μμ

RnS cLiKA

Εικονίδιο
μέλος από: 3/4/2010
ναι ρε παιδια παιρνει αντισυλιπτικα χαπια οποτε (πιστευω)πως δεν θα υπαρξει προβλημα εγκυμοσυνης

επισης ευχαριστω σε οσους απαντησαν και για τις συμβουλες τους..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login