Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Είμαστε αλτρουιστές ώστε να σώσουμε τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ψυχή.
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου

Τριχες στο πεος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #59805 από Kavlas στις 03 Απριλίου 2010, 3:01μμ

Kavlas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/4/2010
Παιδια εχω παρατηρησει πως εχω αρκετες τριχες κατω στο πεος και 5-6 στα @@....Λετε να τις ξυρισω αν ναι πως????Δεν ειναι ντροπη να ξυριζει ο αντρας τις τριχες του στο πεος??Επισης ειναι πουστικο να ξυριζει καποιος τισ τριχες στισ μασχαλες?Περιμενω απαντησεις.......
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59809 από Kavlas στις 03 Απριλίου 2010, 4:45μμ

Kavlas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/4/2010
Apandiste re pedia...!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59854 από psipsi στις 05 Απριλίου 2010, 3:09μμ

psipsi

Εικονίδιο
μέλος από: 12/1/2010
Λοιπον,εαν θελεις να ξυριστεις εκει κατω καντο,εγω προσωπικα το θεωρω θεμα υγειηνης,δεν μπορω να σου δωσω λεπτομεριες αλλα θα σου πω οτι με λιγο αγρο ξυρισματος ή αφρολουτρο με ουδετερο pH και ενα ξυραφακι ολα θα ειναι οκ... Απλα θελει λιγο προσωχη και οχι γρηγορες κινησεις.. Εννοειται οτι μετα το ξυρισμα θα βαλεις ενα balm ή μια κρεμα.... Κατα την γνωμη μου δεν ειναι καθολου ντροπη να ξυριζεται ενας αντρας και οχι δεν ειναι ''πουστικο'' οπως το λες να ξυρισεις τις μασχαλες σου... θα στο ξαναπω εινα θεμα υγειηνης..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59857 από aimilaki94 στις 05 Απριλίου 2010, 3:47μμ

aimilaki94

Εικονίδιο
μέλος από: 5/4/2010
συμφωνω με την κοπελια... οτι και να βαλεις για να το 3υρισεις πρεπει οπωσδηποτε μετα να βαλεις κατι οπως το ταλκ απ οτι ξερω για να μην σου δημιουργη8ει τιποτα... και οχι δεν ειναι πουστικο.... αυτη ειναι ιδεολογια απλα... οπως και για τα ποδια... ελπιζω να βοηθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login