Μήνυμα στις 1/7/2010 στις 02:56 @Sex
να ρωτησω κατι?? πονεσες?????
Πήγαινε στο θέμα: Ρηξη χαλινου η αλλιως κοπηκε το πετσακι
Μήνυμα στις 1/7/2010 στις 02:55 @Sex
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι τα κοριτσια αρχιζοθν να περιεργαζονται το σωμα τους και να ψαχνοντε απο την στιγμη που τος ερχεται η περιοδος.... τα αγορια οποτε ξυπνησουν :P
Πήγαινε στο θέμα: 2 ερωτήσεις
Μήνυμα στις 30/6/2010 στις 13:19 @Sex
απ οτι ξερω μερικες κοπελες θα πονεσουν κι αλλες οχι τοσο.. αλλες παλι μπορει να πονεσουν... παιζει ρολο και ποσο "στενη" εισαι και αν εχεις κανει καποια προκαταρκτικα για να μην πονεσεις τοσο... εγω πχ δεν ειχα κανει προκαταρκτικα και οταν μπηκε το αγορι μου στην αρχη μ επιασε ενα τσουξιμο και μετα πονεσα... αιμα ομως να φανταστεις δεν εβγαλα την 1η φορα... πιο μετα ειδα λιγο... ειναι αναλογα τον οργανισμο και το σωμα ;) ελπιζω να βοηθησα αν και αργησα να απαντησω :P Πήγαινε στο θέμα: απορια
Μήνυμα στις 25/5/2010 στις 01:18 @Sex
ναι μην ανησυχεις μηκυτας ειναι... πηγαινε σε γυναικολογο και θα δεις... και μην τον σκεφτεσαι... ξεκολλα απ αυτον... δεν αξιζει μετα απ αυτα που σου κανε....
Πήγαινε στο θέμα: SOS ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ
Μήνυμα στις 23/5/2010 στις 14:41 @Sex
κοιτα αγαπητε merkon.. για να λες οτι τα χετε 1.5 χρονο σημαινει οτι η κοπελα ηταν 12.5... επρεπε να σκεφτεις την πιθανοτητα οτι δεν θα μπορει να προχωρησει για πολλους λογους... οτι δεν ειναι ετοιμη... κι ας τα χετε τοσο καιρο... εμενα το αγορι μου τα χε με την πρωην του 3 χρονια και ειχανε μεινει μεχρι το φασωμα... ουτε καν το χανε συζητησει... εσεις εχετε το καλο οτι μιλατε γι αυτο... κι αν θες οντως ννα προχωρησετε τι να πω.. οταν ειστε τα δυο σας φιλα την, χαιδευε την μπας και αναψει... αλλιως αν οντως την αγαπας οπως λες.. περιμενε... αυτα απο μενα....
Πήγαινε στο θέμα: Θέλει αλλά δεν μπορεί!
Μήνυμα στις 21/5/2010 στις 16:59 @Sex
πφφφ πρωτον μην εχεις κομπλεξ... ενα εχω να σου πω... το βαθος του κολπου μας κατα μεσο ορο ειναι 12 εκατοστα και νιωθουμε μεχρι λιγο πιο πολυ απο τη μεση... δηλαδη πρεπει να ναι 7+... αλλα σηνυθως εμας δεν μασ αφορα το μηκος αλλα το παχος... ;) και πρεπει φυσικα ο αλλος να ξερει τι να κανει.... οχι μαλακιες....
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος... Αφορα Τα κοριτσια
Μήνυμα στις 17/5/2010 στις 01:01 @Sex
πανε κανε εγχειρηση... και ναι θα πονεσεις.... δυστυχως
Πήγαινε στο θέμα: help
Μήνυμα στις 17/5/2010 στις 00:50 @Sex
δυσκολη περιπτωση... μπορει να απογοητευτει αν κανετε τοσο παρεα που σου εχει πει και μυστικα της... το καλυτερο οπυ μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις καποιον να την ψαρεψει διακριτικα
Πήγαινε στο θέμα: να το της το πω ή οχι;
Μήνυμα στις 17/5/2010 στις 00:43 @Θ. Κλημεντίνη
ναι ηθελα να πλακωσω ενα ατομο στο ξυλο και εφαγε μια στα τετοια του και ηρεμησα.... αλλα τον ετρωγε... αλλα αλλον οχι.... ειμαι καλο κοριτσακι (κατα βαθος)
Πήγαινε στο θέμα: Εχθροι
Μήνυμα στις 16/5/2010 στις 23:49 @Sex
ο κολπος μετα απο το σεξ επειδη ειναι ελαστικος καπως αρχιζει σιγα σιγα να παιρνει το μεγεθος που ειχε.. αλλα αν πχ για κανα 3ημερο δεν εχει κανει τιποτα η κοπελα... οταν ομως γινεται συχνα πυκνα αυτο παιρνει ενα συγκεκριμενο μεγεθος και ανοιγει και μετα ειναι δυσκολο να κλεισει... φυσικα και δεν μενει οπως ηταν με πριν κανεισ σεξ για πρωτη φορα ο κολπος αλλα αλλο αυτο... κι οσο για το θεμα βαρος... δεν εχει καμια σχεση... ο κολπος δεν διαμορφωνεται με βαση το βαρος... αλλα με κατι αλλο... και ειναι αναλογα και την κοπελα.. μπορει οντως να ναι κλειστη ή ανοιχτη ή το οτιδηποτε!!! ειναι απλα με βαση τον οργανισμο... οπως επισης και δεν ανοιγει το ιδιο ο κολπος των γυναικων!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ανοιγουν τα κοριτσια με το πολυ σεξ? |