Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όχι άλλη διασκέδαση.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Πρόβλημα κατά την εξπερμάτωση!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #58921 από Διονύσιος στις 27 Φεβρουαρίου 2010, 8:33μμ

Διονύσιος

μέλος από: 27/2/2010
Χαίρετε, είμαι καινούριος στο φόρουμ σας,
Καταχάς να συστηθώ ονομάζομαι όπως βλέπετε Διονύσιος και είμαι 17 ετών.
Λοιπόν, όταν με τη κοπέλα μου είμαι στην κορύφωση με πιάνει ένας φοβερός πονοκέφαλος!
Έκατσα όταν πρωτοάρχισε 2 εβδομάδες χωρίς να κάνω καθόλου σεξ/αυνανισμό και μετά επανήλθε αμέσως στη πρώτη μου σεξουαλική δραστηριότητα.
Ο πονοκέφαλος αυτός είανι πραγματικά φρικτός και κρατάει και πολλή ώρα...Μετά αφότου περάσει το ''πρώτο κύμα'' του πονοκεφάλου , όταν περπατάω, όταν γυμνάζομαι ο πονοκέφαλος ξανά αρχίζει, πήγα σε έναν παθολόγο και δεν είχε ιδέα...
Σας παρακαλώ λίγη βοήθεια γιατί είναι πραγματικά φρικτό!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #58923 από bluebird στις 27 Φεβρουαρίου 2010, 9:14μμ

bluebird

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2009

Αποδεκτή απάντηση

θα ελεγα οτι πιεζεσαι/σφιγγεσαι πολυ κατα την πραξη γιαυτο και σε πιανει πονοκεφαλος.. αλλα, γιατι να συνεχιζει και οταν κανεις κι αλλες δραστηριοτητες; μηπως θα επρεπε να κανεις καμια εξεταση να δεις απο που προερχεται;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58925 από Διονύσιος στις 27 Φεβρουαρίου 2010, 10:19μμ

Διονύσιος

Έγραψε:(bluebird@27 Φεβρουαρίου 2010)
θα ελεγα οτι πιεζεσαι/σφιγγεσαι πολυ κατα την πραξη γιαυτο και σε πιανει πονοκεφαλος.. αλλα, γιατι να συνεχιζει και οταν κανεις κι αλλες δραστηριοτητες; μηπως θα επρεπε να κανεις καμια εξεταση να δεις απο που προερχεται;

Δε νομίζω να ναι θέμα πως πιέζομαι, είμαι χαλαρός γενικά στη ζωή μου...Εξέταση, όμως τι εξέταση?σε παθολόγο πήγα τίποτα δε βρήκε.
Ευχαριστώ για το χρόνο σου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58959 από Doctoras στις 28 Φεβρουαρίου 2010, 5:37μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Αξονικη τομογραφια στο κεφαλι.ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ εισε σηγουρος
οτι κατι δεν παει καλα γιατι εκτηθεσε σε ακτινοβολια.Πρωτου την κανεις
συμβουλεψου τον ειδικο γιατρο ο οποιος θα σου κανει την αξονικη.
Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα στο κεφαλι μονο σε αθτην την εξεταση μαθαινεις αμαα υπαρχει προβλημα.Νομιζω οτι υπαρχει και μια μαγνιτικη τομογραφια (μια αναλογη εξεταση).
Σηζητατο και με τους γονεις σου.Το ποιο βασικο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58966 από Διονύσιος στις 28 Φεβρουαρίου 2010, 10:02μμ

Διονύσιος

Λοιπόν, το θέμα λύθηκε bluebird είχε δίκιο, η κοπέλα μου τέλιωνε πολύ γρήγορα και νόμιζα πως αργούσα πολύ...Και έτσι βιαζόμουνα, ευχαριστώ πολύ σε όλους
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58972 από Webmaster στις 01 Μαρτίου 2010, 7:07πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Συνήθως δεν είναι τίποτα, όμως αν είναι κάτι τότε είναι θανάσιμα σοβαρό. Δεν είναι φυσιολογικό να σε πιάνει πονοκέφαλος ακόμα κι αν βιάζεσαι. Οπωσδήποτε να κάνεις εξετάσεις για ανεύρυσμα στον εγκέφαλο αφού τους πεις τα συμπτώματα αναλυτικά όπως τα είπες κι εδώ.

Για να σου δώσω να καταλάβεις τη σοβαρότητα της κατάστασης, εκεί που πηδάς λαχανιασμένος μπορεί να σπάσει αυτό το ανεύρυσμα (ξεχειλωμένη και αδυνατισμένη φλέβα να το πούμε έτσι) στο κεφάλι σου και να σου γεμίσει το μυαλό αίματα σε τέτοιο βαθμό που να πεθάνεις μέσα σε 10 λεπτά χωρίς καν να έχεις προλάβει να βάλεις τα ρούχα σου και να προκαλέσεις απρογραμμάτιστα έξοδα στους δικούς σου για κηδείες και τέτοια.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login