φίμωση!
Σελ. 1
Μήνυμα #57467 από Darkfieras στις 10 Ιανουαρίου 2010, 12:58μμ
![]() ![]() μηνύματα: 319 ![]() |
παιδιά πείτε μου τι πρέπει να έχει το πέος μου για να καταλάβω αν έχει φίμωση? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57468 από Doctoras στις 10 Ιανουαρίου 2010, 1:25μμ
Να μην κατεβαινει το πετσακι καθολου στην χειροτερει περιπτωσει. Και σε μια πιο ελεφρια περιπτωσει φιμωσης να κατεβαινει εως ενα σημειο και μετα να πονας παρα πολυ. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57469 από Darkfieras στις 10 Ιανουαρίου 2010, 2:13μμ
όταν λες καθόλου εννοείς μετά από το κεφάλι κάτω να μη κατεβαίνει? (όταν είμαι σε στήσει και το κατεβάζω παο λίγο πιο κάτω από το κεφάλι και μετά πονάει έχω φίμωση?) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57470 από Doctoras στις 10 Ιανουαρίου 2010, 2:33μμ
Οχι ρε φιμωσει εχει καποιος που δεν του κατεβαινει κατω απο το κεφαλι. Και στην υλικια σου αν θυμαμαι καλα η μετα την σεξυαλικη επαφη θα σου κατεβαινει ακομα πιο κατω απο το κεφαλι χωρις να πονας. Εμενα τωρα δεν θυμαμαι αμα ηταν πριν η μετα την σεξυαλικη επαφη το πετσακι δεν πιγενε πιο κατο απο το κεφαλι και οταν μου σηκονοταν δεν κατεβεναι ολοκληρο.Τωρα ομως παει το πετσακι οσο πισω γινεται χωρις να ποναω καικατεβεναι οταν ερχεται σε στυση. Αμα ειχες φιμωσει δεν ξεπερναγε το κεφαλι θα ειχες πολυ πονο οταν σου σηκονωταν.Οχι ενοχληση.Μην τρομαζεις με διαφορα που ακους αμα ειχες κατι τετιο θα το εβλεπαν οι γονεις σου απο οταν ησουν μικρος. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57473 από Darkfieras στις 10 Ιανουαρίου 2010, 4:25μμ
έτσι νόμιζα! επειδή το τελευταίο καιρό μου μικραίνει "ιπερολικα" χωρίς στήσει το πέος μου και δεν ξέρω τι φταίει και έχει αρχίσει να με ανήσυχη ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57475 από Darkfieras στις 10 Ιανουαρίου 2010, 5:01μμ
και κάτι άλλο όταν σκληραίνουν η όρχις μερικές φορες είναι φυσιολογικό που όταν πιέζω από κάτω είναι πιο πάνω η όρχις? κατάλαβες πιστεύω! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #57478 από Doctoras στις 10 Ιανουαρίου 2010, 5:57μμ
Αποδεκτή απάντησηΝαι ρε ολλα φυσιολογικα ειναι που σου μικρενει υπερβολικα.Και σου αβζευουν.Μην ψαχνεις να βρεις κατι .Δεν εχεις κατι εμ το ζωρι.Οταβ κρυωνουμε οι ορχις μας μαζευουν το ιδιο και το πες. Οταν ειμαστε ετοιμει να γαμισ... οι ορχοιμας μαζευουν παλι και το πεος μεγαλωνει ακι σληρενει απραπολυ.Δεν εχει τιποτα.Μην ανυσηχεις και μην ψαχνεσαι γιατι στο τελος θα αποκτησεις προβλημα στα αληθεια. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57479 από Darkfieras στις 10 Ιανουαρίου 2010, 6:05μμ
και κάτι άλλο γιατί εγώ χινό προ σπερματικό υγρό ακόμα ενώ μερική φιλί μου χύνουν κανονικά? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57492 από Doctoras στις 10 Ιανουαρίου 2010, 8:46μμ
OMG εχει σχεση με την αναπτυξη δεν νομιζω αν θες να αναπτυχθεις απο τωρα.Σε κανα χρονο μπορει ακι λιγοτερο θα σου βγενει ασπρο! Μην ανχονεσαι και μην ψαχνεσαι απο την στιγμη που μπορεις και το κανεις τι σε νοιαζει? Αμα πας 18-19 και χινεις ακομα ετσ τοτε θα πρεπει αν ανησιχεις.Α και βδομαδα με την βδομαδα θα παρατηρεις διαφορα στην ποσοτητα ακομα και τωρα που βπεικα στα 16 η ποσοτητα εχει μεγαλωσει παρα πολυ. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |