Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Το χειρότερο σημάδι των καιρών μας είναι ότι κωλόχαρτο γίνεται όλο και πιο χοντρό, ενώ το χαρτί των βιβλίων όλο και πιο λεπτό.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Σχημα προσωπου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #57354 από Gorilex στις 07 Ιανουαρίου 2010, 12:35πμ

Gorilex

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/1/2010
Γεια σας , αν και αγορι θα θεσω ενα περιεργο θεμα που μπορει πολυ απο σας να μην καταλαβαιτε, παρ'ολα αυτα για μενα θα εχει μεγαλη σημασια κι θα ηθελα αρκετες γνωμες.Λοιπον ακουστε εγω ειμαι 18+ εχω αρκετα ωραιο σωμα γραμμωμενο(παω γυμναστηριο)με ογκο , ειμαι 1.85 αλλα εν αντιθεση με αυτα, το προσωπο μου δειχνει καπως ποιο, ας το πουμε, "γλυκο" το σχημα ειναι περιπου στρογγυλο με μαγουλα και δεν φαινονται πολυ οι γωνιες(σαν το γουινι που εχω στο προφιλ μου ενα πραμα lol).Λοιπον , και θα θελα να μου πειτε αν αυτο ειναι καθαρα θεμα γενετικο και ποιο πολυ αν επηρεαζει το πως θα σε δει ο αλλος η' η αλλη(θα θελα γνωμη κοριτσιων στο συγκεκριμενο επειδι κατι περισσοτερο ξερουν αφου ασχολουντε μ'αυτα) δηλαδη αν αυτο επηρεαζει θετικα η αρνητικα την εμφανιση...η' και ξερω γω, σιγουρα τα γουστα διαφερουν και καποια να βρισκει τα αφρατα μαγουλα πχ ποιο ελκυστικα, εγω την κοινη-γενικη γνωμη θελω.ΤΕΣΠΑ --- ΛΟΙΠΟΝ
τωρα ενταξει μπορει να θεωρησετε λιγο "καπως" το προβλημα μου η' να σας κουρασα με τα περιτα που ειπα καταλαβαινω αλλα για να ρωταω με ενδιαφερει και γι αυτο θα με εδιεφερε η γνωμη σας ειδικα απο ατομα που το εχουν αυτο το "προβλημα" αν μπορουμε να το πουμε ετσι
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #57400 από Άγρυπνος στις 07 Ιανουαρίου 2010, 11:27μμ

Άγρυπνος

Εικονίδιο
μέλος από: 20/3/2007

Αποδεκτή απάντηση

ρε φιλε τι κοπλεξ ειναι αυτο ; Σιγα μην κατσουν τα μανουλια να βλεπουν τα... μαγουλακια σου :) Τους κοιλιακους σου θα βλεπουν και τα δικεφαλα σου. θυμιζω ωραια μπρατσα σε εναν ανδρα = ωραιο στηθος σε μια γυναικα
Εξαλλου οι γυναικες δν πολυ ψαχνουν και πολυ ομορφια απο εναν αντρα... αρκει να τις συμπεριφερεσε ομορφα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57405 από Gorilex στις 07 Ιανουαρίου 2010, 11:34μμ

Gorilex

Εικονίδιο
banned
αυτο το τελευταιο που πες ειναι οντος μια γενικη αληθεια
τωρα οσο για το "θυμιζω ωραια μπρατσα σε εναν ανδρα = ωραιο στηθος σε μια γυναικα" που τοο εμαθες???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57406 από Άγρυπνος στις 07 Ιανουαρίου 2010, 11:54μμ

Άγρυπνος

Εικονίδιο
Απο το Men's Health, το διαβασα τυχαια στο γυμναστηριο :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57407 από Άγρυπνος στις 07 Ιανουαρίου 2010, 11:57μμ

Άγρυπνος

Εικονίδιο
A και μην σε πειραζει τπτ πανω σου...Ξερεις κατι; Αποδεξου αυτο που εισαι, να εχεις αυτοπεποιθηση. Ψηλο παλικαρι εισαι, γυμασμενος οπως λες τι αλλος θες ; Δεν τα κοιταζουν αυτα οι γυναικες εννοω τοσο λεπτομεριες στο προσωπο... Και γω καποτε ειχα τρελο κομπλεξ με το προσωπου μου... Απο το ποσο λιπαρο ειναι μεχρι του οτι δεν φευγουν τα σπιρακια... Τεσπα, το ξεπερασα και ετσι βοηθησα και εμενα τον ιδιο... Αυτοπεποιθηση και παλι αυτοπεποιθηση... Πας γυμναστηριο κιολας, μη μασας!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57413 από Gorilex στις 08 Ιανουαρίου 2010, 1:16μμ

Gorilex

Εικονίδιο
banned
Μαλλον Εχεις δικαιο φιλε μου, ειναι ολα θεμα ψυχολογιας.Ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login