Μήνυμα στις 19/9/2015 στις 23:05 @Κλάψιμο
Καλησπέρα, Λοιπόν, γνώρισα μία κοπέλα απο τη σχολή και απο το πρώτο καιρό μου άρεσε. Μου έστειλε η ίδια αίτημα φιλίας στο Facebook και πρώτη αυτή ξεκίνησε τη συζήτηση. Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε, και μιλάμε ακόμα στο Fb αλλά δεν έχουμε μιλήσει ποτέ από κοντά. Κάθε φορά με σκέφτεται για τη γιορτή μου και τα γενεθλιά μου και συζητάμε αρκετές ώρες στο Fb και σε όλες τις φωτογραφίες μου βάζει like! Πιστεύετε, απο αυτά τα λίγα, ότι πραγματικά της αρέσω; Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει
Μήνυμα στις 19/9/2015 στις 22:59 @Θ. Κλημεντίνη
Η γυναίκα αξιοποιεί την επικοινωνία ως τρόπο σύνδεσης. ΔΕΝ εχει καμία μα καμία σημασία το περιεχόμενο της συζητησης, σημασία έχει η αισθηση ότι είστε μαζί και νιώθει ότι ενδιαφέρεσαι γι αυτή. Απο μόνη της η επικοινωνία ικανοποιεί μία γυναίκα καθώς της αρέσει να μοιράζεται σκέψεις και απόψεις και συναισθήματα. Μη μασάς, απλως πες κάτι και θα ακολουθήσει, ακόμα και εάν πιστεύεις οτι αυτο που θα πεις ειναι σαχλαμάρα... Πήγαινε στο θέμα: Τι να συζητάω με μια κοπελα
Μήνυμα στις 20/11/2010 στις 12:00 @Sex
Μαλλον γιατι ηθελε να την βαλει Facebook!! Σοβαρα, τωρα η ερωτηση ειναι σσοβαρη... ας μιλησουν κ τα κοριτσια του φορουμ ( απο οτι κτλβ η αδερφη σ εχει ωραιο κλρακι :D )
Πήγαινε στο θέμα: Γλουτοί
Μήνυμα στις 20/11/2010 στις 11:23 @Sex
Οκ, για τα αγόρια ... οταν δουμε ωραιους γυναικείους γλουτούς, κάτι παθαίνουμε, κάτι μας πιάνει... Αλλα η ερώτηση ανοίκει στα θηλυκά αφτου του γόρουμ... Πόσο σημαντικό είναι για σας να έχετε ωραίους, σφρυγιλούς γλουτούς... είναι κάτι που σας ανεβάζει την ψυχολογία ή δεν σας νοιάζει κιόλας ?
Πήγαινε στο θέμα: Γλουτοί
Μήνυμα στις 1/10/2010 στις 16:50 @Διάφορα
Ε ναι ισως να με κολλουσε το ξυραφακι απο πιθανον μικροβια... Δεν ξερω :S Γινεται ετσι ?
Πήγαινε στο θέμα: Κοψιμο
Μήνυμα στις 1/10/2010 στις 14:46 @Διάφορα
Πρωτη φορα τις πηρα βσκ... Οσο για τον τιτλο.. δν το σχολιαζω :D και το θεμα ειναι οτι δν κοπηκα ξες... οπως ερεθιζομαστε... η κοβομαστε στο ξυρισμα καπως ετσι κοπηκα... απλος ισα ισα το δερμα ξεφλουδισε και κοκκινισε ..
Πήγαινε στο θέμα: Κοψιμο
Μήνυμα στις 1/10/2010 στις 14:38 @Διάφορα
Ναι οντως μεσα σε δυο λεπτα εκλεισαν αλλα για aids δεν υπαρχει περιπτωση ε ?
Πήγαινε στο θέμα: Κοψιμο |