Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 13:04 @Διάφορα
http://www.bodybuilding.gr/
Πήγαινε στο θέμα: ποσες φορες την εβδομαδα???
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 13:01 @Διάφορα
Και ΜΑΚΡΙΑ απο ΚΡΕΑΤΙΝ.Θα παρεις πολυ ογκο αλλα, Περα απο το οτι θα σου καταστρεψει το συκωτι θα κρεμασεις μολις σταματισεις τη προπονηση(γιατι λογικα καποτε θα σταματισεις).Οπως Επισης πρπει να ξερεις πως οι πρωτεινες και τα συμπληρωματα ειναι αντελως αχρηστα αν δεν κανεις καλη διατροφη... ΑΥΤΑ ελπιζω να βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: ποσες φορες την εβδομαδα???
Μήνυμα στις 13/2/2010 στις 12:53 @Διάφορα
Ε φιλε ακου.Οσο αφορα τις φορες πηγαινε οσες φορες θελεις αλλα ΔΕΝ πρεπει να γυμναζεις τις ιδιες μυικες περιοχες παραπανω απο 2 φορες την εβδομαδα(δηλ πχ καθε μερα γυμναζε και διαφορετικη μυικη περιοχη) Οσο για τις πρωτεινες ειναι ασφαλεις μονο αν 1ον) Ειναι εγκεκριμενες απο ΕΟΦ 2ον) Προερχονται απο φυσικες πηγες( οπως αποβουτηρομενο γαλα) Πήγαινε στο θέμα: ποσες φορες την εβδομαδα???
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 21:21 @Sex
*προσωπου εννουσα lol sorry.Bebaia εκει που διαφωνω καπως ειναι στο οτι κατα τη γνωμη μου ενα καλο σωμα(ΟΧΙ απαραιτητα γυμνασμενο, ΑΛΛΑ καλη κορμοστασια και προσεγμενο) συμβαδιζει σχεδον τις περισσοτερες φορες με ενα καλο προσωπο αισθητικα.
Πήγαινε στο θέμα: One night stand
Μήνυμα στις 28/1/2010 στις 21:17 @Sex
Ναι Seorge αυτο ακριβως που λες πιστευω κι εγω ακριβως το ιδιο. Nathalie σχετικα με το δευτερο θεμα συμφωνω εν μερι κυριως για τα χαρακτηριστικα του πεοσωπου που τα θεορω σημαντικα thanks Πήγαινε στο θέμα: One night stand
Μήνυμα στις 27/1/2010 στις 13:35 @Sex
Απευθεινομαι κυριως στις γυναικες, και θα 'θελα να μαθω αν σε μια εξοδο με μια παρεα(bar, kafe), οταν θα πρωτογνωρισετε ενα αγορι το μονο πραγμα που θα παιξει ρολο για ενα one night stand ειναι το σωμα, το υψος και το ποσο γεροδεμενος και γυμνασμενος ειναι???Εγω αυτο εχω καταλαβει απο προσωπικη μου εμπειρια αλλα θελω και την αποψη σας. ΕΠΙΣΗΣ, τα μικρα κοριτσακια(απο 12 μεχρι 18 αντε και 20) το μονο που κοιτανε ειναι το σωμα ενος αντρα η' μιπος αυτο ειναι απλα ενας μυθος??? Πήγαινε στο θέμα: One night stand
Μήνυμα στις 8/1/2010 στις 13:16 @Sex
Μαλλον Εχεις δικαιο φιλε μου, ειναι ολα θεμα ψυχολογιας.Ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Σχημα προσωπου
Μήνυμα στις 8/1/2010 στις 13:13 @Διάφορα
Δες την ταινια "1408".ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Πήγαινε στο θέμα: Πειτε μου μια ταινια τρομου.
Μήνυμα στις 7/1/2010 στις 23:34 @Sex
αυτο το τελευταιο που πες ειναι οντος μια γενικη αληθεια τωρα οσο για το "θυμιζω ωραια μπρατσα σε εναν ανδρα = ωραιο στηθος σε μια γυναικα" που τοο εμαθες??? Πήγαινε στο θέμα: Σχημα προσωπου
Μήνυμα στις 7/1/2010 στις 23:30 @Διάφορα
χαχαχχ τα χαρακτηριστικα του πεοσωπου.καλο
Πήγαινε στο θέμα: Σχημα προσωπου |