θεμα τριχοφυιασ στα γεννητικα οργανα
Σελ. 1
Μήνυμα #57167 από anon-12503 στις 03 Ιανουαρίου 2010, 4:12μμ
μέλος από: 30/12/2009 μηνύματα: 25 0 |
λοιπον εχω ενα μικρο θεμα που δεν μπορω να συζητησω αβερτα κουβερτα με τους αρρενεσ φιλουσ μου ποσο μαλλον με τ αγορι μου γιατι κ πως να το φερω δεν ξερω κ ντρεπομαι φρικτα. εχουμε κ λεμε.δεν τα εχουμε πολυ καιρο αλλα περα απο φασεις δεν εχουμε προχωρησει.τωρα τελευταια λοιπον προσπαθησε να βαλει τ χερι του απο μεσα κ να παιξει με την κλειτοριδα.περα απο το αγχοσ που τ εχω μονιμο σε ολα εχω τισ εξης 2 αποριεσ: 1)το οτι θα βαλει το χερι του εκει σημαινει αμεσα οτι θελει να βαλει κ δαχτυλο? 2)ειναι κουτο να το ρωταμε ολη την ωρα εμεισ οι γυναικες αλλα κ παλι:τι περιμενει εκει? ασ πουμε ξυρισμενο γουλι?κουρεμενο απλα?τι ακριβως δε 8α τον κανει να τρομοκρατηθει κ να αηδιασει? ευχαριστω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57169 από metal4alife στις 03 Ιανουαρίου 2010, 4:22μμ
μέλος από: 16/12/2009 μηνύματα: 41 0 |
κοπελα μ απο οσα 3ερω συνη8ως το αγορι βαζοντας το χερι τ απο μεσα σιγουρα δν περιμενει να αντικρισει το δασος του αμαζονιου(αν με πιανεις) το οποιο σιγουρα 8α τ φερει αηδια,,,ολοι προτιμουν το καλα 3υρισμενο!!προσεχουμε λοιπον λιγο τν περιοχη για να αποφυγουμε δυσαρεστες εκπλη3εις απ την πλευρα του... τωρα,,,απο εμπειριες παντα μιλωντας,,, οταν ο αλλος βαζει το κουλο του απο μεσα συνη8ως 8ελει να σ βαλει και δαχτυλο..αμα νιω8εις αβολα απλα μην τν αφησεις να προχωρησει..επισης αν αποφασισεις να προχωρησει καλο 8α ηταν να εχεις περιποιη8ει καταλληλως την περιοχη..αυταααααα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57171 από anon-12503 στις 03 Ιανουαρίου 2010, 4:31μμ
καλα προφανως δε μιλαμε για δασος..απλα εντελως???μου φαινεται κ αφυσικο.. ποτε δεν εχει προσπαθησει με το ζορι να κανει κατι αλλα ξερω οτι το θελει..κ νιωθω ανετα μαζι του,δεν ειναι οτι το κανω γ αυτον..θελω αλλα δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο κ δεν ξερω τι να περιμενω.εξαλλου προτιμω να ολοκληρωσω πρωτα κανονικα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57173 από metal4alife στις 03 Ιανουαρίου 2010, 4:50μμ
μέλος από: 16/12/2009 μηνύματα: 41 0 |
σρ προτιμας να ολοκληρωσεις απο το να σ βαλει δαχτυλο??κοιτα το δαχτυλο ειναι πως να στο πω,,σαν μια εισαγωγη για το σε3..αν νιω8εις ανετα καντο δν ειναι τπτ..απλα μπορει να πονεσεις λιγο..παντως ειναι βλακεια να 8ες να ολοκληρωσεις και να μην 8ες να σ βαλει δαχτυλο(!!) οσο για τν τριχοφυια δν χρειαζεται και εντελως αλλα οσο λιγοτερο τοσο το καλυτερο..οι περισσοτερες απο οσο 3ερω το 3υριζουν ετσι..αα και να 3ερεις το δαχτυλο μετα την πρωτη φορα 8α σαρεσει πιστευτααα και δν 8α νιω8εις κα80λου αβολα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57176 από Helena_90 στις 03 Ιανουαρίου 2010, 5:46μμ
μέλος από: 13/12/2009 μηνύματα: 110 0 |
Λοιπον κοιταξε, για το θεμα του ξυρισματος δεν συμφωνω και πολυ, καθολου μην σου πω.. Το ξυραφι αγριεβει πολυ την τριχα, επισης μετα απο ξυρισμα οι τριχες μπαινουν προς τα μεσα και δημιουργουντε σπιρακια, ειδικα το καλοκαιρι! Το καλυτερο ειναι να πας σε αισθητικο ή αν ξερεις καποια κοπελα και να κανεις αποτριχωση,ειναι το καλυτερο και μενεις καθαρη για μεγαλυτερο διαστημα και η τριχα αδυναμωνει με τον καιρο. Εγω αυτο κανω απο το γυμνασιο που ημουνα επειδη ειναι η μανα μου αισθητικος και τωρα κανω και γω αποτριχωσεις σε διαφορες. Στο θεμα μας τωρα, καλο ειναι η περιοχη να ειναι καθαρη, οχι μονο για αυτον αλλα και για σενα, θα νιωθεις πιο ανετα ετσι. οσο για το δαχτυλο, αμα θες τοσο πολυ να κανεις σεξ, καλο ειναι να αρχισεις απο τα πιο light.. Δεν μπαινουμε κατευθειαν στα βαθια χωρις να ξερουμε κολυμπι. Αν αρχισεις με δαχτυλο δενν θα πονεσεις τοσο πολυ αργοτερα.. Α! θα σ'αρεσει κιολας! :Ρ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57181 από anon-12503 στις 03 Ιανουαρίου 2010, 7:12μμ
ευχαριστω helena_90!! παντως δεν ειναι τοσο οτι θελω τωρα να ολοκληρωσω..απλα γενικα το ειχα σαν αντιληψη να γινει πρωτα αυτο πριν γινει οτιδηποτε αλλο πχ στοματικος ερωτασ κλπ απο την αλλη ενταξει με την αποτριχωση συμφωνω.κ εγω στο μπικινι με κερι η σιλκεπιλ κανω..αλλα εσυ κανεισ οοοολη την ευαισθητη περιοχη με κερι?θα ειναι φρικτοι οι πονοι. κ κατι αλλο..με το δαχτυλο δεν υπαρχουν κινδυνοι υγιεινησ? στα γεννητικα οργανα του καθενος-ειδικα οταν ξερουμε οτι ο αλλος προσεχει την καθαριοτητα-δεν υπαρχει φοβοσ μολυνσης..αλλα τα χερια μασ μπορει να ακουμπησουν απο εδω κ απο κει κ να υπαρχουν μικροβια.και σε εμας τις κοπελες ειναι πιο επικυνδυνο να μπουν στν οργανισμο απο κατω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57184 από Helena_90 στις 03 Ιανουαρίου 2010, 8:07μμ
Ενοειται οτι ο αλλος πρεπει να πλενει τα χερια του!! Αλλιως παθαινεις κολπιτιδες κλπ. Αμα δεν το σκευτει αυτος ενοειται οτι θα του το πεις, δεν παιζουμε με αυτα! Ναι εγω ολο το κανω, αλλα πολυ καιρο τωρα και ετσι δεν με ποναει τοσο.. Σιλκεπιλ μην χρησιμοποιεις, δεν ειναι καλο, τις περισσοτερες τριχες δεν τις τραβαει απο την ριζα αλλα τις κοβει στην μεση, επεισης επειδη γυρναει ετσι σαν σβουρα αναγκαζει την τριχα να βγαινει πιο αγρια και σγουρη.. Οσες πελατισες μου το χρησιμοποιουσαν ειχαν χειροτερα αποτελεσματα και απο ξυραφι.. Αμα αποφασησεις να το αποτριχωσεις ολο πηγαινε σε αισθητικο. οχι μονη σου γιατι και λαθος θα το κανεις και αποτελεσμα δεν θα εχεις γιατι πρεπει να το εχεις μπροστα σου για να βλεπεις την φορα της τριχας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57185 από Helena_90 στις 03 Ιανουαρίου 2010, 8:10μμ
Το στοματικο δεν σε δεσμευει, θα το κανεις οποτε εσυ αποφασησεις αν θελεις βεβαια τελικα να το κανεις, δεν ειναι και υποχρεοτικο. Οτιδηποτε σεξουαλικο ειναι για να το ευχαριστιουντε και οι 2 οχι μονο ο ενας. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57191 από anon-12503 στις 03 Ιανουαρίου 2010, 10:31μμ
σιγουρα.προσπωπικα το στοματικο δεν το σκεφτομαι καν και πολυ πιθανο ειναι να μη γινει κ ποτε.οσο τουλαχιστον λειτουργει το μυαλο μου με τον ιδιο τροπο. δε θα ειναι πολυ ξενερωτο ομως να πω οτι 'συγγνωμη αλλα μηπως να πλυνεις πρωτα τα χερια σου?' και αν μετα που παει να γινει το μετανιωσω? αληθεια αυτο για το σιλκεπιλ??αφου λενε οτι με το κερι ειναι πιθανο να παθεις αγγειοφλεβιτιδεσ επειδη τραβιεται αποτομα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57192 από Helena_90 στις 03 Ιανουαρίου 2010, 10:42μμ
Τωρα τι σε νοιαζει πιο πολυ να μην ξενερωσει ο γκομενος ή να μην παθεις καμοια μολυνση? Αν σε σκευτεται θα το καταλαβει αλλιως..κακο του κεφαλιου του.. Οχι δεν παθαινεις κατι τετοιο εαν και εφοσον το κανει επαγγελματιας και οχι μονη σου. Η αποτριχωση με κερι απαγορευεται στο κεφαλι, που περνανε ολα τα αγγεια και ελαφρος στην μασχαλη που περνανε ολοι οι αδενες του στηθους. Εγω στην μασχαλη κανω μονο τα καλοκαιρια και οχι συχνα γιατι περναει καιρος μεχρι να βγει και να μεγαλωσει η τριχα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |