Μήνυμα στις 27/1/2010 στις 15:43 @Sex
---Πρωτων για ενα one night stand το σιγουρο ειναι πως η εμφανιση και συγκεκριμενα το σωματοτυπο του αντρα παιζει αρκετα μεγαλο ρολο ισως και τν μεγαλυτερο..αλλα δν ειναι μονο αυτο π μετραει ειναι κι αλλα οπως πχ. η συμπεριφορα τ..προσωπικα δν εχω κολληματα με το ποσο γεροδεμενος η γυμνασμενος ειναι καποιος (οχι οτι 8α με χαλαγε αλλα τεσπα).. ---Κοριτσια οπως εγω κ σχετικα στην ηλικια μ (15-16) ΔΕΝ κοιτανε μονο το σωμα ενος αντρα..ισως ειναι ενα κριτηριο αλλα δν μετραει πολυ..(δεν σ μιλαο για ακραιες περιπτωσεις οπως παχυσαρκους κλπ αλλα ενας γεματουλης δν 8α με χαλαγε..βεβαια προτιμω τους αδυνατουσ,,ειναι δν ειναι γυμνασμενοι...)εγω στον αντρα κοιταω περισσοτερο τα χαρακτηριστικα προσωπου..δλδ προτιμω εναν ομορφο με ωραια χαρακτηριστικα και λγ γεματουλη απο εναν με ωραιο σωμα,,γυμνασμενο(συνη8ως καραψωναρα) με μπαζολικο προσωπο..ΕΠΙΣΗΣ σημασια εχει κι ο χαρακτηρασ δλδ να μν ειναι μακακας:D..οποτε μυ8ος Πήγαινε στο θέμα: One night stand
Μήνυμα στις 17/1/2010 στις 22:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:απο που ν αρχισωωω???πρωτων,,ποτε μα ΠΟΤΕ χωρις προφυλακτικο,,δν 8ελει ο φιλαρακος σ στα τετοια σ κοπελια μ,,παιρνει ποδι χωρις δευτερη σκεψη...και ο λογος ειναι απλος:ισως ειναι πιο ευχαριστο και πιο απολαυστικο χωρις προφυλακτικο αλλα υπαρχουν παντα τα περιφημα προσπερματικα υγρα απ τα οποια υπαρχουν πολλες πι8ανοτητες να μεινεις εγγυος,,το οποιο σημαινει οτι δν χρειαζεται να χυσει μεσα σ για να γινει η μαλακια...επισης δν μπορεις να τν εμπιστευεσαι οτι 8 τραβηχτει τν καταλληλη στιγμη..και δν σ μιλαω μονο για 8εματα εμπιστοσυνης αλλα ειναι κι αλλα νοσηματα π κυκλοφορουν και πρεπει να μαστε ιδιαιτερα προσεχτικοι..οποτε αν επιμενεις και αυτος συνεχιζει στις καυλες του μην το σκεφτεσαι καν...τζαστον(ΛΟΛ)οσο για το 8εμα τς παρ8ενιας δν πιστευω να σπασε...οχι μονο για το αιμα γτ πολλες δν βγαζουν κα8ολου,,αλλα περισσοτερο γτ μπηκε λγ κ βγηκε αμεσως..τσπ τπτ δν αποκλειεται.. ααα επισης 8ελω να σ πω οτι δν α3ιζει να εισαι με καποιον π σε κοροιδευει κ σεχει μονο για το σε3..δεν σε σεβεται καν..κ εγγυο να σαφησει και να σ καταστρεψει τν ζωη χεστηκε..αυτος τν δουλεια του 8α τν εχει κανει...απομακρυνσου οσο πιο γρηγορα μπορεις να μν κολλησεις περισσοτερο γτ ο τυπος ειναι ΜΑΛΑΚΑΣ κι οσο πιο γρηγορα το καταλαβεις τοσο το κλτρ..αυτα απο μενα..μν εισαι κοροιδο.. Πήγαινε στο θέμα: Sumvoules sas parakalw!!!
Μήνυμα στις 17/1/2010 στις 22:23 @Sex
ρ ελεος ειστε...εχετε παρει ολοι την ιδεα του σε3 ως κατι 8εωριτικο..τι να κανω,,πως να το κανω,,ποτε να το κανω...??χαλαρααα...το σε3 δεν ειναι 8εωρια αλλα πρα3η και συναισ8ημα..ειναι ολα της στιγμης...μην εχετε αγχος για τπτ γτ αμα τα συζητατε απο τωρα εκεινη τν στιγμη 8α σας βγει ολο το αγχος να τα κανετε βημα βημα ολα σωστα και το αγχος ποτε δν βοη8αει στο σε3...δεν 8α σ πουμε εμεις αν 8α της κανεις στοματικο,,αν 8α της βαλεις δαχτυλο κλπ...ουτε τν κοπελια 3ερουμε ουτε τπτ...αυτα ειναι κα8αρα προσωπικες στιγμεσ αναμεσα σε σενα και κεινη mister 8rile...αμα σου βγει σου βγηκε...κι οπως ειπαμε εε??χαλαραααααααα
Πήγαινε στο θέμα: paidia voithia!
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 20:55 @Sex
υπαρχουν περιπτωσεις που το καταλαβαινει κι η γυναικα και μαλιστα το νιω8ει κ πλ εντονα...αλλα τις περισσοτερες φορες δν το παιρνεις χαμπαρι και γινεται το κακοΟ..
Πήγαινε στο θέμα: σωστή χρήση προφυλακτικού
Μήνυμα στις 4/1/2010 στις 20:47 @Sex
ντα3ει ρε συ seorge σωστα ολα αυτα π λες αλλα πολλοι μπορει να 8ελουν να ακουσουν γνωμες και συμβουλες για την εμφανιση τους που κα8οριζει και την αυτοπεποι8ηση τους οπως λες και συ..αα κ επισης πολλες κοπελες δινουν βαση στα μαλλια των αγοριων και σιγουρα παιζουν (για πολλες) μεγαλο ρολο στην εμφανιση τς(ιδιαιτερα για την πρωτη εντυπωση)..τωρα το οτι κα8ε κοπελα εχει διαφορετικα γουστα δν εχει σημασια εδω περα γνωμες εκφραζουμε και σιγουρα καποιοι 8α παρουν ιδεες για το look τους και τις προτιμησεις των κοριτσιων πανω σαυτο...αυτο ειναι ολο,.,.,!
Πήγαινε στο θέμα: γνωμες κοριτσιων για μαλλια
Μήνυμα στις 3/1/2010 στις 16:50 @Sex
σρ προτιμας να ολοκληρωσεις απο το να σ βαλει δαχτυλο??κοιτα το δαχτυλο ειναι πως να στο πω,,σαν μια εισαγωγη για το σε3..αν νιω8εις ανετα καντο δν ειναι τπτ..απλα μπορει να πονεσεις λιγο..παντως ειναι βλακεια να 8ες να ολοκληρωσεις και να μην 8ες να σ βαλει δαχτυλο(!!) οσο για τν τριχοφυια δν χρειαζεται και εντελως αλλα οσο λιγοτερο τοσο το καλυτερο..οι περισσοτερες απο οσο 3ερω το 3υριζουν ετσι..αα και να 3ερεις το δαχτυλο μετα την πρωτη φορα 8α σαρεσει πιστευτααα και δν 8α νιω8εις κα80λου αβολα.. Πήγαινε στο θέμα: θεμα τριχοφυιασ στα γεννητικα οργανα
Μήνυμα στις 3/1/2010 στις 16:22 @Sex
κοπελα μ απο οσα 3ερω συνη8ως το αγορι βαζοντας το χερι τ απο μεσα σιγουρα δν περιμενει να αντικρισει το δασος του αμαζονιου(αν με πιανεις) το οποιο σιγουρα 8α τ φερει αηδια,,,ολοι προτιμουν το καλα 3υρισμενο!!προσεχουμε λοιπον λιγο τν περιοχη για να αποφυγουμε δυσαρεστες εκπλη3εις απ την πλευρα του... τωρα,,,απο εμπειριες παντα μιλωντας,,, οταν ο αλλος βαζει το κουλο του απο μεσα συνη8ως 8ελει να σ βαλει και δαχτυλο..αμα νιω8εις αβολα απλα μην τν αφησεις να προχωρησει..επισης αν αποφασισεις να προχωρησει καλο 8α ηταν να εχεις περιποιη8ει καταλληλως την περιοχη..αυταααααα Πήγαινε στο θέμα: θεμα τριχοφυιασ στα γεννητικα οργανα
Μήνυμα στις 2/1/2010 στις 18:01 @Sex
Γεια σας guys...8ελω την γνωμη σας πανω σ ενα 8εμα π με καιει..οταν εισαι αγορακι μ με τν κοπελα σ και τν αγαπας πραγματικα(οπως λες και δειχνεις) της λες ολη τν ωρα οτι 8ες να το κανετε??και ψαχνεις τροπους και χρονο για να το κανετε ολο κ περισσοτερο??ντα3ει δν λεω καλο το σε3 αλλα δν ειναι μονο αυτο σε μια σχεση...ετσι δν ειναι??στην περιπτωση μ ο δικος μ μ λεει να παμε σε σπιτια φιλων τ γτ δν μπορει στο δικο τ..δλδ γαμωτο μ λιγη υπομονη δν εχετε???πρεπει οπωσδηποτε να το κανετε ακομα κ αν οι συν8ηκες ειναι πολυπλοκες??σρ αλλα εγω αυτο το βρισκω υπερβολικο,,, ειστε ολοι ετσι??ε8ισμενοι ν πουμε??υπαρχει αγαπη σαυτο?? plz αποψεις στο 8εμα
Πήγαινε στο θέμα: αποψεις για το sex(!!)
Μήνυμα στις 30/12/2009 στις 12:18 @Θ. Κλημεντίνη
melissoula γειααα....και γω ειμαι 15 και τα χω με εναν 20χρονο...ειμαι τρελα ερωτευμενη οπως κι αυτος και τα χουμε ηδη 3 μηνες...τον αγαπησα οπως δεν εχω αγαπησει κανεναν αλλον πχ της ηλικιας μ ισως επειδη μπορει να μ προσφερει περισσοτερα,,ισως επειδη δν ειναι τοοοοοοσο ανωριμος οσο πιο μικροι,,δν 3ερω..το μονο π 3ερω ειναι πως οι στιγμες π χω περασει μαζι τ ειναι οι καλυτερες της ζωης μ...πριν τα φτια3ουμε ειχα πολλες ανασφαλειες κ ημουν σε μια κατασταση τ τυπου "που πας ρ καραμιτρο με τν 20χρονο????"...αλλα τελικα πηρα τν καλυτερη αποφαση της ζωης μ πιστευω(εντομετα3ι ουτε π τν η3ερα κλ κλ)...δν κρυβω βεβαια το οτι μαζι τ εκανα πραγματα π δν ειχα σκοπο να κανω με κανεναν αλλο(ηταν ο πρωτος μ κλπ)..αλλα δν με πιεσε για τπτ...να μ πεις βεβαια δν ειναι ολοι ιδιοι,,μερικοι το κανουν μονο για τις καυλες τς αλλα πιστευω μπορεις να κρινεις αν τα αισ8ηματα τ αλλου εινι αλη8ινα....εγω παντως σ ευχομαι να ζησεις κ συ τοσο υπεροχα τν ερωτα οπως και γω........
Πήγαινε στο θέμα: σχεση με μεγαλυτερο...
Μήνυμα στις 27/12/2009 στις 12:35 @Sex
εγω προσωπικα προτιμω αρκετα μακρυ μαλλι σε στιλ μεταλλα(η αδυναμια μ)!!! ντα3ει ομως κοιτα πιστευω οι περισσοτερες προτιμουν κοντο μαλλι...(ε3αρταται κι απ την ηλικια)εγω παντως ψηφιζω μακρυ!!:Ρ
Πήγαινε στο θέμα: γνωμες κοριτσιων για μαλλια |