Μήνυμα στις 15/2/2012 στις 12:37 @Sex
Παιδια εχω καθυστερηση εδω και 6 μερες.Συνηθως ποναω αρκετα τις 2 μερες πριν μου ερθει περιοδος αλλα αυτο ακομα δεν εχει συμβει εκτος απο καποιους παρομοιους πονους αλλα πολυ ελαφρεις και μια φορα τη μερα και αν..Το αγορι μου μου ειπε οτι οσες φορες καναμε ερωτα μεταξυ του τελους της προηγουμενης περιοδου και την αναμενομενη αρχη αυτης ελεγχε το προφυλακτικο και δεν ειδε ποτε τιποτα ανησυχητικο (πχ να εχει σπασει). Υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυμοσυνη? υγ.τον προηγουμενο μηνα μετα το τελος της περιοδου η ωορηξια αντι να κρατησει 1-2 οσον αφορα τα υγρα ειχε κρατησει πολυ παραπανω και ειχα υγρα σχεδον καμια βδομαδα. Μπορει να παιζει ρολο και αυτο? Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερηση-Εγκυμοσυνη!
Μήνυμα στις 14/11/2011 στις 22:02 @Sex
Καλησπερα. Εχω τα εξης δυο θεματα: 1ον οταν κανω ερωτα συμβαινει το εξης:ενω θελω οταν γινεται νιωθω σαν να υπαρχει ενα πραγμα μεσα μου που απλα με ενοχλει και ολος ο ερεθισμος προκαλειται απο το τριψιμο της κλειτοριδας. εχουμε δοκιμασει καποιες στασεις αλλα εμενα επιμενει να με ενοχλει αυτο που ειναι μεσα μου και απλα με ενδιαφερει το τριψιμο. 2ον ποναει η κοιλια μου. και προφανως αυτο με ξενερωνει. μαλλον βρισκει το πεος και ποναω σε σημειο που προτιμω να σταματησω. δεν υποφερω κλαιω και τετοια αλλα ειναι τερμα ενοχλητικο! τι παιζει και τι μπορω να κανω για να μην ποναω τοσο? Ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Ενοχληση στον κολπο και πονο
Μήνυμα στις 4/4/2011 στις 13:32 @Sex
Πριν μια εβδομαδα ενω γινοταν κατι με το αγορι μου εντελως χαλαρα το πραγμα ξεφυγε και απο τους 2 μας και προχωρησε.Για την ακριβεια μπηκε μεσα μου αλλα οχι παρα πολυ γιατι μολις ενιωσα εναν ελαφρυ πονο το σταματησα.Ολο αυτο μπορει να κρατησε ενα λεπτο το μεγιστο.Το θεμα ειναι οτι, επειδη ηταν ετσι ξαφνικο, για μεγαλη μασ βλακεια δε χρησιμοποιησαμε προφυλακτικα,δεν ειχαμε κιολασ γιατι δεν το περιμεναμε να συμβει.Το αγορι μου λεει οτι ειχε προσπερματικα υγρα μαλλον αλλα επειδη και για εκεινον ειναι πρωτη φορα δεν μπορει να ειναι σιγουρος ποτε ακριβως ξεκινησαν και ποσο.Αναρωτιεμαι λοιπον αν υπαρχει περιπτωση να εχω μεινει εγκυος... (εκεινη τη μερα ειχα τελειωσει και την περιοδο μου) Ευχαριστω εκ των προτερων. Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης?
Μήνυμα στις 13/3/2011 στις 22:52 @Διάφορα
Καλησπερα. Εχω ενα προβλημα σχετικο με αποτριχωση και κυριως θελω να απευθυνθω σε γυναικες η αντρες που εχουν δοκιμασει ριζικη αποτριχωση με λειζερ. Γενικα ειχα μεγαλο προβλημα:ξυραφι και κερι μου δημιουργουσαν προβλημα και ειπα να δοκιμασω λειζερ. Εχω κανει εως τωρα 2 συνεδριες αλλα ενω η γιατρος μου ειπε οτι οι καμενες τριχες θα πεσουν 10 μερες μετα τη συνεδρια, και τωρα και την προηγουμενη εχουν περασει 20 αλλα τιποτα.Αν τις πειραζω η τριβω το ποδι μου με παρα πολυ μεγαλη δυναμη με το σφουγγαρι εμφανιζουν μια μυτουλα που μετα φευγει ευκολα.Αλλα δε γινεται να κανω συνεχεια ουτε το ενα ουτε το αλλο.Εχει κανεις κατι να προτεινει? ευχαριστω εκ των προτερων. Πήγαινε στο θέμα: Αποτριχωση με λειζερ
Μήνυμα στις 9/3/2011 στις 18:00 @Sex
Καλησπερα. Επειδη δεν εχω μπορεσει να εντοπισω καποιο αντιστοιχο αρθρο στο ιντερνετ και αναλογες συζητησεις με τους γονεις δεν ειναι και το ιδανικο μου, θα ηθελα να ρωτησω εδω μηπως καποιος θα μπορουσε να με βοηθησει με ενα ερωτημα που με απασχολει. το θεμα ειναι τι να περιμενω μετα την πρωτη φορα.Εννοω αιμα (και αν πολυ;),πονο για τις επομενες μερες,καθυστερηση στην περιοδο μου μετα,πονο ισως οταν μου ξαναερθει...; Αυτες ειναι καποιες ενδεικτικες, αν ισχυει και κάτι αλλο θα ηθελα να μαθω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Πήγαινε στο θέμα: τι να περιμενω μετα την πρωτη φορα
Μήνυμα στις 26/11/2010 στις 21:39 @Sex
Χαίρομαι που τα διαβαζω. Ευτυχως γιατι ειχα αγχωθει βασικα. Ευχαριστω πολυ!! Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχιες για δαχτυλο
Μήνυμα στις 26/11/2010 στις 12:42 @Sex
Εδω και σχετικα μεγαλο χρονικο διαστημα με το αγορι μου ειμαστε σε φαση που οταν γινεται κατι βαζει δαχτυλο (δεν εχουμε ολοκληρωσει ακομη..) Τα θεματα μου ειναι 2: 1ον Καθε φορα πριν γινει κατι με τον ενα ή τον αλλο τροπο φροντιζω να εχει πλυνει τα χερια του για να μην παθω καμια μολυνση. Ομως μικροβια δεν μπορουν να υπαρχουν και στα νυχια? Και αν οντως παθω καποια μολυνση τα συμπτωματα θα ειναι σιγουρα εμφανη ή κατι μπορει να υποβοσκει και εφοσον δε θα το εχω καταλαβει να γινει πιο σοβαρο? 2ον Καποιες φορες οταν γινεται αυτο και παιζει με το δαχτυλο του εκει αισθανομαι μια παραξενη πιεση που ως επι το πλειστον μου αρεσει αλλα απο καποια ωρα και μετα νιωθω μια αισθηση σαν να θελω να παω τουαλετα. Και οταν τελειωνει ο,τι γινεται νιωθω ακομα ελαφρα αυτη την πιεση εκει. Συμβαινει κατι λαθος ή ειναι φυσιολογικα ολα αυτα? Ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχιες για δαχτυλο
Μήνυμα στις 3/10/2010 στις 15:57 @Μηχανήματα
Θα το δοκιμασω. Σε ευχαριστω πολυ!! Πήγαινε στο θέμα: Convertor to mp4
Μήνυμα στις 3/10/2010 στις 15:42 @Μηχανήματα
Γεια σας. Προσπαθω να βρω ενα convertor to mp4 για να μετατρεψω ταινιες ωστε να μπορω να τις περασω στα itunes αλλα οσοι ειναι free download ή βαζουν υποχρεωτικα το link της ιστοσελιδας τους μπροστα στην εικονα οση ωρα παιζει το video ή δε δεχονται να μου το μετατρεψουν ολο: λεει ή το μισο ή μονο 5 λεπτα κλπ Ξερει κανενας κανενα convertor που να μην παρουσιαζει αυτα τα θεματα? ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Convertor to mp4
Μήνυμα στις 20/9/2010 στις 16:50 @Sex
Απο τον ερεθισμο. Βασικα ισως λαθος μου οπως το ειπα. Οταν μιλαω για πρηξιμο εννοω στην κλειτοριδα. Πήγαινε στο θέμα: Πρηξιμο απο ερεθισμο |