Πρόωρη;;
Μήνυμα #57041 από lexsps στις 29 Δεκεμβρίου 2009, 12:50μμ
![]() |
Γεια σας, είμαι 16 ετων και ειχα προσφατα την πρωτη μου σεξουαλική εμπειρία. Μετα απο 1-2 λεπτα απο την διεισδηση, εγω τελεώσα αλλα εκείνη οχι. Δυστυχως ειχαμε μονο ενα προφυλακτικο οποτε δεν συνεχισαμε την συνουσιαση. Πάσχω απο πρόωρη εξπερματωση? Μερικοί φίλοι μου λενε πως κανανε απο το αγχος τους πάνω από μισή ώρα, ενώ μερικοι αλλοι πάθανε το ιδιο με μενα και λένε πως είναι φισιολογικό επειδή ήταν η πρώτη μου φορα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57042 από scorpionsrc στις 29 Δεκεμβρίου 2009, 12:55μμ
![]() |
epeidh einai h prwth su fora :) ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57044 από lexsps στις 29 Δεκεμβρίου 2009, 1:24μμ
![]() |
enas mou eipe oti to pa8ene arketo kairo(dld na teliwnei pl grhgora kata thn prwth dieisdush) mexri na sini8isei kai na mporei na kratietai... Isxuei kati tetoio?? ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57046 από Doctoras στις 29 Δεκεμβρίου 2009, 2:06μμ
Φιλε ακριβως το ιδιο επαθα και εγω την πρωτη φορα! Παιζει αν ηταν 1-2 λεπτα παραπανω δεν νομιζω .Χαλαρωσε δεν ειναι τιποτα.Δεν πασχεις απο κατι οι περισσοτεροι αυτο παθαινουν την πρωτη φορα.Σου εχει συμβει ποτε να θες να το κανεις και να μην σου σηκωνεται απο το ανχος?Αυτο ειναι το πραγματικο προβλημα το οποιο το εχω παθει.Και ενα μονο σου λεω χαλαρωσε την αλλη σου φορα θα αντεξει παραπανω αν οχι την αλλη καποια στιγμη θα αντεχεις. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #57057 από bluebird στις 29 Δεκεμβρίου 2009, 5:25μμ
![]() |
αφου κρατησες 2 λεπτα για πρωτη φορα, καλα ειναι. το αγορι μου την πρωτη φορα που το καναμε δεν προλαβε να το βγαλει απο το παντελονι! με το που κατεβασαμε το φερμουαρ, εχυσε! αλλα δεν το ξαναπαθε ποτε απο τοτε. μην ανυσηχεις, την αλλη φορα θα τα πας καλυτερα, κι αν θελεις, μπορεις να χρησιμοποιησεις και προφυλακτικα με επιβραδυντικο υγρο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |